canım liste şema şeklinde yapmaya çalışsakda herkes hangi konuları bitirdi kendi yazarsa daha iyi olur diyorum zaten herkes yeni yeni başladı çalışmaya şema oluşturulmalı ama o da hep takip gerektirirHani kizlar liste
çok teşekkürleeerkızlar şansınız bol olsun
kim hastaBende bugün paragraf konusuna çalıştım 20 tane de soru. Ancak bu kadar oluyor. Kiİmda hasta 4 gündür bisi yemiyor moralim se bozuk
kim yapacaktı ki listeyi ? güzel olur dedik ama o işlerden anlayan biri çıkmadı galibaHani kizlar liste
tek bir kişiye herkesin konusunu takip etmek zor olur zatencanım liste şema şeklinde yapmaya çalışsakda herkes hangi konuları bitirdi kendi yazarsa daha iyi olur diyorum zaten herkes yeni yeni başladı çalışmaya şema oluşturulmalı ama o da hep takip gerektirir
Mistik Kedi
Matematik: Temel Kavramlar, Çözümleme, Taban Aritmetiği, Bölme-Bölünebilme, Faktöriyel, Asal Sayılar
çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm umarım hemen iyileşir kısa zamandaKızım hasta 8 aylık . kulak boğaz enfeksiyonuyla başladı simdi öksürük burun akıntısı var 4 gündür hic birşey yemiyor
inşallah hayırlısıyla iyileşir canımKızım hasta 8 aylık . kulak boğaz enfeksiyonuyla başladı simdi öksürük burun akıntısı var 4 gündür hic birşey yemiyor
ıııııııııııııııyyyyyyyyyyyy hiç sevmemyahu bu ekok ebob ne manyak bir konuymuş
ifade en az, en küçük ise ekokmuş ama sonuç büyük
ifade en çok, en büyük ise ebobmuş ama sonuç küçük
süpersiiinkarışım problemlerine geçtim 395 . sayfa
evet hırs yap ben de karışımı bitireceğimsüpersiiin
benim bugün bitmeyecek bu konu ya. zaten bitince bir de soru bankasından sorularını çözeceğim.
rasyonel sayılar cuma gününe kaldı
ayy hırs yapayım ya rasyonel sayılara yarın geçeceğim diye, hadi Mistik
OOOOO iyi ilerliyorsun sen de canımkonu anlatımı 115.sayfa
ya çok gıcıkmış bu konuOOOOO iyi ilerliyorsun sen de canım