İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Yedi iklim ve pegem izmirde fiyat olarak çok yüksek sınıf kontenjanı olarak 30ve üstü en kötüsüde birebir yok etüt var diye ben radikale yazıldım gk gy alıyorum haftada 2saat matematik tarih birebir hakkım var ve dört haftalık kamp yaptılar şimdi 2haftası kaldı matematikle tarihten genel tekrar temel oluşturma gibi ben şimdilik memnunum sınıflar maksimum 25kişi ama şuan okadar kalabalık değiliz matematik hocamız çok iyi diğerleriyle daha tanışmadım fiyatta ben yazılırken nakit 900 dü

Bende pegeme gidiyorum bizede temel matematikle basladilar son bi haftamiz kaldi haftaya ptesi tum derslerimiz basliyor burda siniflae okadar kalabalik degil suan icin memnunum yayinlarinida bi alsak daha guzel olacak

Bende pegeme gidiyorum bizede temel matematikle basladilar son bi haftamiz kaldi haftaya ptesi tum derslerimiz basliyor burda siniflae okadar kalabalik degil suan icin memnunum yayinlarinida bi alsak daha guzel olacak
Bizimde temel dersler bitince normal eğitim başlıyor yayınlar internet şifreleri falan gelicek zaten dershaneye gidince şunu anladım çok zor birşey değil yeter ki biraz gayret gosterilsin hallolur

Bizimde temel dersler bitince normal eğitim başlıyor yayınlar internet şifreleri falan gelicek zaten dershaneye gidince şunu anladım çok zor birşey değil yeter ki biraz gayret gosterilsin hallolur
millet çalıştıkça sen daha fazla gaza geleceksin emin ol canım sana demiştim ya

millet çalıştıkça sen daha fazla gaza geleceksin emin ol canım sana demiştim ya
İnşallah canım ya çok giremiyorum buraya ama şöyle bir bilgi veriyim matematikten faktöriyel dahil bitirildi soru çözümü yapıldı tarihtende lale devrine gelindi

onu bende bilmiyorum araştırmak lazım
Mufredat değişmemiş artık bilgi ezber ve ayrıntı soruları ağırlıktaymış insanları elemek için ve meb in kendi bastırdığı bu lise tarih 9 10 11.sınıf kitaplarından çıkıyormuş ama bizler o dönemin çok ilersinde olduğumuzdan bilemiyoruz işte bizim hocamız böyle anlattı

Ayy kolun agrimadimi yazrken bide guzel guzel yazmissin bende not tutmadan calisamiyorum matematikte bile not tutuyorum tarihtede hersey onemli nasil ozet cikaricaz bilmiyorum
tarih için kitaptan not çıkarmak gerçekten çok yorucu ve zaman kaybı ama ben video dinlerken not alıyorum daha pratik ve akılda kalıcı oluyor o kadar yorucuda değil =)

kızlar müfredat olarak sanırım bazı ek bilgiler var ve daha önce ki bilgilerimizde yanlış olup değişenler var. mesela islamıyeti kabul eden ilk türk devleti karahanlılar olarak biliyorduk ama itil bulgarlarıymış. bu şekilde yani..
müfredat biraz daha bilgi ağırlıklı oldu ama ne değişti müfredat da
açıköğretim kitaplarından da soru geliyormuş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…