İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

haklısın canım sağol,çok kararsızdım bu konu da

Ne demek rica ederim :) başladın mı peki çalışmaya. Eğer evde internetin varsa youtube dan video izle. Bol bol da soru çöz. Soru bankalarını alman yeter bile

Son gaz devam. hukuk medeni hukuk kısmını bitirmeye çalışıyorum sonra themis den soruları çözeceğim. tarihte osmanlı dağılmaya geldim. yarın da maliye ve muhasebe çalışacağım.

Son gaz devam. hukuk medeni hukuk kısmını bitirmeye çalışıyorum sonra themis den soruları çözeceğim. tarihte osmanlı dağılmaya geldim. yarın da maliye ve muhasebe çalışacağım.
sen alan çalışıyorsun sanırım canım bir arkadaşım alan kıtapları satıyor ilgilenir misin

Canım baya kitap aldım. Hatta buraya da fotoğrafını attım. Şimdilik ihtiyacım yok o yüzden :))

slm kızlar merkezi atama kadro sayıları açıklandı iibf bölümüne toplamda 458 kadro geldi benim 84.89 puanım var ancak yetmiyor atanamayacağım yine hedefleriniz çok yüksek olsun yoksa atanmak hayal

slm kızlar merkezi atama kadro sayıları açıklandı iibf bölümüne toplamda 458 kadro geldi benim 84.89 puanım var ancak yetmiyor atanamayacağım yine hedefleriniz çok yüksek olsun yoksa atanmak hayal

Maalesef git gide zorlaştı. Garanti olmak için yüksek hedef belirlemek gerekiyor

Kızlar sorumu mazur görün ama lisans dan kpssye girildiği zaman alan soruları mı soruluyor ? ben muhasebe önlisans mezunuyum açıktan işletmeye tamamlıyorum ama önlisans için mi hazırlansam lisans için mi bilemedim yardımcı olablir misiniz bana

Gunde yaklasik kac saat calisiyorsunuz kizlar

ben sabah 10 gibi başlıyorum akşam yemeğine kadar sonra tekrardan oturuyorum 12 ye kadar çalışıyorumAma daha dağ gibi konular var

lisans kpss B ve kpss A olarak 2 ye ayrılıyor. A ya girmek istemezseniz alan sınavına girmemiş olursunuz. ben işletme mezunuyum. Kpss hem B hem de A ya gireceğim .Malım b de alım az puanlar tavan resmen. O yüzden A ya da gireceğim inşallah.

Çok tesekkür ederim inşallah hayırlısı olur hepimiz için daha önce girdiniz mi peki ? bide lisans konuları önlisans konularıyla aynı mı bir bilginiz var mı bu konuda ?

Çok tesekkür ederim inşallah hayırlısı olur hepimiz için daha önce girdiniz mi peki ? bide lisans konuları önlisans konularıyla aynı mı bir bilginiz var mı bu konuda ?

Ben aynı zamanda önlisans sosyal hizmetler mezunuyum. Girmiştim önlisansa 70 almıştım çalışmamama rağmen. Şimdi lisans mezunu olduğum için sadece lisans kpss girme hakkım var. Ki daha önce lisanstan sınava girmedim hiç. Konu olarak bir ayrım yok. aynı şeyler var. Atamalara bakıp hangisi daha düşük alım yapıyorsa ordan girmen daha mantıklı. Mesela artık lisans kpss b den garanti olsun diye 87 almak gerekiyor. Ona göre hesabını yap.

Anladım çok tesekkür ederim inşallah hepimiz alnımızın akıyla başarırız

Oww tebrikler sıki calisiyorsun demkki ben az calisabiliyorum bu hafta hele hic calisamadim dogru duzgun vizelerim vardi bugun tekrar baslicam insallah

Oww tebrikler sıki calisiyorsun demkki ben az calisabiliyorum bu hafta hele hic calisamadim dogru duzgun vizelerim vardi bugun tekrar baslicam insallah

Yavaş ve emin adımlarla gidiyorum resmen . daha çoook konum var. alan olmasa çalışmam bitmişti konular şimdiye. beraber götürmek zormuş anladım.Tek avantajım okulum yok o yüzden rahatım. dershaneye de gitmiyorum.sürekli evden netten takip ediyorum. baya da kaynağım var. çabuk sıkılan bir bünyem de yoktur. bi oturdum mu kaç saat geçmiş anlamam bile

Bu cok buyuk bir avantaj degeerini bil bana calismak cok zor geliyor yinede zorlada olsa oturuyorum .bugunde muhasebeden duran varliklari bitirirsem benden iyisi yok :) sonra iki gun boyunca vize calismam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…