İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

akşam benim de kafam ağırlaştı ama vücut hasta olmamak için direniyor resmen
bakalım yarına nasıl olacağız

sözel grubu ne ola ki. ben dilciyim :)
tamam canım buradan haberleşiriz
büyük ihtimal yediiklim olacak benim de

canım matematiğin iyi mi diye soruyorlar sözel grubunda daha basitten alarak anlatıyormuş hoca daha açıklayıcı bir şekilde.

eğer matematiğim iyi dersen sayısal gruba alıyorlar seviyelerine uygun anlatıyormuş hoca konuları.

benim matematiğim kötüdür. sanırım seviye tespit sınavıda yapacaklar ama tam emin değilim

bende ilk pegem i araştırdım orasıda güzel iş arkadaşımın kuzeni orda öğretmen hocaları kaliteli dedi.. yediiklime karar vermeseydim oraya yazılacaktım orayıda düşünebilirsin bence bi git görüş bence

ihtiyaçın da karanfildeki şubesini övüyorlar ben oraylada görüştüm pahalı gelmişti taa o zaman erken kayıt avantajıyla 1300 dü ben 900 e yazıldım .. kitapları yazan hocalar ders anlatıyor dedi adam bana ama maddi olarak fazla geldi.

bence iş öğrencide bitiyor genel kültür genel yetenek açısından pegem yediiklim ihtiyaç murat çok iyi.. öğrenci azimliyse başarır.

iş yerinde öğleden sonraya işlerimi bitirip ders çalışayım diyorum ama ne mümkün işler bitmiyor. akşamlarıda uyuyakalıyorum yorgunluktan. sabah erken kalkıp çalışayım diyorum bir türlü becerip kalkamadım saati kapatıp yatıyorum..

şimdi bana bir akıl verin ben ne yapayım?

BİLEMEDİM NE DESEM

AMA RAMAZANDA SAHURA KADAR OTUR DERS ÇALIŞ BEN ÖYLE YAPACAĞIM AMA GÜNDÜZ UYKUSUZ KALIRSAN BİLEMEDİM YİNE HERKES AZ ÇOK KENDİNİİ BİLİR BİRAZ ÖZVERİDE BULUNACAĞIZ BAŞARILI OLMAK İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…