- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
ben kümelerdeyim canım ama eksiklerim var tabii ki deBirşey sorucam matematikten şuan hangi konulardasınız çok ilerdesiniz sanırım benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kümelerdeyim canım ama eksiklerim var tabii ki deBirşey sorucam matematikten şuan hangi konulardasınız çok ilerdesiniz sanırım benden
bugün pek çalışamadım canım akşama artık
olur olur siz daha şanslısınız daha disiplinli bir ortamda çalışacaksınızKümeler ve rasyonel sayılar mı offf maşallah size ya ben daha bugün temel kavramlar taban aritmatiğini bitiriyorum
bende de unutkanlık çokben sayı problemlerine çalışcam bugün hatta yarsı bitti sayılır çocuk olduğu için diğer yarısını o uyuyunca bitircem.baştaki kısımları çok çabuk unutuyorum ama
kesinlikle bırakma canım puanın gayet iyi daha unutmamışındır az daha gayretle başarabilirsin. kızlar herkes nasıl çalıştığını paylaşabilir mi? belki nerden nasıl başlayacağını bilemeyen arkadaşlarımız vardır fikir edinirlerkolay gelsin arkadaşlar,ne güzel başlamışsınız çalışmalara,2014 ten 82.5 aldım atanırım sanmıştım ama olmadı,tekrar toparlanıp ders çalışmayı gözüm hiç kesmiyor,verilen kadro sayısı çok az,buraya sık sık uğrayıp motive olmam lazım
aynen öyle canım sen evlimisin çocuk falan var mıinşallah en kısa zamanda aranıza katılıp ders çalışma arkadaşınız olurum,kpss çok zorlu süreç,ders çalışması ayrı dert,beklemesi ayrı dert,elalemin daha atanmadın mı diye sorması apayrı bir dert,allah hepimize kolaylık versin
tekrar düşünüyomusun uzaktaneğitimievet evliyim,kızım var 3.sınıfa geçti,2014 e çalışırken kızım 1.sınıfa gidiyordu,onun dersleri benim dersler çok zorlandım,ihtiyaç uzaktan eğitim almıştım o zaman ders dinlerken uyukluyordum yorgunluktan,
yaparsın inşallah canım gayret etmen önemli bölümün neydiuzaktan eğitim düşünmüyorum internette çok fazla video var,çalışırsam onlardan çalışırım,zaten matematikte biraz ilerlemiştim bol soru tekrar,tabi bunları yapabilirsem :)
yok 3. olcakişletme,siz ilk kez mi gireceksinizz
sağol canm inşallahson olur inşallah,allah muaffak etsin başarılar
imzaaladım canımhttps://www.change.org/p/tbmm-başbakanlık-maliye-bakanlığı-çalışma-ve-sosyal-güvenlik-bakanlığı-t-c-devlet-personel-başkanliği-kpss-mağdurlarına-hakkı-olan-kadrolar-verilsin?recruiter=141350870&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-md-no_src-no_msg&fb_ref=Default
arkadaşlar kadro mücadelemize bir imza atarak yardım edebilirmisiniz rica etsem Queenay