- 24 Mayıs 2015
- 121
- 86
- 41
Teşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsun120 SORU 90 NET YAPMAK LAZIM PUAN HESAPLAMA MOTORLARI VAR ZATEN 85 ALMAK LAZIM AMA BÖLÜMÜNDEN BÖLÜMÜNE DE DEĞİŞİR
amin canım senin bölüm neTeşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsun
cevabı şöyleymişBu soruyu çözemedim ?
Eki Görüntüle 1542003
evet anlatımını beğenmedim ben muratın118.sayfada ilk örnekte artık uçmuş kitap bence
kendini aşmış o soruda
eğer altında çözümü olmasaydı hayatta yapamazdım.
cidden bu kitapta ebob ekok konusu çok yüzeysel anlatılmış
aynen ya üzerinden ihtiyaçla geçmemiz şart gibievet anlatımını beğenmedim ben muratın
ihtiyaca daha çok çalışacağım ben zaten canımaynen ya üzerinden ihtiyaçla geçmemiz şart gibi
120.sayfadayım
yeniden kpss ye girip kazanırsan canım ille şu kadar düz memur olarak çalışman lazım diye bir şey yok a grubuna geçişte sorun çıkarmıyorlar sadece düz memurluklarda kurumdan kuruma geçme biraz zor oluyor2016 sınavında düz memurlukla atansak 2017 sınavında da uzman yardımcılığına hazırlansak
bir sene içinde düz memurluktan uzman yardımcılığına geçiş olabiliyor mu kızlar, belli bir süre çalışmamız mı gerekiyor yoksa düz memur olarak ???
o zaman sorun yok harikayeniden kpss ye girip kazanırsan canım ille şu kadar düz memur olarak çalışman lazım diye bir şey yok a grubuna geçişte sorun çıkarmıyorlar sadece düz memurluklarda kurumdan kuruma geçme biraz zor oluyor
heheheheo zaman sorun yok harika
2016da düz memur atanırız. zaten gk-gy halletmiş olacağız. 2017 sınavına kadar da sadece alan çalışırız, uzman yardımcısı oluruz sonra daaaa
yupppiiiiiii
çok soru çözdüm galiba kafa gitti
bu kadar iyimserlik normal değil
o zaman sorun yok harika
2016da düz memur atanırız. zaten gk-gy halletmiş olacağız. 2017 sınavına kadar da sadece alan çalışırız, uzman yardımcısı oluruz sonra daaaa
yupppiiiiiii
çok soru çözdüm galiba kafa gitti
bu kadar iyimserlik normal değil
1 ay kaldı kpssye. bakalım mat-türkçe netim kaç olacak.Boşver iyimser olalım ya daha hırslaniyo insan hem neden olmasın alan nasıl yapıyo sende bende hepimiz yaparız ins
kötü bile geçse sıkma canını çünkü bilgilern tam oturmamış olabilir ama 70 i geçersin bu çalışmayla bence1 ay kaldı kpssye. bakalım mat-türkçe netim kaç olacak.
ya soruları da vermiyorlar matematikten kaç netim var öğrenemeyeceğimsadece gy doğru yanlış sayım, gk doğru yanlış sayım...
bu sınavdan 70 üzeri alsak acayip güzel olur. 2016 sınavından 85 üstü alma umudumuz artar.