- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
çok iyiymiş ya, benim de kötü sözele alırlar o zaman, ben hafta içi sabah grubu istiyorum ama.canım matematiğin iyi mi diye soruyorlar sözel grubunda daha basitten alarak anlatıyormuş hoca daha açıklayıcı bir şekilde.
eğer matematiğim iyi dersen sayısal gruba alıyorlar seviyelerine uygun anlatıyormuş hoca konuları.
benim matematiğim kötüdür. sanırım seviye tespit sınavıda yapacaklar ama tam emin değilim
iki gün önce arkadaş yazılmış oraya, yargıya gitmiş bu sene hiç beğenmemiş. erken kayıttan pegeme yazılmış 2016 için.bende ilk pegem i araştırdım orasıda güzel iş arkadaşımın kuzeni orda öğretmen hocaları kaliteli dedi.. yediiklime karar vermeseydim oraya yazılacaktım orayıda düşünebilirsin bence bi git görüş bence
ihtiyacın kitaplarını çözn ama kursuna gitmeyin diyorlarihtiyaçın da karanfildeki şubesini övüyorlar ben oraylada görüştüm pahalı gelmişti taa o zaman erken kayıt avantajıyla 1300 dü ben 900 e yazıldım .. kitapları yazan hocalar ders anlatıyor dedi adam bana ama maddi olarak fazla geldi.
muratı direkt eledim ben, çünkü kursları 3 ay sürüyor. gk gy için asla orası olmaz. konuları zaten biliyorlar mantığıyla 3 ayda altı dersi bitirip hemen öğretmnlik ve alan derslerine geçiyorlarmış. matematik toplam 1 aybence iş öğrencide bitiyor genel kültür genel yetenek açısından pegem yediiklim ihtiyaç murat çok iyi.. öğrenci azimliyse başarır.
ya sabah erken kalkacaksın ya da işten gelinceiş yerinde öğleden sonraya işlerimi bitirip ders çalışayım diyorum ama ne mümkün işler bitmiyor. akşamlarıda uyuyakalıyorum yorgunluktan. sabah erken kalkıp çalışayım diyorum bir türlü becerip kalkamadım saati kapatıp yatıyorum..
şimdi bana bir akıl verin ben ne yapayım?
iki gün önce arkadaş yazılmış oraya, yargıya gitmiş bu sene hiç beğenmemiş. erken kayıttan pegeme yazılmış 2016 için.
zaten ben ağustos gibi yazılacağım. ve çıkıp sırayla hepsini dolaşacağım. bu topladığım bilgilerle kendi gözümle de görüp konuşunca anca öyle karar vereceğim sanırım
aaa bak sana ne soracaktım. yediiklimde derslerin nasıl olacakmış. böyle bir sene boyunca mı yoksa 3 ay konu anlatımı verip sonra tekrar dersleri şeklinde mi. çünkü 3 ayda konuları bitirip sonra tekrar yapacağız dedilerse o kötü oluyormuş. böyle sindire sindire ekimden temmuza kadar dolu dolu geçsin derslerimiz. hemen konular bitirip göndermesinler bizi
hele matematik derslerimiz bir sene boyunca kesin olmalı. zıplaya zıplaya gitmemeliler konuları
evet uykusuz olmayacakşöyle dersin başına oturup 2 saat çalışsam kendimi iyi hissedeceğim. herhalikülarda uykusuz kalcam galiba ama yapacak birşey yok
İNŞAALLAH CANIM BEN DE SIKI BİR DERS PROGRAMI YAPMAK İSTİYORUM ELİMDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPMALIYIM 2016 YI KAÇIRMAK İSTEMİYORUMsanırım en mantıklısı 23:00 civarı derse başlayıp 1:00 de bitirmek sahuruda yapıp hoppp yatağa koşmak ezan okunurken su içmeye kalkarız olmaz mı? birde sabah namazlarımı kılmak istiyorum inşallah
Allah kolaylik versin çocukla çok zor hem de çok ben ve esim sabah 8 den beri kızımızı salliyorum bir türlü uyumuyor inşaat sesleri kafayı yi cez allah yardımcı mız olsunsanırım en mantıklısı 23:00 civarı derse başlayıp 1:00 de bitirmek sahuruda yapıp hoppp yatağa koşmak ezan okunurken su içmeye kalkarız olmaz mı? birde sabah namazlarımı kılmak istiyorum inşallah
BEN ÖYLE YAPACAĞIM BAKALIMRamazan da en iyisi sahura kadar çalışmak olur heralde inşallah bende yapabilirim
Valla tıpkı ben sanki beni anlattıniş yerinde öğleden sonraya işlerimi bitirip ders çalışayım diyorum ama ne mümkün işler bitmiyor. akşamlarıda uyuyakalıyorum yorgunluktan. sabah erken kalkıp çalışayım diyorum bir türlü becerip kalkamadım saati kapatıp yatıyorum..
şimdi bana bir akıl verin ben ne yapayım?
çok iyi demişsin aynen öyle oluyor. etüt hocasının ya hiç vakti olmuyor ya da etüt hocası diye hala okuldan mezun olmamış bir öğrenciyi koyuyorlar, hiçbir şey anlatamıyor.canım dersler mayıs ayında bitecekmiş. ve sürekli konu tekrarı soru çözümü ve deneme olacakmışız.
bu mayıs ta kursa gidenlerin konuları bitti mesela dedi görevli konu tekrarı genel tekrar ve deneme yapılıyor dedi.
matematik etüt garantisi veriyoruz dediler. bende herkes öyle diyor ama etüt hocası hiç müsait olmuyor hep böyle olur dedim.
biz bunun sözünü veriyoruz dediler.