İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Ne zaman isterseniz atarim inşallah kpss bitene kadar buradan ayrilmayi dusunmuyorum :)

Ne zaman isterseniz atarim inşallah kpss bitene kadar buradan ayrilmayi dusunmuyorum :)
ÇOK SEVİNDİM CANIM BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUZ HELE SON 3 AY BOL BOL SORU CVP ŞEKLİNDE FALAN KONULARI ARALIĞA KADAR BİTİRMEK LAZIM CANIM SEN HAYIRLISIYLADOĞUMUNU DA YAP BİRAZ DİNLENDİKTEN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLARSIN İNŞ KUZUCUK USLU OLUR İNŞ

DOĞUM YAPMADAN CANIM ANKEBUT SURESİNİ OKU BEBEĞİNİN USLU OLMASI İÇİN MERYEM SURESİ DE ÇOK İYİ İFFETLİ OLMASI İÇİN

İnşallah çok kararliyim bakalım inşallah hevesimiz sonmez

Adi da meryem olacak inşallah son zamanlarda okuyamadim ama inşallah bugün okurum

SINAVA 1 HAFTA KALA BURAYA KAÇ KİTAP BİTİRDİĞİMİ YAZACAĞIM GERÇİ ÇOK ÇALIŞMAKTAN ÇOK DÜZENLİ ÇAIŞMAK DA ÖNEMLİ AMA ÇOK KAYNAK DA BİTİRMEK ŞART

Selamm bende yarın başlayacağım inşallah. Ama ben b grubundan hazırlanacağım.

arkadaşlar şöyle sizi biraz daha hırslı görmek lazım kimse gaza gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrr bir ay sonra soracağım eylül başı gibi falan kitaplar bitti mi?

her ay bir kitap bitirip atmamız lazım arkadaşlar aslındaaaaaaaaaaaaa

ben de daha çok b grubuna çalışıyorum canım bölüm ne
İktisat.
Yaz okulundayım vizeler bitti. Ben mat1 le başlayacağım. 2 yada 3 ay sadece matemetik çalışcam. Onu halledersem biraz dönemde diğer derslerede yavaştan başlıycam. Siz çok ilerlediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…