- 9 Haziran 2010
- 1.115
- 465
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen keisnlikle cok zor ama imkansiz degil yapan dunya kadar insan var bunlardan biri neden biz olmayalimkiii.ilk unite cok zor degil baslarsan buter bugun
aynı illerde olaydık fotokopi çektirirdimAnladim canim zor tabi ama birakma kismet bu isler birazda illa on saat calisan kazanacak diye bir sey yokki atiyim sana defter notumu nasil aticam gerci bilmiyorumda
Aynen yaaaaaaynı illerde olaydık fotokopi çektirirdim
hayırlısı olsun birbirimizi gazlayalımAynen yaaaaa
canım kaç puan geldi kpss 2016dan Nurgul_85kızlar merhaba banada yer varmi aranizda 2016 kpss zede olaraktan
sen kaç puan aldın canımbende işletme mezunuyum ama ben b grubuna girmeyi düşünüyorum ... uzun bir ara verdiğim için alan bana zor geliyor ,
videoları nereden izliyorsun. uzaktan eğitim programlarından mı satın aldın. onlardan bende almayı düşünüyorum
Bu sene kaç aldin canım. Benim berbat .2017 ve 2018 için hep beraber çalışmaya var mısınız arkadaşlar
BENİM DE AYNI CANIM son aylar çok önemli ben son 5 ay ful bıraktım çalışmayıBu sene kaç aldin canım. Benim berbat .
Benim çocuk hasta oldu gelen giden derken calisamadim . Napicaz böyle bilmiyorum 2017 ye girebiliyor muyuz acabaBENİM DE AYNI CANIM son aylar çok önemli ben son 5 ay ful bıraktım çalışmayı
evet ama 2017 alandan sadece düz memurluk 2018 deBenim çocuk hasta oldu gelen giden derken calisamadim . Napicaz böyle bilmiyorum 2017 ye girebiliyor muyuz acaba
evet ama 2017 alandan sadece düz memurluk 2018 de
gelir uzmanlığı denetmenlik müfettişlik vs 120 çeş,t puanlama oluyor yds ye de girmek lazımBen işletme mezunu yum alandan girince nerelere tercih yapabiliyorsun.
Hadi ya yabancı dil beni aşar 2018 e inşallah . Şimdiden başlayıp çalışmak lazım .gelir uzmanlığı denetmenlik müfettişlik vs 120 çeş,t puanlama oluyor yds ye de girmek lazım
sadece puanın hesaplansın diye girersin yüksek puan alman gerekmezHadi ya yabancı dil beni aşar 2018 e inşallah . Şimdiden başlayıp çalışmak lazım .