- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
ben notlar tamamlandıktan sonra istiyorum canım yarım olunca çalışamamCikardiklarimi atarım maili atarsaniz
ÇOK SEVİNDİM CANIM BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUZ HELE SON 3 AY BOL BOL SORU CVP ŞEKLİNDE FALAN KONULARI ARALIĞA KADAR BİTİRMEK LAZIM CANIM SEN HAYIRLISIYLADOĞUMUNU DA YAP BİRAZ DİNLENDİKTEN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLARSIN İNŞ KUZUCUK USLU OLUR İNŞNe zaman isterseniz atarim inşallah kpss bitene kadar buradan ayrilmayi dusunmuyorum :)
CANIM BUGÜN OKU PC BAŞINDA AÇ OKU HEMEN ON DKNI ALIR ANKEBUTU DA OKU USLU OLMASI İÇİNAdi da meryem olacak inşallah son zamanlarda okuyamadim ama inşallah bugün okurum
bende isterimveririm mail adresimi canım yollarsan çok memnun olurum gerçekten de
ay ne güzelmiş canım bende bu duaları not ediyorumDOĞUM YAPMADAN CANIM ANKEBUT SURESİNİ OKU BEBEĞİNİN USLU OLMASI İÇİN MERYEM SURESİ DE ÇOK İYİ İFFETLİ OLMASI İÇİN
ET CANIMay ne güzelmiş canım bende bu duaları not ediyorum
bende bitince alırsam daha iyi olur çok teşekkür ederim : )Cikardiklarimi atarım maili atarsaniz
ben de daha çok b grubuna çalışıyorum canım bölüm neSelamm bende yarın başlayacağım inşallah. Ama ben b grubundan hazırlanacağım.
İktisat.ben de daha çok b grubuna çalışıyorum canım bölüm ne