- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 31
Sayfa açılmadı ya
attım linki canım özeldenSayfa açılmadı ya
Ben eğitim fakültesindenim ama net bilgim yok açıktan edbiyat bitirenler formasyon alıyor ama onun içinde sınav gibi mulakat gibi bişey olması lazımMerhaba ben adalet mezunuyum kamudan devam edip formasyonla öğretmen olunabileceğini yeni öğrendim ama detaylı bilgim yok araştırdım ama bişey bulamadım formasyon ücreti ve sonunda atama konusunda detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen teşekkür ederim
burda genel formasyon şartları var ama kamu iktisat işletme formasyon alıyor mu bilgim yoköyle bir şey varmıymış
Türkçe komple bittimi1. TÜRKÇE (mantık soruları da eklendi)
murat yayınları Türkçe konu anlatımı bitti
2.MATEMATİK (mantık soruları eklendi)
evveliyat isem yayınları soru bankası bitti
3.TARİH (Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi eklendi)
4.COĞRAFYA
5.TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
6. TÜRKİYE VE DÜNYA İLE İLGİLİ GENEL, KÜLTÜREL SOSYOEKONOMİK GÜNCEL KONULAR
evet ama mantık sorularında sorunlarım var yanlışım çok çıkıyor ona uğraşmalıyımTürkçe komple bittimi
Ben turkçe mantıkta çok iyiyimdir yakın olsak yardınlaşırdık çalışırken ama bu sıcaklarda bukadar konsantre oluyorsun ya beni bu grupta en çok çalışmaya teşvik eden kişisin yani maşlhsadece bir kitap bitirdim konuların üzerinde çok durmak lazım artık zorlaştı sorular da sistem de
bana burada mantık sorularını ara ara anlatırsın aslında canım ben sana soru yazarım sen de bana anlatırsınBen turkçe mantıkta çok iyiyimdir yakın olsak yardınlaşırdık çalışırken ama bu sıcaklarda bukadar konsantre oluyorsun ya beni bu grupta en çok çalışmaya teşvik eden kişisin yani maşlh
Olur çünkü ben daha önce mantık dersi aldım yani tablo oluşturmayla gruplamayla çözülüyor sorular elimden geleni yaparımbana burada mantık sorularını ara ara anlatırsın aslında canım ben sana soru yazarım sen de bana anlatırsın
bende temizlik yaptım mutfağı toparladım kileri toparladım derken yorgunluktan ter içinde kaldımBugün hiç çalışamadım programım aksadı akşama kadar çalışmam lazım
tamam canım sana birkaç soru yazacağım buraya sen de bana anlatabildiğin kadar anlatırsın çünkü yapamıyorum sinir oldumBugün hiç çalışamadım programım aksadı akşama kadar çalışmam lazım
Ya varya bende evi topladım temizledim sildim süpürdüm çamaşır as topla duş aldım en son yazdığımda derse oturdum iştebende temizlik yaptım mutfağı toparladım kileri toparladım derken yorgunluktan ter içinde kaldım
ben bugün ders falan çalışamam heralde yorgunluktanYa varya bende evi topladım temizledim sildim süpürdüm çamaşır as topla duş aldım en son yazdığımda derse oturdum işte