İhmal var mı?

Tarcinli Havuclu Kek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
27
5
1
41
Kızlar merhaba
Size bisey danışmak istiyorum. Adet döngüm 29 gün normalde.. Bugün 27. Günüm. Yani cuma günü beklenen adet günüm.. Bu ay ovulasyon testi yaptım ve döngünün 16. Gününde çift çizgiyi yakaladım. O gün ve sonraki gün birliktelik oldu. Şimdi size sormak istediğim şu. Bugün sabah ve akşam idrar testi yaptım fakat ikisinin de sonucu negatif çıktı sizce yine de ihtimal var mı? Umudumu tamamen kaybetmeli miyim? Aslında hiç Bi belirtim de yok. Sadece bir 10 gündür göğüs ucum hafif ağrıyor dokununca.. Başka da hiç bir belirttim yok işin doğrusu

canım umudunu hiçbi zaman kaybetme belkide hamilesindir geç dolenmedeolabilir

canım umudunu hiçbi zaman kaybetme belkide hamilesindir geç dolenmedeolabilir
Ya inşallah canım. İnşallah geç dollenmedir. Ama bugün de çıkmayınca çok moralim bozuldu. İlk defa böyle göğüs ağrısı çekince acaba bu ay oldu mu diye çok düşündüm kendimi inandırdım. Şimdi negatif sonuç çıkınca biraz moralim bozuldu. Mantıklı da düşünemiyorum :/

Bat bir kaç gün geçsin bi de öyle yap canım.
Belki vardır bilemeyiz.. Erken yapmış olabilirsin

Bat bir kaç gün geçsin bi de öyle yap canım.
Belki vardır bilemeyiz.. Erken yapmış olabilirsin
Doğru diyorsun canım ama bugün dayanamayıp yine test yaptım yine negatif. Ve çok adet olacak hissediyorum. Galiba bu ay benim için olmadı. Sen de inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…