ben de 2012 de 79 2014 te 68 e düştü puanım evlendim ders çalışamadım atanırım sanıyordum çalışmayı bırakınca yukardan aşağıya düştümevet 70 aldım
olsun canım hayırlısı böyleymiş çalışmaya devam inşallah başarırız..ben de 2012 de 79 2014 te 68 e düştü puanım evlendim ders çalışamadım atanırım sanıyordum çalışmayı bırakınca yukardan aşağıya düştüm
inşallah ben de tarihten korkar oldum bakalım hayırlısı uzaktan eğitim programında not falan olursa tarihten özellikle de yardımcı olursan sevinirim ben elimdeki kaynakları bitireceğimolsun canım hayırlısı böyleymiş çalışmaya devam inşallah başarırız..
hocalar canlı ders anlatıyo canım sonradan sisteme videolar yükleniyo istediğin zaman istediğin dersi açıp izliyosun.aynı dersane gibi anlatıyolar işteinşallah ben de tarihten korkar oldum bakalım hayırlısı uzaktan eğitim programında not falan olursa tarihten özellikle de yardımcı olursan sevinirim ben elimdeki kaynakları bitireceğim
anladım canım sen mat da ilerle de çözemediğim soruları çözersinhocalar canlı ders anlatıyo canım sonradan sisteme videolar yükleniyo istediğin zaman istediğin dersi açıp izliyosun.aynı dersane gibi anlatıyolar işte
inşallah canım yarıdmlaşırız tabi ki. onun için buradayızanladım canım sen mat da ilerle de çözemediğim soruları çözersin
çok iyi olurinşallah canım yarıdmlaşırız tabi ki. onun için buradayız
Merhaba canim bnde iki haftalik evliyim dun dershaneye yazildim gelir uzmanligi istiyorum .hem kpss a ya hem b ye kayit oldum dogru degil mii bi yanlislik yok gelir uzmanligi icin hic bir bilgim yok bu konu hakkinda sinirlerim bozuldu .evliyken zor oluyo diyor herkes sen ne diyosun ama zoru basaricaz insallahhçok iyi olur
canım benim bildiğim p 49 dan alıyordu gelir uzmanlığı ve gelir uzman yardımcılığı yani mümkünse bu puandan 75 üzeri almak şart alımlar az olursa 80 i zorlamak lazım yds ye de gir alan puanlarının hesaplanması için önemli dşük bile alsan puanlarının hesaplanması için lazım...Merhaba canim bnde iki haftalik evliyim dun dershaneye yazildim gelir uzmanligi istiyorum .hem kpss a ya hem b ye kayit oldum dogru degil mii bi yanlislik yok gelir uzmanligi icin hic bir bilgim yok bu konu hakkinda sinirlerim bozuldu .evliyken zor oluyo diyor herkes sen ne diyosun ama zoru basaricaz insallahh
Artik p35 den aliyormus canim sanirim yds nin kat sayisi maliyeye kaymis oluyo yani yargiya kayit oldum canim ikisine 3250 verdik tanidikti normal fiyatlari nedir ne degildir bilgim yok gerci 5 bin civari ikisi birden denildi ama bilmiyorum asli ne .tabikide yardimci oluruz bildigimiz olursa yds ye girdim canm ilk bahar doneminde cok dusuk gerci ama dedigin gibi puan hesplansin amaciyla girdim.canım benim bildiğim p 49 dan alıyordu gelir uzmanlığı ve gelir uzman yardımcılığı yani mümkünse bu puandan 75 üzeri almak şart alımlar az olursa 80 i zorlamak lazım yds ye de gir alan puanlarının hesaplanması için önemli dşük bile alsan puanlarının hesaplanması için lazım...
hangi dershaneye kayıt oldun fiyatlar ne kadar canım?
artık yapamadığımız sorularda birbririmize yardımcı oluruz inş ben de a ve b ye gireceğim ama asılacağım b grubu
ben de puan hesaplansın diye gireceğim konularda falan önemli notlarda güncel bilgiler tarih gibi konularda yardımcı olursak birbrimize sevinirim ben de kafa dengi arkadaş şart yoksa herkesin kısmeti zaten ayrıldı ama çaba göstermeden de ekmek yokArtik p35 den aliyormus canim sanirim yds nin kat sayisi maliyeye kaymis oluyo yani yargiya kayit oldum canim ikisine 3250 verdik tanidikti normal fiyatlari nedir ne degildir bilgim yok gerci 5 bin civari ikisi birden denildi ama bilmiyorum asli ne .tabikide yardimci oluruz bildigimiz olursa yds ye girdim canm ilk bahar doneminde cok dusuk gerci ama dedigin gibi puan hesplansin amaciyla girdim.
Tabiki canim elimden geldigince yardimci olurum eylulde baslayacak bakalimben de puan hesaplansın diye gireceğim konularda falan önemli notlarda güncel bilgiler tarih gibi konularda yardımcı olursak birbrimize sevinirim ben de kafa dengi arkadaş şart yoksa herkesin kısmeti zaten ayrıldı ama çaba göstermeden de ekmek yok
hayırlı olsun o zaman canım ben ilerleyen aylarda sözel derslerden çözemediklerimi falan sana sorarım zaten matematik de olabilir karışık ortayaTabiki canim elimden geldigince yardimci olurum eylulde baslayacak bakalim
Haha bnde bir yaparimkiii sifirdan baslicam dusun herseyehayırlı olsun o zaman canım ben ilerleyen aylarda sözel derslerden çözemediklerimi falan sana sorarım zaten matematik de olabilir karışık ortaya
olsun ben yardım olacağım yerlerde sana yardım ederim matematiğim orta kötü değil Türkçem iyidir ama şu mantık soruları beni gıcık ediyor bu hafta sonu Türkçe konu anlatımlı kitabım biterHaha bnde bir yaparimkiii sifirdan baslicam dusun herseye
Ben daha hic birseye baslamadim kaynagimda yok dershaneyi bekliyorum bakalim.ben durumum ne halde onu bile bilmiyorum saka gibiyim :)olsun ben yardım olacağım yerlerde sana yardım ederim matematiğim orta kötü değil Türkçem iyidir ama şu mantık soruları beni gıcık ediyor bu hafta sonu Türkçe konu anlatımlı kitabım biter
kötü düşünme ben dershaneye gidemeyeceğim için paniklediğimden daha çok çalışmam gerektiği düşüncesindeyim çünkü çözemediklerimi çzödüremem kimseye anca sizlere soracağım eski kaynakları bitireyim diyorum işte bir dostum birkaç yeni kaynak aldı bana onları da bitirirsem bakalım bayağı yol kat etmiş olacağım sen dershane ortamında hevesli ve hırslı olacaksın zaten çevrende herkes çalışıncaBen daha hic birseye baslamadim kaynagimda yok dershaneyi bekliyorum bakalim.ben durumum ne halde onu bile bilmiyorum saka gibiyim :)
kötü düşünme ben dershaneye gidemeyeceğim için paniklediğimden daha çok çalışmam gerektiği düşüncesindeyim çünkü çözemediklerimi çzödüremem kimseye anca sizlere soracağım eski kaynakları bitireyim diyorum işte bir dostum birkaç yeni kaynak aldı bana onları da bitirirsem bakalım bayağı yol kat etmiş olacağım sen dershane ortamında hevesli ve hırslı olacaksın zaten çevrende herkes çalışınca
bugün pek çalışamadım canım akşama artıkSlm cnm benimde iki gundur misafirlerim vardi hic bakamadim dershaneye gittim bugunde cok yoruldum sen naptin calisabildinmi