bende 1000 tane okudum. şimdi senin için okudum Melidiacım, inşallah faydasını görürsün...
Allah razı olsun canım benim, biliyo musun dünden beri aklımdasın, çok iyi şeyler doğuyo içime, inşallah tez zamanda hayırlı haberler alıcaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1000 tane okudum. şimdi senin için okudum Melidiacım, inşallah faydasını görürsün...
senin adına gerçekten çok sevindim, Rabbim banada barışmayı nasip eder inşallah
inşallah çok güzel olacak inan canım arkadaşım, ben de ben de senin için ettim şimdi
Nasıl yapılıyor ihlas hatmi muhatçığım? Ben de yapmak isterim.
Ayrıca buradaki bütün kızlar için ihlaslarımı ve salavatlarımı okudum. Hak Teala kabul buyursun inşallah.
Hergün 1000 defa İhlas suresini okuyan kendi nefsini ALLAH'dan satın almış olur. 100000 defa okuyan kendini ALLAH'dan satın almış olur. ALLAH tarafından bir melek göklerde ve yer yüzünde şöyle seslenir: Haberiniz olsun ki falan kişi ALLAH'ın azadlısıdır.
yukarıdaki 2 satır topiğin ilk sayfasından alıntıdır
bu şerefe nail olmak istiyorum
umarım okuduklarım rabbim katında da kabul olmuştur.7
hanımlar ben de katılmak istiyorum ancak benim 1 hafta kadar pek durumum yok.
arkadaşlarla dua yarışına girdik süre bitmek üzere, o yüzden beni 1hafta hoş görürseniz çok mutlu olurum.
isterseniz bir liste yapalım katılanlara tek tek 10 000 ihlas okunsun.
bu arada kim bir başkasının hatimine katılırsa o kişiye de aynı hatim sevabı verilirmiş.
ben buraya arkadaşlarımı da davet ediyorum izninizle.
20 kişi olursak 500 ihlas düşüyor. hergün 1 kişiye hatim olur
Hergün 1000 defa İhlas suresini okuyan kendi nefsini ALLAH'dan satın almış olur. 100000 defa okuyan kendini ALLAH'dan satın almış olur. ALLAH tarafından bir melek göklerde ve yer yüzünde şöyle seslenir: Haberiniz olsun ki falan kişi ALLAH'ın azadlısıdır.
arkadaşlarla dua yarışına girdik süre bitmek üzere, o yüzden beni 1hafta hoş görürseniz çok mutlu olurum.
bu arada kim bir başkasının hatimine katılırsa o kişiye de aynı hatim sevabı verilirmiş.
Bende geldim mutahcım beni de ekle listeye :)
senin için okudum lawemin
ben de senin için okudum canım
Allah kabul etsin
senin adına gerçekten çok sevindim, Rabbim banada barışmayı nasip eder inşallah
canım benim çok sevindim, şükürler olsun, bu bi işaret tabi ki dualarımıza devam :) senin için okudum şimdi
ben de 1000 tane okuyabilirim, 10 kişi olursak tamamdır bu bi , bi günde hallederiz
senin için okudum, Allah kabul etsin.
çook saol bu gunluk bende 12 tane okudum listeyi olusturan varsa benide eklesin :)
benide ekleyin arkadaşlarr bende katılmak istiyorummm inşalla
canım en son sırada sen vardın senin dileğin için de bir fatiha 12 ihlas okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun canım, ben de dün akşam ezanıyla yatsı arasında 1.000 tane ihlas okudum sana. Allah kabul etsin
muhatcım bu şekilde yapılırsa listeye bende katılmak isterim olurda başlarsanız özelden mesaj atın...Hergün 1000 defa İhlas suresini okuyan kendi nefsini ALLAH'dan satın almış olur. 100000 defa okuyan kendini ALLAH'dan satın almış olur. ALLAH tarafından bir melek göklerde ve yer yüzünde şöyle seslenir: Haberiniz olsun ki falan kişi ALLAH'ın azadlısıdır.