İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

çok iyiymiş ya, benim de kötü sözele alırlar o zaman, ben hafta içi sabah grubu istiyorum ama.
sayısalcılarla aynı sınıfta olsaydım zaten panik olurdum. onlar her soruya atlıyorlar ben daha soruyu yazamadan cevabı söylerler gıcık olurum

bi de sayısalcıyla sözlciyi aynı sınıfa koysalardı hoca ister istemez seviyeyi yüksek tutardı

iki gün önce arkadaş yazılmış oraya, yargıya gitmiş bu sene hiç beğenmemiş. erken kayıttan pegeme yazılmış 2016 için.
zaten ben ağustos gibi yazılacağım. ve çıkıp sırayla hepsini dolaşacağım. bu topladığım bilgilerle kendi gözümle de görüp konuşunca anca öyle karar vereceğim sanırım

aaa bak sana ne soracaktım. yediiklimde derslerin nasıl olacakmış. böyle bir sene boyunca mı yoksa 3 ay konu anlatımı verip sonra tekrar dersleri şeklinde mi. çünkü 3 ayda konuları bitirip sonra tekrar yapacağız dedilerse o kötü oluyormuş. böyle sindire sindire ekimden temmuza kadar dolu dolu geçsin derslerimiz. hemen konular bitirip göndermesinler bizi

hele matematik derslerimiz bir sene boyunca kesin olmalı. zıplaya zıplaya gitmemeliler konuları

ihtiyacın kitaplarını çözn ama kursuna gitmeyin diyorlar
neden bilmiyorum. dersleri gevşek geçiyormuş. tabi ben öyle duydum bilmiyorum. abartıyor da olabilirler.
ama bana kimse ihtiyacı önermedi, sadece bir arkadaş bu siteden ihtiyaca yazıldım dedi. sadece onu gördüm bir tek

bence iş öğrencide bitiyor genel kültür genel yetenek açısından pegem yediiklim ihtiyaç murat çok iyi.. öğrenci azimliyse başarır.
muratı direkt eledim ben, çünkü kursları 3 ay sürüyor. gk gy için asla orası olmaz. konuları zaten biliyorlar mantığıyla 3 ayda altı dersi bitirip hemen öğretmnlik ve alan derslerine geçiyorlarmış. matematik toplam 1 ay

ya sabah erken kalkacaksın ya da işten gelince
birine karar verip sadece onu yapmaya odaklan, kendine söz ver ve hemen başla
bize de kararını söyle ki seni motive edelim sabah mı çalışacan akşam mı ona göre sıkıştıralım seni

canım dersler mayıs ayında bitecekmiş. ve sürekli konu tekrarı soru çözümü ve deneme olacakmışız.

bu mayıs ta kursa gidenlerin konuları bitti mesela dedi görevli konu tekrarı genel tekrar ve deneme yapılıyor dedi.
matematik etüt garantisi veriyoruz dediler. bende herkes öyle diyor ama etüt hocası hiç müsait olmuyor hep böyle olur dedim.

biz bunun sözünü veriyoruz dediler.

çocukları uyuttuktan sonra evide toparlasam saat 22:30- 23:00 civarı oluyor. bi iki hafta sonra zaten ramazan ayı giriyor sahura kalkıcam. imsak vakti gece 3:00.
23:00 gibi başlayıp sahura kadar çalışsam 2.00 gibi sabah 7 de kalkıp işe gelicem. zor mu olur acaba.

yada çocuklar uyuyunca hoppp yatıcam sahura kalkıcam ve uyumıcam öyle işe gelicem..

sizce hangisi kızlar

şöyle dersin başına oturup 2 saat çalışsam kendimi iyi hissedeceğim. herhalikülarda uykusuz kalcam galiba ama yapacak birşey yok

sanırım en mantıklısı 23:00 civarı derse başlayıp 1:00 de bitirmek sahuruda yapıp hoppp yatağa koşmak ezan okunurken su içmeye kalkarız olmaz mı? birde sabah namazlarımı kılmak istiyorum inşallah

sanırım en mantıklısı 23:00 civarı derse başlayıp 1:00 de bitirmek sahuruda yapıp hoppp yatağa koşmak ezan okunurken su içmeye kalkarız olmaz mı? birde sabah namazlarımı kılmak istiyorum inşallah
İNŞAALLAH CANIM BEN DE SIKI BİR DERS PROGRAMI YAPMAK İSTİYORUM ELİMDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPMALIYIM 2016 YI KAÇIRMAK İSTEMİYORUM

şimdi işimin başına döneyim 1 saatte işleri toparlarsam çıkışa kadar çalışabilirim inşallah

Allah kolaylik versin çocukla çok zor hem de çok ben ve esim sabah 8 den beri kızımızı salliyorum bir türlü uyumuyor inşaat sesleri kafayı yi cez allah yardımcı mız olsun

Valla tıpkı ben sanki beni anlattın

çok iyi demişsin aynen öyle oluyor. etüt hocasının ya hiç vakti olmuyor ya da etüt hocası diye hala okuldan mezun olmamış bir öğrenciyi koyuyorlar, hiçbir şey anlatamıyor.

mistik küsmüyüz ya hiç laf atmıyorsun bana aaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…