İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

2018 kpss hazirlanmak istiyorum evliyim 3.5 yasinda oglum var ve 6 haftalik hamileyim isletme mezunuyum lisans bilgilerim sifir hayallerimi gerceklestirmek istiyorum cocuklarima faydali olmak istiyorum ama ev isinden esten cocuktan vaktim olmuyor ders calismaya baslayamayinca mutsuz oluyorum ne yapmaliyim....

2018 kpss hazirlanmak istiyorum evliyim 3.5 yasinda oglum var ve 6 haftalik hamileyim isletme mezunuyum lisans bilgilerim sifir hayallerimi gerceklestirmek istiyorum cocuklarima faydali olmak istiyorum ama ev isinden esten cocuktan vaktim olmuyor ders calismaya baslayamayinca mutsuz oluyorum ne yapmaliyim....
a grubuna da mı hazırlanacaksın canım ben de evliyim çocuk istiyorum 32 yaşındayım canım bir dersin başına oturamadım ama sadece b grubuna çalışacağım

ikii gündür ders çalışıyorum arkadaşlar tarih videoları dinliyor not tutuyorum

hayirli%20cumalar%20(7)-18a.jpg

tarihten ilk müslüman türk devletlerine geçtim arkadaşlar sizler nerelerdesiniz ben bu hfta matematiğe de başlayacağım

Kızlar whatsap grubu açtık kpss 2018lise onlisans lisans isteyenler katılabilir kolay gelsin hepinize

Bend aynı durumdayım 2,5 yaşında kızım 10 haftalikta hamileyim yaşımda 31 bi yandan kazanmak istiyorum bi yandan da çalışmaya fırsat yok

Türkiye’de Okunacak En İyi Bölüm İİBF
bu gerçekten herkesin okuması gereken bir haber ibretlik

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar ben bilgisayar bölümü mezunuyum kamuyu bitirmeyi düşünüyorum son sendedeyim sizce önlisans tan mi girmek daha mantıklı lisanstan mi??

Hanımlar ben bilgisayar bölümü mezunuyum kamuyu bitirmeyi düşünüyorum son sendedeyim sizce önlisans tan mi girmek daha mantıklı lisanstan mi??
sakın lisanstan girme atanman imkansız olur iki yıllık gir bitirme okulu ben şimdiki aklım olsa o kamuyu bitirmezdim alırdım iki yıllık diplomamı ahh ahh bu kadar maddi sıkıntılar da yaşamazdım

sakın lisanstan girme atanman imkansız olur iki yıllık gir bitirme okulu ben şimdiki aklım olsa o kamuyu bitirmezdim alırdım iki yıllık diplomamı ahh ahh bu kadar maddi sıkıntılar da yaşamazdım

Çok saolun cevap verdiğiniz için ya o kadar kararsızım ki 4 yıllığı polislik için ve açıktan alımlar için bitirmek istiyorum sırf önlisans tan da bilgisayardan da çok fazla alım yok ama bilemiyorum ne yapayim siz en yüksek kaç puan aldınız da atanamadini polıslık düşünüyor muydunuz?

X