yok canım ya benm yas 30 cok girdim :) 2012 de 79 aldım b den işte onda da alım olmayınca puanım çöpe gitti ona çok üzülmüştü bu sene b çalışıyorum a grubuna güvenım kalmadı kendım de bir arkadaşım da a grubu kitaplarını satıyor o da umudu kalmamış eskı hırsım olsa hemen alırdım kıtaplarını ama gk gy anca calısırımHoş bulduk canım. Evet başladım. Hem A hem B için hazırlanıyorum. Güzel ve yoğun gidiyor çalışmalarım :) senin nasıl peki. İlk girişin mi
bende işletme mezunuyum ama ben b grubuna girmeyi düşünüyorum ... uzun bir ara verdiğim için alan bana zor geliyor ,
videoları nereden izliyorsun. uzaktan eğitim programlarından mı satın aldın. onlardan bende almayı düşünüyorum
yok canım ya benm yas 30 cok girdim :) 2012 de 79 aldım b den işte onda da alım olmayınca puanım çöpe gitti ona çok üzülmüştü bu sene b çalışıyorum a grubuna güvenım kalmadı kendım de bir arkadaşım da a grubu kitaplarını satıyor o da umudu kalmamış eskı hırsım olsa hemen alırdım kıtaplarını ama gk gy anca calısırım
canımmmmm çok sağol. bu akşam hemen bakıyorum söylediğin videolara. en azından şimdilik ücretsiz bir başlangıç daha iyi olabilir :=))Hiç gerek yok bence öyle maddi şeylere. ben youtubeden indirdim hep. benim hocam ve isem yayıncılık yazınca aramaya çıkıyor zati. Tarih, coğrafya,Türkçe, vatandaşlık konularını o şekilde çalışıyorum. önce video dinliyorum.not alıyorum. sonra da soru çözümü yapıyorum. çok faydasını gördüm. sen de öyle yap
Daha önce önlisanstan girmiştim ben de 70 aldım. nasıl bir sınav sistemi diye girmiştim. aklımda dgs varken kpss deneyim istedim.ilk girişim olacak korkularım var ama evde hazırlanmışken de ikisine de girmek istedim. malum b den çok yüksek almak gerekiyor. biraz anlayacağın her sınava giriyorum. çünkü hem önlisans sosyal hizmet mezunuyum hem de lisans işletmeSürekli soru ile halledilecek bir şey gk gy. O yüzden de sürekli soru çözüyorum aynı soruları bile
videoları oradan dinleyip soruları kitaptan çözüyorsun değil miHiç gerek yok bence öyle maddi şeylere. ben youtubeden indirdim hep. benim hocam ve isem yayıncılık yazınca aramaya çıkıyor zati. Tarih, coğrafya,Türkçe, vatandaşlık konularını o şekilde çalışıyorum. önce video dinliyorum.not alıyorum. sonra da soru çözümü yapıyorum. çok faydasını gördüm. sen de öyle yap
Daha önce önlisanstan girmiştim ben de 70 aldım. nasıl bir sınav sistemi diye girmiştim. aklımda dgs varken kpss deneyim istedim.ilk girişim olacak korkularım var ama evde hazırlanmışken de ikisine de girmek istedim. malum b den çok yüksek almak gerekiyor. biraz anlayacağın her sınava giriyorum. çünkü hem önlisans sosyal hizmet mezunuyum hem de lisans işletmeSürekli soru ile halledilecek bir şey gk gy. O yüzden de sürekli soru çözüyorum aynı soruları bile
videoları oradan dinleyip soruları kitaptan çözüyorsun değil mi
Maşallah diyelim o zaman :) ben de bugün osmanlı yükselme dönemi videosunu izledim. :)Muhasebden stoklari bitirdim cezadan sucun unsurlarina kadar konsensusu cozecegim mattan bolme bolunebilmenin yari testi bitecek .mikrodan iki uniteyle ilgili sorular cozulecek 50 tane turkceden konu calisilip sorular cozulcek insallh yaparim hepsini :)
Dershaneye gidiyorum defter tekrari yapiyorm sonra basit testler var onlardan baslayark cozuyorum ama surekli tekrar istiyor yoksaunutuluyor .iyi olmus alandan giriceksin degil mii
yok ben önlisansım eşim lisans,aynı zamanda dgs'ye de girmeyi düşünüyorum,bakalım hayırlısıKonu olarak değişmez zorluk açısından fark vardır. Yine çalış ama lisans kitabı da al derim ben :) sen lisans gireceksin demi.
kitaplar 3-4 yıllık ama yeni baskı mı almak lazım,eşim soru tarzı değişmiş diyordu daO zaman sorun olacağını sanmıyorum ben lisans kitaplarından çalışmanın. Zati önlisans çalışırken dgs de çalışmış oluyorsun. Ben de bu sene 3. Defa gireceğim dgs ye