neden olmasın önlisansların sınavları daha kolay oluyor lisanslara göre şimdiden hazırlan doğuma yaklaşınca ara verirsin sonra tekrar devam edersin 13 ay var ama en azından doğuma kadar konuları bitirmelisin zaten hamileliğin başındasın kendine inan her şey olurBende hazırlanmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum ilk defa kendi çabamla çalışıcam matematigim hiç yok önlisanstan giriyorum ne dersiniz 0 matematikle ve suan hamileyken çalışabilirmiyim
testte kaç çıktığını yaz banaben de üniversitdeki kiloma düşmek istiyorum atanmak da tabii kitap geldi onu da okumaya başlayacağım psikolojim ortalarda
tarihe coğrafyaya da başlayacağım bakalım Türkçeyi bir bitireyim kitap yarım kaldı daha erken kalkacağım hemben şu an yapıyorum
öyle bi karalamıştım ders programı taslak gibi bir hafta önce
şu an adam akıllı yazıyorum
her gün çalışacaklarımı yazmadan kımıldamıyorum ben
tamam 42. sayfadaki testi mi diyorsun canımtestte kaç çıktığını yaz bana
evet çok önemli otamam 42. sayfadaki testi mi diyorsun canım
anladım canım oraya kadar okuyayım bakalım sonra hemen testi yapacağım merak ediyorum kaç çıkacakevet çok önemli o
her yerde yapılan ilk test o
her sabah 6da kalkıp kahvaltıya kadar spor yapıp matematik çalışmaya var mısıntarihe coğrafyaya da başlayacağım bakalım Türkçeyi bir bitireyim kitap yarım kaldı daha erken kalkacağım hem
ay 6 da kalkmakher sabah 6da kalkıp kahvaltıya kadar spor yapıp matematik çalışmaya var mısınher gün sabah alışkanlığımız olsun
bizde kahvaltı en geç 9.00-9.30 gibi yapılır. sabah sadece kahvaltıya kadar sporu ve matematiği halledeceğiz düşünsene. kahvaltıdan sonra da matematiğe devam eder ve türkçeye bakarız
elimde murat yayınlarının matematik kitabı var konu anlatımlı yüzeysel anlatıyor sıfırdan anlamak için olmaz beğenmedim ben başka kitaptan yeniden üzerinden geçeceğim matematiğin yediiklim olavilir ama ben ihtiyacı beeniyorumPeki sizce hangi kitapları alayım muratin inceledim biraz ama bilemedim yediiklimde iyi diyolar sizceee?
Ayyy inş cnm ya evet önlisans daha kolay biraz gaz lazım bana ben burayı takip edeyim de güç olsun bananeden olmasın önlisansların sınavları daha kolay oluyor lisanslara göre şimdiden hazırlan doğuma yaklaşınca ara verirsin sonra tekrar devam edersin 13 ay var ama en azından doğuma kadar konuları bitirmelisin zaten hamileliğin başındasın kendine inan her şey olur
Elimde 2014 murat var konu anlatım ayrıca soru bankasi yediikliminde soru bankasi var 2014 ama yararlanabilir sanırım....Bu defa ihtiyacmi onerirsinelimde murat yayınlarının matematik kitabı var konu anlatımlı yüzeysel anlatıyor sıfırdan anlamak için olmaz beğenmedim ben başka kitaptan yeniden üzerinden geçeceğim matematiğin yediiklim olavilir ama ben ihtiyacı beeniyorum
ben de yaklaşık 2 senedir evliyim bebek de istiyorum hamile kalırsam daha çok çalışırım doğuma kadar çalış atan sizin atanmanız daha kolay çoğu kurum iki yıllık tercih ediyor ben bazen keşke 2 yıllık okusaymışım diyorum bence güven kendine çözemediğin mat sorularını çözebilirsem yardımcı olurum biz mistik kediyle çok sıkı arkadaş olduk birbirimize gaz veriyoruz sağolsun o da çalışıyor böylece ben deAyyy inş cnm ya evet önlisans daha kolay biraz gaz lazım bana ben burayı takip edeyim de güç olsun bana3 senedir evliyim çocuk oldu olacak oldu olacak bir türlü çalışmadım şimdiye nasip
o murat yayınlarının 2014 matematiğinin şuan 425. sayfasındayım ben de ama beğenmedim bitsin iyi bir mat kitabına başlayacağım yediiklimin konu anlatımlısı var ama incelemedim onu çözmeden bir şey diyemeyeceğim ama muratı beğenmedim önce biraz tam öğren sonra yine onu da çözElimde 2014 murat var konu anlatım ayrıca soru bankasi yediikliminde soru bankasi var 2014 ama yararlanabilir sanırım....Bu defa ihtiyacmi onerirsin
ben iki haftadır falan kalkıyorum. alıştım iyice zor olmuyor. hatta saat çalmadan uyanıyorumay 6 da kalkmakhehe bari 8 olsa
ay ben 8 de kalkınca ne kadar erken kalktım diyorumben iki haftadır falan kalkıyorum. alıştım iyice zor olmuyor. hatta saat çalmadan uyanıyorum
küçükken 8de kalkardım her sabahay ben 8 de kalkınca ne kadar erken kalktım diyorum
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin inş sanaben de yaklaşık 2 senedir evliyim bebek de istiyorum hamile kalırsam daha çok çalışırım doğuma kadar çalış atan sizin atanmanız daha kolay çoğu kurum iki yıllık tercih ediyor ben bazen keşke 2 yıllık okusaymışım diyorum bence güven kendine çözemediğin mat sorularını çözebilirsem yardımcı olurum biz mistik kediyle çok sıkı arkadaş olduk birbirimize gaz veriyoruz sağolsun o da çalışıyor böylece ben de
ay geç yatıyoruz zaten de uykuya dalamıyorum sonra da kalkamıyorum ama eskisinden daha erken kalkıyorumküçükken 8de kalkardım her sabah
yaş ilerledikçe 7gibi uyanmaya başladım
şimdi de 6ya çektim kendimi
önce mat çalış unutmazsın sözel dersleri sona bırak benim çevremde de kpss çalışan kimse yok burada buldum arkadaşlar öyle çevreme bakarsan kazanamazsın nasibinde yok umutsuz vaka gibi bakıyorlar hepsinin çenesini cadılıkla kapatmak zorunda kalıyorumRabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin inş sanabenim yaptığımı yapmada çocuk beklerken zaman boşa akıp gidiyor insanın yanında yakınında ders çalışan olunca ihmal etmez zaten sanslisiniz.....ben acaba diyorum önce matematikmi calissam 1 2 ay sonra diğerlerine baslasam