- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
sakın sakın atanmadan işe girmeden düğün falan düşünme aaynaa nında dediği gibi çok vıcık vıcık samimi olma, kaynana gelin değil anne kız olalım dedik yatak odamıza aldığımız duşa kadar müdahil olmaya başladı. mesafeni koy sınırını bilsinYa gerçekten çok teşekkür ederim benim bu konuda hadi hadi diye çok üstüme geliyordu sözlüm ama şunları okuyunca hakkaten bu sene atanırız inşlah o güne kadar nişan düğün yok yani
inan bilmiyorum canım ne yapsam diye düşünemedim dışarı çıkalım yemeğe falan da diyorum ama her şeyin ucu braz paraya bakıyor malum güzel bir hediye alabilirsem yine de yeter diyorumağlayamadığımdan gülüyorum konu çok dağıldı ama eğer başbaşa olabilirsek güzel bişeyler yapıyım diyorum sen düşündün mü ne yapacaksın?
Siz anlattıkça jeton düşüyor benim ben kadına siz nasılsınız dedikçe hayatım doğum gununde aradım aşkım nasılsın merak ettim bitanem alışverişe gidelim canım beni hiç konuşturmuyor acayip samimi oğlum söyledi kızım aaa olur mu kızım bak şöyle yapın sen bunuda bi duşun aşkım benimsakın sakın atanmadan işe girmeden düğün falan düşünme aaynaa nında dediği gibi çok vıcık vıcık samimi olma, kaynana gelin değil anne kız olalım dedik yatak odamıza aldığımız duşa kadar müdahil olmaya başladı. mesafeni koy sınırını bilsin
sanırım sadece başbaşa kalmak bile büyük bi hediye olacak benim için =)inan bilmiyorum canım ne yapsam diye düşünemedim dışarı çıkalım yemeğe falan da diyorum ama her şeyin ucu braz paraya bakıyor malum güzel bir hediye alabilirsem yine de yeter diyorum
Bak morhipo diye bi site var ya orda hafta sonu süper indirimler oluyor bende 9eylul yıl donumumuz ordan hediye alıcam iş yerine yolla bence baya büyük bir jest olur akşamda hoş bir yemekle falan evde kutlayıninan bilmiyorum canım ne yapsam diye düşünemedim dışarı çıkalım yemeğe falan da diyorum ama her şeyin ucu braz paraya bakıyor malum güzel bir hediye alabilirsem yine de yeter diyorum
ben henüz çalışmaya başlayamadım bu hafta temizlik var inşallah 1 2 güne bitirebilirsem güzel bi proğram yapıp başlıycam, matematik videosuna gelincede hiç bilemiyorum ama tavsiyesi olan arkaaşlar vardırBuarada matematikte videolu anlatımda öneriniz varmı? Matematikten yavaş ilerliyorum turkçeden her gün konu ozetlerini okuyup , dinleyip 100soru çözüyorum sözcükte anlam bitti cümlede anlamdan soru çözüyorum
nişanlıyken öyle oluyolar evlendikten sonra niye bugün duş alamadınız yanınamı yanaştırmıyon şöylemi yaptın ne pişirdin ne yedin kaç kere vc ye gittin nefes mi aldına dönüyoSiz anlattıkça jeton düşüyor benim ben kadına siz nasılsınız dedikçe hayatım doğum gununde aradım aşkım nasılsın merak ettim bitanem alışverişe gidelim canım beni hiç konuşturmuyor acayip samimi oğlum söyledi kızım aaa olur mu kızım bak şöyle yapın sen bunuda bi duşun aşkım benim
kaynanalara karşı kpss yi kazanmaya and içtiknolmuş burda ya
hepinizi destekliyorum pes etmek yokkaynanalara karşı kpss yi kazanmaya and içtik
aslında olabilir gerçekten deBak morhipo diye bi site var ya orda hafta sonu süper indirimler oluyor bende 9eylul yıl donumumuz ordan hediye alıcam iş yerine yolla bence baya büyük bir jest olur akşamda hoş bir yemekle falan evde kutlayın
kaynanalara karşı şart ya o zaman kedi gibi miyavlarlarkaynanalara karşı kpss yi kazanmaya and içtik
Ya ben adalet için araştırdım onu da doğru dürüst öğrenemedimnasıl yani ben iktisat mezunuyum formasyon alıp öğretmen olabilr miyim
öyle bir şey varmıymışnasıl yani ben iktisat mezunuyum formasyon alıp öğretmen olabilr miyim
evet vasrmış http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_03/12121613_kaynak_atanabilecegi_alan.pdfböyle bir şey varmıymış