İhtiyaç kredisi

pelincikcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
1.412
1.264
33
Merhaba, Mart ayında finansbanktan 7.000 tl ihtiyaç kredisi çektim aylık 400 tl ödüyordum bazı nedenlerden dolayı ödemelerimde 2-3 haftalık gecikmeler oldu bikaç kez , şimdi bi 10.000 tl daha kredi başvurusunda bulundum fakat hali hazırda olan kredimi ödeme düzensizliğinden ötürü olumsuz sonuçlandı banka çalışanı maaş bordrosu istedi fakat işyerimde 4 aydır elden maaş veriyor , bunu da banka çalışanına belirttim 1 ay sonra tekrar denememi söyledi sizce olumlu yanıt alır mıyım bu sürede tekrar başvurmamam gerektiğini kredi puanımın düştüğünü söylediği için burdan bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim ,insanlar şu bankada şu kadar bu bankada bu kadar borcum var diyolarda nasıl çekiyolar anlamadım düzenli ödeme yapmadıkları halde

Israrlı başvuru kredinin çıkma ihtimalini düşürüyormuş. Benim bankacım öyle söylemişti.
Biraz zaman geçmeli. Bu arada kredi kartı ve kredileri düzenli ödememek kredi notunu ciddi olarak düşürüyor.

Merhaba bankacı arkadaş doğru yönlendirmiş, gecikmeler kkb puanınızı düşürdüğü için onaylanmamıştır. Elden maaş aldığınız için de red olan başvuruya itiraz da edememiştir. Başvuru yaptıkça puan düşer öyle bir kısır döngü maalesef. Tek çözüm beklemek yada başka bir bankanın düzenli kullandığınız bir ürünü varsa o bankayla da görüşebilirsiniz az çok personel tahmin eder onaylanıp onaylanmaycagini ona göre başvuru yapın derim.

Merhaba bankacı arkadaş doğru yönlendirmiş, gecikmeler kkb puanınızı düşürdüğü için onaylanmamıştır. Elden maaş aldığınız için de red olan başvuruya itiraz da edememiştir. Başvuru yaptıkça puan düşer öyle bir kısır döngü maalesef. Tek çözüm beklemek yada başka bir bankanın düzenli kullandığınız bir ürünü varsa o bankayla da görüşebilirsiniz az çok personel tahmin eder onaylanıp onaylanmaycagini ona göre başvuru yapın derim.
Ne kadar süre beklemem gerek ihtiyacım var , gelen ödeme tarihi var onu yaptıktan sonra tekrar başvursam mı

Gelen ödemeyi yapın başka bir bankadan deneyin her bankanın değerlendirme kriteri farklı oluyor ama gecikme gecikmedir sonuçta. En başta dediğim gibi personelin bu konudaki görüşlerini alin mutlaka az çok anlar onay durumunu.

inşallah almam yapmam gereken şeyler var düğünüm var ekimde paraya ihtiyacım var yani inşallah çekebilirim
Yaa maalesef zor bi süreç bir de üzerine pandemiden dolayi maaşlar alınamadı sanırım işkur kısa çalışma ödeneği olarak 1.300 tl verdi yeterli değil tabi düğün öncesi için.

Yaa maalesef zor bi süreç bir de üzerine pandemiden dolayi maaşlar alınamadı sanırım işkur kısa çalışma ödeneği olarak 1.300 tl verdi yeterli değil tabi düğün öncesi için.
ben özel firmada çalışıyorum maaşımı aldım ama günü gününe alamadım işkurdan ödenek de almadık maaşları elden aldığımız için kredi çıkmamasında etken

çok zor bi süreç ailem yeterince herşeyimi aldı ama yapmak istediklerim eksiklerim var şunlarıda alın yapın diyemem maaşımda yetmiyo mecbur kredi çekicem

X