Ardışık iki tam sayının EBOB ve EKOK'unun toplamı 57'dir. Buna göre küçük olan sayı kaçtır?
Cevap: 7 imiş
ya anlamadım hiç bu soruyu
yarın arkadaşa göndereyim bu soruyu o zamanben de pek anlamaddım canım ihtiyaçtan eksik kaldığım yerleri yeniden çalışacağım yoksa bu murat yayınları tam da konu anlatmamış ki soruları çözmüş çözmüş testi koymuş tamam ben beğenmedim hiç bilmeyen matematik öğrenemez bu kitaptan
yarın arkadaşa göndereyim bu soruyu o zaman
ya bu konu çok gıcıkmış ya
iyi ben de anlamış oldum canım sağolasınaaynaa gördüm gördüm off beee baka baka soruya sonunda
(a,b) = (56,1)
56 = 2, 2, 2, 7
(2 , 28)
(4 , 14)
(8 , 7) Ardışık olan bunlar. Bunlardan küçük olan da 7
kızın nasıl oldu, iyileşmiştir umarım, daha iyi mi?Kızım hasta 8 aylık . kulak boğaz enfeksiyonuyla başladı simdi öksürük burun akıntısı var 4 gündür hic birşey yemiyor
yapamaDIM O SORUYU CANIMbaşlıyorum çalışmaya
117.sayfa
herkese gönderdim bakalım yapan çıkarsa buraya yazarım çözümünüyapamaDIM O SORUYU CANIM
tamam canım buraya yazherkese gönderdim bakalım yapan çıkarsa buraya yazarım çözümünü
çocuklar olunca daha zor oluyor çalışmak ama yavaş yavaş da olsa çalışmalarınızı düzene koyun arkadaşlarKızlar siz baya ilerlemisiniz ben iki gundur ders çalışıyorum ya kızım çok huysuzdu özellikle geceleri e biz de uyumuyorDuk ne yapalım hayırlısı olsun
120 SORU 90 NET YAPMAK LAZIM PUAN HESAPLAMA MOTORLARI VAR ZATEN 85 ALMAK LAZIM AMA BÖLÜMÜNDEN BÖLÜMÜNE DE DEĞİŞİRKızlar bu sınavda toplam kaç soru geliyo bi de atanabilmek için ne kdr net yapmamız gerekiyo