- 24 Nisan 2019
- 27
- 5
- 1
- 41
- Konu Sahibi Tarcinli Havuclu Kek
-
canım umudunu hiçbi zaman kaybetme belkide hamilesindir geç dolenmedeolabilirKızlar merhaba
Size bisey danışmak istiyorum. Adet döngüm 29 gün normalde.. Bugün 27. Günüm. Yani cuma günü beklenen adet günüm.. Bu ay ovulasyon testi yaptım ve döngünün 16. Gününde çift çizgiyi yakaladım. O gün ve sonraki gün birliktelik oldu. Şimdi size sormak istediğim şu. Bugün sabah ve akşam idrar testi yaptım fakat ikisinin de sonucu negatif çıktısizce yine de ihtimal var mı? Umudumu tamamen kaybetmeli miyim? Aslında hiç Bi belirtim de yok. Sadece bir 10 gündür göğüs ucum hafif ağrıyor dokununca.. Başka da hiç bir belirttim yok işin doğrusu
Sağol canım belki de en güzeli hayırlısının olması.. İnşallah geç dollenmedir dediğin gibi..Gec döllenme olmuştur var ihtimal bnce hayırlısı olsun
Ya inşallah canım. İnşallah geç dollenmedir. Ama bugün de çıkmayınca çok moralim bozuldu. İlk defa böyle göğüs ağrısı çekince acaba bu ay oldu mu diye çok düşündüm kendimi inandırdım. Şimdi negatif sonuç çıkınca biraz moralim bozuldu. Mantıklı da düşünemiyorum :/canım umudunu hiçbi zaman kaybetme belkide hamilesindir geç dolenmedeolabilir
adetin geçtimiYa inşallah canım. İnşallah geç dollenmedir. Ama bugün de çıkmayınca çok moralim bozuldu. İlk defa böyle göğüs ağrısı çekince acaba bu ay oldu mu diye çok düşündüm kendimi inandırdım. Şimdi negatif sonuç çıkınca biraz moralim bozuldu. Mantıklı da düşünemiyorum :/
Yok canım cuma günü adet günüm.adetin geçtimi
bence adetin gelmeden test yapma adetin 2 gun felan geçsin sonra yapderim kafanda karışmaz hem beli olur canımYok canım cuma günü adet günüm.
Doğru diyorsun aslında canım ama işte insanoğlubence adetin gelmeden test yapma adetin 2 gun felan geçsin sonra yapderim kafanda karışmaz hem beli olur canım
Doğru diyorsun aslında canım ama işte insanoğlumeraktan duramıyor
Galiba bugün adet olucamdoğru diyosun ama yapmışsın bence artık bekle derim canım
Doğru diyorsun canım ama bugün dayanamayıp yine test yaptım yine negatif.Bat bir kaç gün geçsin bi de öyle yap canım.
Belki vardır bilemeyiz.. Erken yapmış olabilirsin
inşallah hayırlısı rabbim hayırlı evlat versin canım üzme kendiniGaliba bugün adet olucamyine dayanamayıp test yaptım ve maalesef negatif. Hem de çok bugün gelecek gibi.. Hayırlısı olsun artık
Sağolasın inşallahDoğru diyorsun canım ama bugün dayanamayıp yine test yaptım yine negatif.Ve çok adet olacak hissediyorum. Galiba bu ay benim için olmadı. Sen de inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın
Adet oldum canıminşallah hayırlısı rabbim hayırlı evlat versin canım üzme kendini
Ben az önce adet oldum canım inşallah Bi dahaki ayaSağolasın inşallah
Sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
inşallah canımBen az önce adet oldum canım inşallah Bi dahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?