- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
bana geçmesin degeçmiş olsun canım benim eşimin de boynu ağrıyor ya havaların bir ısınması bir soğuması bizi çok etkiliyor çok hasta olmasak bari
ya arkadaşlar kafam iyice allak bullak oldu
bu kpssnin evde hazırlanması bir dert, hangi dershaneye yazılacağına karar vermesi başka bir dert.
yargı, yediiklim, pegem
ilk yargı diyordum, millet o kadar çok yerdi ki vazgeçtim, yediiklim dedim ama ona da çok olumsuz yorum var. şimdi de pegem çıktı başıma
yaaaa çıldıracağım
hehehe boğazımın ağrısı geçer inşallah benim debana geçmesin debir de hastalık çıkmasın başma
inşallah canım iyileşirsin hemenhehehe boğazımın ağrısı geçer inşallah benim de
inşallah canıminşallah canım iyileşirsin hemen
Aynen ya akşam üzeri bend kızımi parka götürdüm eşi yodu kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kızıma geçmese baribana geçmesin debir de hastalık çıkmasın başma
hepimiz hastaAynen ya akşam üzeri bend kızımi parka götürdüm eşi yodu kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kızıma geçmese bari
SIRA SIRA HASTALANIYORUZakşam benim de kafam ağırlaştı ama vücut hasta olmamak için direniyor resmen
bakalım yarına nasıl olacağız
sözel grubu ne ola ki. ben dilciyim :)
tamam canım buradan haberleşiriz
büyük ihtimal yediiklim olacak benim de
bu kpssnin evde hazırlanması bir dert, hangi dershaneye yazılacağına karar vermesi başka bir dert.
yargı, yediiklim, pegem
ilk yargı diyordum, millet o kadar çok yerdi ki vazgeçtim, yediiklim dedim ama ona da çok olumsuz yorum var. şimdi de pegem çıktı başıma
yaaaa çıldıracağım
yargı, yediiklim, pegem
yaaaa çıldıracağım
günaydın kuzumgünaydııııın
BİLEMEDİM NE DESEMiş yerinde öğleden sonraya işlerimi bitirip ders çalışayım diyorum ama ne mümkün işler bitmiyor. akşamlarıda uyuyakalıyorum yorgunluktan. sabah erken kalkıp çalışayım diyorum bir türlü becerip kalkamadım saati kapatıp yatıyorum..
şimdi bana bir akıl verin ben ne yapayım?