çalışan başarır ben de 85 i garantilemek isterimSaol cnm hedefim 90 ustu herkez zor diye diye bi hal oluyor umarim hakli cikmazlar
Ben tavsiyeler üzerine Antrenmanlarla Matematik kitaplarını bitirmeye karar verdim. Çünkü murat cidden dediğin gibi çok yüzeysel ve karmaşık anlatmış. temeli olmayan biri asla anlayamaz. Sanki sayısalcılar için çıkarmışlar gibi..
Cnm bu kitaplari bitirince seviyemiz ne olacak matematikte mesela gecmis yillar sorularını cozebilecekmiyiz rahatlikla matematigi hayatimda ilk defa ogrenicem resmen bh yasima kadar hic calismadim bu derse cunku hic anlamamistim temelim olmadigi icin
O zaman sen kesin ant.mat. 1 ve 2 yi al hemen başla. Tam sana göre. Bu kitapları bitirince 10 soru yaparsın sınavda. Sonra da diğer zor kitapları da çalışırsan netin çoğalır
aynen düşüncem o ama şuan memleketteyim haftaya haftasonu memlekete olacağım inş hayırlısıylaSoru bankasına mi geçtin canım süper. Konu anlatımı da arada bitirirsin zaten
ben de beğenmedim muat yayınlarınıBen tavsiyeler üzerine Antrenmanlarla Matematik kitaplarını bitirmeye karar verdim. Çünkü murat cidden dediğin gibi çok yüzeysel ve karmaşık anlatmış. temeli olmayan biri asla anlayamaz. Sanki sayısalcılar için çıkarmışlar gibi..
2016 da b de a da var canım düz memurluk için bler evet çift yıllarda oluyor ben bden gireceğim ama zaman olur a ya da hazrlanabilirsem a ya da gireceğimselam arkadaşım öncelikle kolay gelsin ben yeni mezun oldum ama biraz kpss hakkında bilgisizm sen kpss b ye mi hazrlanıyrsn kpss a alana mı birde 2016 da kpss b lisans varmı çift yıllarda oluyor bldiğim kadaryla
2016 da b de a da var canım düz memurluk için bler evet çift yıllarda oluyor ben bden gireceğim ama zaman olur a ya da hazrlanabilirsem a ya da gireceğim
çok aşırı da yükleme olursa sonra da sıkılısınız ama herkesin çalışma tekniği farklımerhaba kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun.ben antremanlar matematikten başladım 14.gündeyim bazen sıkılıyorum çünkü çok soru var ama bayagı pratik yapmış oluyorsun.birde mutlaka günde 5-10 tane türkçeden paragraf sorusu çözüyorum.çok mu yavaş gidiyorum?
Gel canim ya baya tembellestik kimseler kalmadihuuuuu bakalım yakında şenlendireceğim burayı
EVET HERKES BİR SUSKUNGel canim ya baya tembellestik kimseler kalmadi