İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Bu cok buyuk bir avantaj degeerini bil bana calismak cok zor geliyor yinede zorlada olsa oturuyorum .bugunde muhasebeden duran varliklari bitirirsem benden iyisi yok :) sonra iki gun boyunca vize calismam gerek

okulla devam etmesi zor oluyor evet. Böyle daha rahat çalışıyorum ben. hukuktan baya iyi çalışıyorum. arkadaşımın derhanesi ile aynı gitmeye çalışıorum konu bitirme de. tarihten de önceden başladığım için kurtuluş savaşına geldim. iktisata henüz çalışmayı düşünmüyorum. :KK14:
sen sınavlarına odaklan vize bitince yüklenirsin tekrardan :KK66:

okulla devam etmesi zor oluyor evet. Böyle daha rahat çalışıyorum ben. hukuktan baya iyi çalışıyorum. arkadaşımın derhanesi ile aynı gitmeye çalışıorum konu bitirme de. tarihten de önceden başladığım için kurtuluş savaşına geldim. iktisata henüz çalışmayı düşünmüyorum. :KK14:
Aynen okulunun olmamasi cok iyi.hos benimde uc dersim var ikisi kpss yle alakali zaten onlara calisinca kpss yede calismis oluyorum digeri vakiy kaybettiriyor.bizde dershanede cazayi bitirdik anayasaya baslayacagiz.iktisattanda yerinde olsam baslardim calismaya mikrofan besinvi unitryr geldik zaman kisitli hizli gitmeye calisiyoruz

Bende genel kultur g y den geri kaldim baya haftayada onlarida dersheneye paralel goturmek isin baslayacagim calismaya

Bende genel kultur g y den geri kaldim baya haftayada onlarida dersheneye paralel goturmek isin baslayacagim calismaya

Arkadaşımın dershanesinde kuruluşa daha yeni geçilmiş. düzenli çalışma ile açığı kapatırsın :KK51:

hiç ders çalışamıyorum işçi olarak 1.5 aydır bir yerde çalışıyorum ortam da çok sıkıntılı iki arada bir derede kaldım

Bugunki hedefim mikrodan monopolcu rekabeti bitirmek.muhasebeden ticari alacaklari bitirmek .matematiktende uslu sayilar ve maliyedende butce kismi hafi bakalim kolay gelsin :)

Aynen tatlim bnde stres olmaya basladim hocalar cok hizli yetirmek ne mumkun dolayisiyla konulari yrtistiremiyorum nolucaksa hic bilmiyorum.ziraat sinav yapacakmis bilginiz varmi onula ilgili

Bugunki hedefim mikrodan monopolcu rekabeti bitirmek.muhasebeden ticari alacaklari bitirmek .matematiktende uslu sayilar ve maliyedende butce kismi hafi bakalim kolay gelsin :)

Zaman çok az kaldı bence. sadece tek b ye çalışılsa sorun değil ama kpss a da olunca zor oluyor. ben de maliyeye yeni giriş yapacağım bugün. ilk üniteyi bitirebilirsem iyidir. :KK51: Banka sınavları hakkında bilgim de yok bi araştırmak gerek :KK66:

Zaman çok az kaldı bence. sadece tek b ye çalışılsa sorun değil ama kpss a da olunca zor oluyor. ben de maliyeye yeni giriş yapacağım bugün. ilk üniteyi bitirebilirsem iyidir. :KK51: Banka sınavları hakkında bilgim de yok bi araştırmak gerek :KK66:
alan sınavına da hazırlanacak mısınız

Aynen keisnlikle cok zor ama imkansiz degil yapan dunya kadar insan var bunlardan biri neden biz olmayalimkiii.ilk unite cok zor degil baslarsan buter bugun

Evet ayna hazirlaniyorum zaten zor oluyo tabi ikisi birden okulumda var ama cok istiyorum elimden geleni yapacagim o yuzden
ben de işten çıktım işte çok gururum incidi 2 ay çalışmıştım işçi olunca saygı falan yok ve söylemesi ayıp eşek gibi çalışsan da taktir de yok memuriyet zaten benim için gurur meselesi oldu da birbirimizi gaza getirsen sen dershaneye gidiyor musun hangi dersleri çalışıyorsunuz kaç soru çözüyorsunuz falan yazsak iyi olur aslında konulardan bitirdikleriniz var mı

ben de işten çıktım işte çok gururum incidi 2 ay çalışmıştım işçi olunca saygı falan yok ve söylemesi ayıp eşek gibi çalışsan da taktir de yok memuriyet zaten benim için gurur meselesi oldu da birbirimizi gaza getirsen sen dershaneye gidiyor musun hangi dersleri çalışıyorsunuz kaç soru çözüyorsunuz falan yazsak iyi olur aslında konulardan bitirdikleriniz var mı
Gidiyorum canim evet .aynen devlet en iyisi benimde kazanmaktan baska carem yok.mikro yu komple bitirdik sayilir canim son unite kaldi maliye bu hafta bitecek ceza komple bitti anayasayi yariladik muhasebe bitti finansal kismina gectik gecen hafta .matematikten en son uslu sayilar bitti turkceden sozcuk ogrleri bitti.cografyadan 3,unitr bitmek uzere tarihtende osmanli dagilma bitti sayilir

Herkes farkli calisiyo canim ya soru su kadar cozulcek ya su kadar calisilcak diye bir sey yokki herkesin kapasitesi farkli sonucta .ama bizim dershanedeki sinif gunde ortalama en az 5 saat calisiyormus bende o civarda calismaya calisiyorum.

Gidiyorum canim evet .aynen devlet en iyisi benimde kazanmaktan baska carem yok.mikro yu komple bitirdik sayilir canim son unite kaldi maliye bu hafta bitecek ceza komple bitti anayasayi yariladik muhasebe bitti finansal kismina gectik gecen hafta .matematikten en son uslu sayilar bitti turkceden sozcuk ogrleri bitti.cografyadan 3,unitr bitmek uzere tarihtende osmanli dagilma bitti sayilir
canım ben maddi nedenlerden dolayı dershaneye gidemedim eski kaynaklarım vardı onlardan çalışıyrum yine de hatta birkaç arkadaşım kitap aldılar bana eşim de aldı sağolsun ama sıkıntılar olunca eşime de her şeyi söylemeye çekiniyorum alandan falan notların var mı bana mail atabileceğin eğer varsa ve gönderebilirsen çok sevinirim ben de günden 3 saat falan çalışıyorum ama artırmam lazım kendimle cebelleşiyorum bir de moral depolamam lazım yaş da 31 olunca

X