İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

iyi çalış canım inan önlisansların şuan lisanslara göre şansı daha yüksek bir çok kurum önlisansa kaydı şimdiki aklım olsa ben de önlisans okurdum şimdiye kadar da belki atanmış olurdum
inşallah dediğiniz gibi olur alımlar çevre baskısı dayanılmaz ve çok acımasız olabiliyor 'bağğzen' ammma duymamak elimizde bayanlar azmedelim hep birlikte

evet inşallah dedğiniz gibi olur alımlar 95 net lazım bana ilk 1500lük dilimde olabilirsem giderim bi yerlere hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ayrıca çevre baskısına lololo yapma zamanı türkçeden günde 15 soru çözün dedi hocamız giderek artmalı soru sayısı ki otursun yıl sonuna kadar 5 ayrı soru bankası bitmeli her ders için vatandaşlığa gerek yok tabiy kızlar azim azim azim milletin ağzını kapatmak elimizde

birbrimize destek olalım

Sağol canım pegem bildiğim kadarıyla çok ayrıntılı henüz almadım ama bende düşünüyorum
piyasada ki en iyi yayın olduğunu en iyi dersane olduğunu biliyorum hatta bizim hocalar bile yazdığım gibi pegemi çekinmeden öneriyorlar kendi yayınları dururken

piyasada ki en iyi yayın olduğunu en iyi dersane olduğunu biliyorum hatta bizim hocalar bile yazdığım gibi pegemi çekinmeden öneriyorlar kendi yayınları dururken
ilk rahatladığımda pegemi alacağım

matematiğiniz ne durumda bilmiyorum fakat anlatımı herkesçe kabul gören ücretsiz bir site adı veriyorum size 'ekol hoca' bu hocadan da yararlanabilirsiniz.
matematiğim çok kötü değil geometri çalışmam lazım bakayım matematikçi mi bu hoca

matematiğim çok kötü değil geometri çalışmam lazım bakayım matematikçi mi bu hoca
evet matematikçi sitesinde kpssye yönelik çalışmaları da mevcut inşallah yararını görürsünüz/görürüz size verdiğim kaynaklardan bende yararlanıyorum içiniz rahat olsun güveniniz için de ayrıca teşekkür ederim

inş ekmeklerimiz ayrılmıştır hadi hayırlısı hepimiz için amin

oha ya o nasıl bir yaklaşım. iyi sana git kendini at bir yerlerden falan dememişler bence çevreni bir gözden geçir ve kötü insanları ayıkla derim. ve kesinlikle bu cümleleri söyleyen insanlar kötü insanlar. başka hiçbir açıklaması olamaz. o insanlardan uzak dur zarar verecek tipler

sen buradan ayrılma canım hayırlısıyla hep beraber kazanacağız. ha diyelim nasibimizde bu yıl yokmuş o zaman seneye ama bu sene atanacağız bak görürsün

ben de öneriyorum. hem konu anlatım hem soru bankası setlerini acayip güzel gidiyor

Benim garanti atanmam için 90 almam lazım kızlar aslında formasyonum var ama bölümünden neredeyse atama hiç olmadığı için düz memurluk hedefledim
sizin almanız gereken puan kaç
aynen benim de öyle. bölümümde atama neredeyse hiç yok. o yüzden şansıma 2016da bir iki kişi alacak olsalar bile 90 üstü puan olmadan giremem. açılmazsa da düz memurluk yine 90 üstü lazım

ayda yılda bir görüşüyorum bu bahsettiğim kadınla aman aman uzak olsun zaten kendi memur ya anlamıyor sinir etti beni ama ALLAH BÜYÜK ALLAH HER ŞEYİ PLANLAYAN VE TAYİN EDENDİR biz dualarımızı edelim....
yok canım buralardayım zaten dersleri hızlandırdıkça akşamları falan girmeyi düşünüyorum artık iyice bu denilenler bana ders olsun

ya konuyla ilgisi yok ama kendi foto mu koydum profil resmime acaba bi sakıncası var mıdır sitede yeniyim de :S resim çalma olayları filan?

ya konuyla ilgisi yok ama kendi foto mu koydum profil resmime acaba bi sakıncası var mıdır sitede yeniyim de :S resim çalma olayları filan?
burada sorun çıkmaz diye düşünüyorum hep kadınlardan oluştuğu içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…