İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Merhaba arkadaşlar. Ben de iibf mezunuyum. Bu sene ilk defa kpss ye girmeyi düşünüyorum. Hepimize başarılar dilerim.

bölüm ne çok iyi almışsın ama kasım ataması falan da var belki olur birbirimize yardımcı olalım

çok teşekkürler canım,bir umut son çırpınışlarımız bunlar,inşallah siz uğraşmaz hemen atanırsınız,linki gören arkadaşlarım lütfen imzalayın ,şimdiden hepinizden allah razı olsun
ben de bu son girmem diye düşünüyorum kendi kendime 2012 de 79 aldım sonra evlendşm falan atanamadım 2014 te puan düştü 68 e bakalım 2016 önemli

Hoşbulduk canım. Sen bayağı deneyimlisin anlaşılan. Ne önerirsin? En zorlandığın konular neydi?
2010 dan beri giriyorum yaş 30 deneyimliyim ama atanamadım en iyi puanım 2012 79 du bu sene sanki sıfırdan almam lazım ben sözel derslerde anayasa ve tarihte zorlanıyorum ezberim kuvvetli değil ama bu sene bol soru ve değişik kaynaklardan çalışmak lazım

1. TÜRKÇE (mantık soruları da eklendi)
( noktalama işaretlerindeyim)

2.MATEMATİK (mantık soruları eklendi)
( kümeler)

3.TARİH (Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi eklendi)
4.COĞRAFYA
5.TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
6. TÜRKİYE VE DÜNYA İLE İLGİLİ GENEL, KÜLTÜREL SOSYOEKONOMİK GÜNCEL KONULAR

1. TÜRKÇE (mantık soruları da eklendi)
( noktalama işaretlerindeyim)

2.MATEMATİK (mantık soruları eklendi)
( kümeler)
(evveliyat isem yayınları soru bankası)

3.TARİH (Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi eklendi)
4.COĞRAFYA
5.TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
6. TÜRKİYE VE DÜNYA İLE İLGİLİ GENEL, KÜLTÜREL SOSYOEKONOMİK GÜNCEL KONULAR

bölüm ne çok iyi almışsın ama kasım ataması falan da var belki olur birbirimize yardımcı olalım
bölümüm işletme kadro sayıları o kadar az ki umut bırakmadılar yani bizde,ancak açıktan alımlarda olursa o da hep mülakat,mülakatat=torpil demek,son umudumuz gümrük alımı bekliyoruz yani çaresizce

zor değil aslında ama sistem biraz değişti mantık soruları ve tarihten direk bilgiler de olunca ben de biraz korkak oldum 2012 de 79 puan benim işime yaramadı bakalım bu sene benim hedef 85

gümrük alım yapacak mı?
kaç nete 82 puan geldi canım tarihten çok zorlandın mı ben tarih sorularını görünce dedim çok çalışmak şart

Bu gruba girince kendimden utanıyorum ya hakkaten evli yada çalışan insanlar olmanıza rağmen süper hazırlanmaya başlamışsınız ben çok yavaş kalmışım şuan matematikle beraber hangi derse başlamak mantıklı sizce tarih çabuk unutulur diye tarih için erken geliyor bana

ben matematikle Türkçeyi götürdüm canım bence Türkçeye başla onu unutmazsın ve ara ara soru çözersin

Haklısın ama Türkçe kaynak hiç yok evde almam gerek yeni kaynaklar
ben matematikle Türkçeyi götürdüm canım bence Türkçeye başla onu unutmazsın ve ara ara soru çözersin
Haklısın ama turkçe kaynak yok evde yeni kaynaklar edinmek içinde 2016lar çıksın istiyorum

gümrük alım yapacak mı?
kaç nete 82 puan geldi canım tarihten çok zorlandın mı ben tarih sorularını görünce dedim çok çalışmak şart
36 gy 43 gk 3 soruyu yanlış işaretlemeseydim 84-85 alırdım,hala dövünüyorum,tarih evet diğer yıllara göre zordu ama yapılmayacak gibi değil çok çeşitli kaynaklardan çözmek lazım ama hafife aldığımız türkçede çok önemli ,hergün 15 paragraf sorusu çözmek lazım,

gümrük alım yapacak mı?
gümrük aksilik olmazsa ekim gibi alacak diyolar,ptt yi çok umutla bekledik ala ala 170 kişilik alım yaptılar,mülakat listesine bile giremedim,84 te kaldı puan,bi umut bekliyoruz ya tutarsa diye

gümrük aksilik olmazsa ekim gibi alacak diyolar,ptt yi çok umutla bekledik ala ala 170 kişilik alım yaptılar,mülakat listesine bile giremedim,84 te kaldı puan,bi umut bekliyoruz ya tutarsa diye
hayırlısı bakalım canım en son atama var onu da unutma hiç belli olmaz yaş kaç gümrük muhafazaya da başvurursun onun puanın gümrük memurluğundan daha düşük kapatıyor mülakatlar ankarada olur zaten sen hangi ildesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…