- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
hehehehe eliyle verenleri de söylüyorlar bir bankacı varmış çok güzelmiş kibarmış . ben kiloluyum biraz üniversite bittikten sonra stres sıkıntı abur cubur panik atak nedeniyle antideprasan derken kilo aldım işte zayıfa kibar diyor memura zaten direk para diyor huy suy amannnn at çöpe eltim ilk okul mezunu bak küçümsediğimden asla ama bana ünv mezunu olduğum için hiç övgüsü de saygısı da yok ben içten ve samimi oldukça saf muamelesi gördüm sanki o ünv mezunu da ben ev hanımı cahil...
15 yıllık evliler eltimgil daha benim tanımda kaldıkları kadar onlarda kalamamışlar çünkü istemiyor ama en ufak bir şey yapınca iyilik onunki kıymetli oluyor benimki ben zaten iyiyim ya gözükmüyor ilk sene bir buçuk aylık evliydik 4 ay kaldılar geçen sene 2 ay iki kalışlarında da eltimde sadece 10-15 gün arası
senin kilodan benimse zayıflıktan... küçük görümcem var 14 yaşında aynı kiloyuz ikimizde 56, o şişman olmuyoda ben zayıf oluyorum onların yanında kara kuru bişey oluyorum. evlenecek kaynımda var o gelin gelince görecek gelin neymiş, çok ahımı alıyor çok çekecek. biz sustukça saygıdan laf etmedikçe tepemize çıkıyolar işte böyle. bu insanlara saygı gösteren yaranamıyor. neyse dert çok, çok doluyuzda çalışmalar nasıl gidiyo ben daha başlamadım