İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Ben eğitim fakültesindenim ama net bilgim yok açıktan edbiyat bitirenler formasyon alıyor ama onun içinde sınav gibi mulakat gibi bişey olması lazım

Açık öğretime millet 1000binlerde sıralamayla hatta baraj puanıyla giriyor sonra öğretmen olma hakkı tanınıyor biz niye kendimizi yırttık acaba eğitim fakültesi diye bu tarz şeyler bence haksızlık ama benim alanımla alakası yok Allahtan

huuu arkadaşlar çalışmalar nasıl moraller nasıl gebelik tahlilim negatif çıktı bugün biraz üzgünüm

1. TÜRKÇE (mantık soruları da eklendi)
murat yayınları Türkçe konu anlatımı bitti

2.MATEMATİK (mantık soruları eklendi)

evveliyat isem yayınları soru bankası bitti

3.TARİH (Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi eklendi)
4.COĞRAFYA
5.TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
6. TÜRKİYE VE DÜNYA İLE İLGİLİ GENEL, KÜLTÜREL SOSYOEKONOMİK GÜNCEL KONULAR

Türkçe komple bittimi

sadece bir kitap bitirdim konuların üzerinde çok durmak lazım artık zorlaştı sorular da sistem de

sadece bir kitap bitirdim konuların üzerinde çok durmak lazım artık zorlaştı sorular da sistem de
Ben turkçe mantıkta çok iyiyimdir yakın olsak yardınlaşırdık çalışırken ama bu sıcaklarda bukadar konsantre oluyorsun ya beni bu grupta en çok çalışmaya teşvik eden kişisin yani maşlh

daha başlayamadım çalışmaya eşim hasta daha temizliğim duruyor offf ooofff....... türkçeden azıcık dilbilgisi bakıp bol bol soru çözsem yeter. matematiği tekrar etmem gerek. en büyük korkum tarih... güzel bi konu anlatımı alıp su gibi içmeme lazım

Ben turkçe mantıkta çok iyiyimdir yakın olsak yardınlaşırdık çalışırken ama bu sıcaklarda bukadar konsantre oluyorsun ya beni bu grupta en çok çalışmaya teşvik eden kişisin yani maşlh
bana burada mantık sorularını ara ara anlatırsın aslında canım ben sana soru yazarım sen de bana anlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…