- 12 Mart 2013
- 318
- 140
- Konu Sahibi yasmin2013
İnternette bi haber okudum halihazırda çekilen krediler için bankaların haksız olarak tahsil ettiği dosya masrafları geri ödenecekmiş. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette bi haber okudum halihazırda çekilen krediler için bankaların haksız olarak tahsil ettiği dosya masrafları geri ödenecekmiş. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
bunu bende araştırıyorum sordum geçen gün tüketici hakem heyetine ödeniyormuş ama ödediğin masrafı gösteren bankadan bir yazı gerekiyormuş
bu yazıyı da banka parayla veriyormuş komedi ya:) bizde uğrasıyoruz inşaallah alırız
cidden komedi ya :) bankaya dilekçe ile mi başvurdun ilk etapta ne yapmak gerekiyor
Ben bu konu ile alakalı hakem heyetine başvurdum evraklarla hakem heyeti haklı buldu banka parayı ödememek için mahkemeye verdi daha sonuçlanmad bekliyoruz.
eşim çekti krediyi. dilekçeyi hakem heyetinden alıyorsun canım doldurup bankadan aldığın evrakla veriyormuşsun öyle söyledi bana hakem heyetindeki memur. eşimde bankadan sorusturmuş 40liraymış o evrak birde bir hafta sonra geliyormuş merkezden parayı ödedi bakalım evrak gelince başvurusunu yapacak. bizimki devlet bankası belki özel bankalarda para almıyorlardır önce bankayla görüş bence cnm....
bankaya dilekçe verilmiyor
Anladım canım çok sağol hemen bankayla görüşeyim o vakit. İnşallah geri alabiliriz. Bugüne kadar 3 kredi çektim. En az bin tl para. İnşallah verirlerde bir gedik doldurur en azından :)
bende finansa başvurcam 500tl dosya masrafı olur mu ya
alan arkadaşlar nasıl bir süreç detaylı yazsalar olur mu
sadece bağlı bulunduğumuz kaymakamlığın tüketici heyetine başvurmamız yeterlimi
yanımızda gidince neler olmalı
sonuçta iş yerinden izin alıp gideceğiz eksik olmasın
evet benim annemler ziraat ve halkbanktan dosya masraflarını aldılar bankayada ayrıca para falan ödemediler. ilk önce kaymakamlıktan bi kagıt alıp doldurdular sonra bankaya verdiler 1 2 ay sürdü bankadan cvp geldi ve geçen gün aldılar parayı.. bende kredi kullanmıştım garantiden 350 tl masraf almışlardı onun için başwurcam
Ben bundan 7 ay evvel ihtiyaç kredisi çektim
tüketici haklarındaki arkadaşım önerisi üzerie
ödeme planımla başvuruda bulundum
3 ay içinde geri dönüş oldu
fazla diildi ama 250 tl dosya masrafımı geri aldım bankadan
2010 da ev kredisi çekmiştik ve geri aldık herkes alabilir,
saygılar
5 sene önce xxx bankasından konut kredisi çekmiştik 2600 masraf ödemiştik, bir yıl sonra yapılandırdık ve başka bankaya geçtik. Başka bankaya geçerken de 1600 civarı yapılandırma bedeli ödedik.
Yeni bankaya da 2 bin civarında yeni masraf ödedik. Toplamı 6.600 yaptı.
Bizim miktarlar büyük olduğu için tüketici hakem heyetine değil de tüketici mahkemesine dava açtı avukatımız.
Biri sonuçlandı ve 2700 lira aldık.
Diğerinin de davası önümüzdeki hafta onuda alırsak 6600 liramızı geri almış olacağız.
Dekontlarımıza gelince de biz dekontlarımızı saklamıştık onun için ücret ödemememize gerek kalmadı.