- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım epeydir girmiodum foruma kusura bakma yeni gördüm 78,3 aldım sen ??canım kaç puan geldi kpss 2016dan Nurgul_85
ben 70 bile alamadım canım son 5-6 ay rahatsızlıklardan dolayı tüm düzenim bozuldu kaynatam rahatsızlandı annem rahatsızlandı sonra da ipin ucu koptu canım senin puan iyi alım iyi gelirse atanırsın inş canımcanım epeydir girmiodum foruma kusura bakma yeni gördüm 78,3 aldım sen ??
ben alana girmedim ama bu sene uzun zamandan sonra girmek istiyorum en azından kendimi denemek istiyorum alanda sizin puan kaçAlancılar burada mıı?Nasıl bu sene puanlar:)
anladım canım nasipten öte köy yok..bidakine daha ii çalışır kazanırsın ah ahh inşallah canım katiplik falan ne gelirse denicem bakalım o Türkçe soruları abidik gubidik olmasaydı her şey daha iyi olacaktıben 70 bile alamadım canım son 5-6 ay rahatsızlıklardan dolayı tüm düzenim bozuldu kaynatam rahatsızlandı annem rahatsızlandı sonra da ipin ucu koptu canım senin puan iyi alım iyi gelirse atanırsın inş canım
ben de 70 i geçse de katipliği falan denesem diyordum ama nasipten ötesi olmuyor gerçekten canım inş hayırlısıyla bir yere girersin haberdar etanladım canım nasipten öte köy yok..bidakine daha ii çalışır kazanırsın ah ahh inşallah canım katiplik falan ne gelirse denicem bakalım o Türkçe soruları abidik gubidik olmasaydı her şey daha iyi olacaktı
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım yılmak yok yola devam vardır elbet zamanı... Tamam canım ah ah inşallah olursa yazıcamben de 70 i geçse de katipliği falan denesem diyordum ama nasipten ötesi olmuyor gerçekten canım inş hayırlısıyla bir yere girersin haberdar et
öyle benim yola devamlar bitmez yolu yarıladık ama hala sınavla upraşıyoruz heheheheheAllah hepimizin gönlüne göre versin canım yılmak yok yola devam vardır elbet zamanı... Tamam canım ah ah inşallah olursa yazıcam
sorma canım o kısımdan bakarsak ömür bitio sınav bitmio şu yalan dünyadaöyle benim yola devamlar bitmez yolu yarıladık ama hala sınavla upraşıyoruz hehehehehe
aynen :) 2018 e girersem nasip olup yaş oalcak 33-34sorma canım o kısımdan bakarsak ömür bitio sınav bitmio şu yalan dünyada
aynen canım 85 lisin sanırım sende aynı jenerasyondaymışız olsun 40 yaşında atananları düşününce buna da şüküraynen :) 2018 e girersem nasip olup yaş oalcak 33-34
öyle 40 yaşında bile atananlar var ahh ahh erkenden iş güç sahibi olanları kıskanıyorımaynen canım 85 lisin sanırım sende aynı jenerasyondaymışız olsun 40 yaşında atananları düşününce buna da şükür
hayırlı zamanda olsun da olsun2018 e kaldı umutlar
Evet canım inşallah hayirlarla 2018 de olur yoksa yaş da geçiyor 33 yaşında olacağım nasipsehayırlı zamanda olsun da olsun
hayat 30 undan sonra baslarEvet canım inşallah hayirlarla 2018 de olur yoksa yaş da geçiyor 33 yaşında olacağım nasipse
Çalışmalar düzene girmedi canım cenaxemiz oldu anca oturur çalışmalarımhayat 30 undan sonra baslar
calısmalar nasıl gıdıyor
basınızv sag olsun mekanı cennet olsunÇalışmalar düzene girmedi canım cenaxemiz oldu anca oturur çalışmalarım
kaynatam vefat etti canım..ALLAH RAZI OLSUN..basınızv sag olsun mekanı cennet olsun
kım vefat ettı kı
basla canım basla bı baslayınca dvamı gelıyor