Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı kızlar sizin için okudum ihlasları. Salavat da ekledim. Allah kabul etsin, uyumadan önce hayalini kurduklarımızı bizeceksin hayırlısıyla
Melidia,Siyahkugu,zyx321 ve asli85 icin okudum.bakalim benim icin kim okuyacak..Allah kabul etsin
Melidia,Siyahkugu,zyx321 ve asli85 icin okudum.bakalim benim icin kim okuyacak..Allah kabul etsin
teşekkür ederim allah razı olsun ben okudum senin için ve zaten genelde melidia siyahkugu aslı85 ben filan yazıyoruz hepimiz için okudum :)
Allah razı olsun canım benim, sayende her sabah dua ediyoruz
Akşam duamızı da ben okudum güzel arkadaşlarım Allah hepimizin gönlündekini biliyor, tez zamanda hayırlısıyla verir nasibimizi inşallah
günaydın kızlar , hayırlı cumalar
ben de az önce burdaki kızlar için okudum
dün 1 yıldır görüşmediğim erkek arkadaşımla görüştüm şükürler olsun
uzun uzun konuşamadık, yine de yüz yüze olmak bile mucizeydi benim için
burdaki arkadaşlarımın duası vesile eminim buna
Allah bana dua eden herkesten razı olsun, gönlünüzdekiler sizin hayal ettiğinizden bile güzel bi şekilde gerçek olsun inşallah
amin canım... inşallah barışırsınız. senin için okudum şimdi bende.
Allah razı olsun canım benim, ben de senin için okudum, inşallah siz de barışırsınız
bende burdaki tüm bayanlar için okudum allah gönlünüze göre versin inşallah
dota senin için okudum...
canım bende senin için okudum ..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin İnşallah..
günaydın kızlar , hayırlı cumalar
ben de az önce burdaki kızlar için okudum
dün 1 yıldır görüşmediğim erkek arkadaşımla görüştüm şükürler olsun
uzun uzun konuşamadık, yine de yüz yüze olmak bile mucizeydi benim için
burdaki arkadaşlarımın duası vesile eminim buna
Allah bana dua eden herkesten razı olsun, gönlünüzdekiler sizin hayal ettiğinizden bile güzel bi şekilde gerçek olsun inşallah