Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnm hoşgeldin hadi hayırlısı başarılar :)Merhaba arkadaşlar. Ben de iibf mezunuyum. Bu sene ilk defa kpss ye girmeyi düşünüyorum. Hepimize başarılar dilerim.
çok teşekkürler canım,bir umut son çırpınışlarımız bunlar,inşallah siz uğraşmaz hemen atanırsınız,linki gören arkadaşlarım lütfen imzalayın ,şimdiden hepinizden allah razı olsunimzaaladım canım
bölüm ne çok iyi almışsın ama kasım ataması falan da var belki olur birbirimize yardımcı olalımkolay gelsin arkadaşlar,ne güzel başlamışsınız çalışmalara,2014 ten 82.5 aldım atanırım sanmıştım ama olmadı,tekrar toparlanıp ders çalışmayı gözüm hiç kesmiyor,verilen kadro sayısı çok az,buraya sık sık uğrayıp motive olmam lazım
hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar. Ben de iibf mezunuyum. Bu sene ilk defa kpss ye girmeyi düşünüyorum. Hepimize başarılar dilerim.
ben de bu son girmem diye düşünüyorum kendi kendime 2012 de 79 aldım sonra evlendşm falan atanamadım 2014 te puan düştü 68 e bakalım 2016 önemliçok teşekkürler canım,bir umut son çırpınışlarımız bunlar,inşallah siz uğraşmaz hemen atanırsınız,linki gören arkadaşlarım lütfen imzalayın ,şimdiden hepinizden allah razı olsun
Hoşbulduk canım. Sen bayağı deneyimlisin anlaşılan. Ne önerirsin? En zorlandığın konular neydi?hoş geldin canım
2010 dan beri giriyorum yaş 30 deneyimliyim ama atanamadım en iyi puanım 2012 79 du bu sene sanki sıfırdan almam lazım ben sözel derslerde anayasa ve tarihte zorlanıyorum ezberim kuvvetli değil ama bu sene bol soru ve değişik kaynaklardan çalışmak lazımHoşbulduk canım. Sen bayağı deneyimlisin anlaşılan. Ne önerirsin? En zorlandığın konular neydi?
1. TÜRKÇE (mantık soruları da eklendi)
( noktalama işaretlerindeyim) azmine hayran kaldım inşallah herkes eneğinin karşılığını alsın peki sizce 79 almak çok mu zor ya
2.MATEMATİK (mantık soruları eklendi)
( kümeler)
(evveliyat isem yayınları soru bankası)
3.TARİH (Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi eklendi)
4.COĞRAFYA
5.TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
6. TÜRKİYE VE DÜNYA İLE İLGİLİ GENEL, KÜLTÜREL SOSYOEKONOMİK GÜNCEL KONULAR
bölümüm işletme kadro sayıları o kadar az ki umut bırakmadılar yani bizde,ancak açıktan alımlarda olursa o da hep mülakat,mülakatat=torpil demek,son umudumuz gümrük alımı bekliyoruz yani çaresizcebölüm ne çok iyi almışsın ama kasım ataması falan da var belki olur birbirimize yardımcı olalım
gümrük alım yapacak mı?bölümüm işletme kadro sayıları o kadar az ki umut bırakmadılar yani bizde,ancak açıktan alımlarda olursa o da hep mülakat,mülakatat=torpil demek,son umudumuz gümrük alımı bekliyoruz yani çaresizce
ben matematikle Türkçeyi götürdüm canım bence Türkçeye başla onu unutmazsın ve ara ara soru çözersinBu gruba girince kendimden utanıyorum ya hakkaten evli yada çalışan insanlar olmanıza rağmen süper hazırlanmaya başlamışsınız ben çok yavaş kalmışım şuan matematikle beraber hangi derse başlamak mantıklı sizce tarih çabuk unutulur diye tarih için erken geliyor bana
Haklısın ama turkçe kaynak yok evde yeni kaynaklar edinmek içinde 2016lar çıksın istiyorumben matematikle Türkçeyi götürdüm canım bence Türkçeye başla onu unutmazsın ve ara ara soru çözersin
36 gy 43 gk 3 soruyu yanlış işaretlemeseydim 84-85 alırdım,hala dövünüyorum,tarih evet diğer yıllara göre zordu ama yapılmayacak gibi değil çok çeşitli kaynaklardan çözmek lazım ama hafife aldığımız türkçede çok önemli ,hergün 15 paragraf sorusu çözmek lazım,gümrük alım yapacak mı?
kaç nete 82 puan geldi canım tarihten çok zorlandın mı ben tarih sorularını görünce dedim çok çalışmak şart
gümrük aksilik olmazsa ekim gibi alacak diyolar,ptt yi çok umutla bekledik ala ala 170 kişilik alım yaptılar,mülakat listesine bile giremedim,84 te kaldı puan,bi umut bekliyoruz ya tutarsa diyegümrük alım yapacak mı?
kaç nete 82 puan geldi canım tarihten çok zorlandın mı ben tarih sorularını görünce dedim çok çalışmak şart
hayırlısı bakalım canım en son atama var onu da unutma hiç belli olmaz yaş kaç gümrük muhafazaya da başvurursun onun puanın gümrük memurluğundan daha düşük kapatıyor mülakatlar ankarada olur zaten sen hangi ildesingümrük aksilik olmazsa ekim gibi alacak diyolar,ptt yi çok umutla bekledik ala ala 170 kişilik alım yaptılar,mülakat listesine bile giremedim,84 te kaldı puan,bi umut bekliyoruz ya tutarsa diye