İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

mistikkkkkkkkkkkkkk kaçıncı sayfadasın
hastalıkla cebelleşiyoruz eşim işe gidemedi çok hasta ben de hasta olmamaya çalışıyorum
cumartesi pazar pzt salı hiç bakmadım amanın 4 gündür ne yaptım ben
mistik küsmüyüz ya hiç laf atmıyorsun bana aaaaaaaaaaaaaaaaa
olur mu hiç öyle şey işte hastalık, dersten uzak kalmam ve şu dershane sorunsalı üçlemesiyle sarıldım ondan sataşamadım sana

tamam o zaman sayfa kaçtasın

bende bu akşam başlıyorum kahve aldım uykumu açmak için bakalım inşallah yapacağım

Merhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim
25 yaşındayım evliyim bir yaşına yeni girmiş bir oğlum var. Kamu yönetimi okudum.. Hamileyken kpss çalıştım daha doğrusu çalıştığımı sanmışım ve keşkeee daha çok çalışsaydım.. Neyse atanamadım.. 2016 ya girmeye geçen ay karar verdim. Ama kendi kendime dedim ki ya adam gibi ayrıntısına kadar ezberle ya da hiç başlama.. Önce kendim için çalışmaya karar verdim .. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Çocukla çok zor oluyor vakit bulamıyorum uyurken çalışıyorum. En büyük gaz kaynağım kazandığımı aileme eşime söylerken kendimi hayal etmek he bir de sen çocukla yapamazsın gibi zırvalayanlara naaberr dediğimi düşünmek.. Her neyse çok uzattım kusura bakmayın umarım Allah çalışan herkese emeklerinin karşılığını verir. İyi çalışmalar

hoş geldin canım en azından bebek işini aradan çıkarmışsın hayırlısıyla ben de 2016 ya hazırlanıyorum sen hem gençsin ben de 30 yaşındayım evliyim yaklaşık 2 yıldır henüz bebiş yok

Hoşbuldum canım . Valla öyle oldu biraz hayırlısı böyleymiş
OLSUN OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ben de istiyorum bebek 1 senedir ama olmadı bakalım bana dua edersin ben de 2012 de iyi bir puan aldım ama atanmak nasip olmadı şimdi 2016 kesim çözüm olmalı

Amin teşekkür ederim. Allah en uygun zamanda nasip eder hiiç sıkma canını .. Bol bol dua ederim tabiki sen yeterki kafana takma hayırlısını dile :)

Amin teşekkür ederim. Allah en uygun zamanda nasip eder hiiç sıkma canını .. Bol bol dua ederim tabiki sen yeterki kafana takma hayırlısını dile :)
4-5 ay önce daha çok takıyordum ama şuan eskisi kadar değil doktor klomen hap verdi 3 yumurtam oluştu bakalım bu ay biraz umutluyum ama olmazsa da kendimi çok yıpratmayacağım derslere adapte olmalıyım biraz rahatsızdım iki gündür çok ders çalışamadım

dualara ihtiyacım var ALLAH tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin

SINAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 1333333333333 AYYYYYYYYYYYYYYYY KALDI

Bende hazırlanmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum ilk defa kendi çabamla çalışıcam matematigim hiç yok önlisanstan giriyorum ne dersiniz 0 matematikle ve suan hamileyken çalışabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…