Bebek Beslenmesi Ihlamur alerji yapar mı?.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
43
İstanbul
arkadaşlar 6 aylık oğlum var.. ek gıdaya daha geçmedik sadece günde bir kez meyve püresi veriyprum.. bugün üşüttü sanırım sürekli öksürüyo, acaba ıhlamur çayı versem olurmu? yada ne yapabilirim başka? bi akıl verin, ıhlamur alerji yaparmı ki?

benim bebeğim gayet alerjik bi bebek canım ben bile verdim ıhlamur bişey olmaz bence...dokunacağını sanmıyorum..
bide ateşini takip et gece filan çok geçmiş olsun..

benim bebeğim gayet alerjik bi bebek canım ben bile verdim ıhlamur bişey olmaz bence...dokunacağını sanmıyorum..
bide ateşini takip et gece filan çok geçmiş olsun..

saol canım Allah razı olsun.. takiberdiyorum şuanda yok inşallah gecede çıkmaz.. devam ederse veriyim bari biraz ıhlamur heralde yardımı olur, enazından boğazını yumuşatır..

ıhlamur ver iyi geliyor ama bence doktora götür canım benim yaaaaaaa hastamı oldu yerşm ben onu geçmiş olsun

ıhlamur ver iyi geliyor ama bence doktora götür canım benim yaaaaaaa hastamı oldu yerşm ben onu geçmiş olsun

teşekkür ederim canım saol verdim dün ıhlamur biraz, odayada buhar makinasını çalıştırdım, sabahtan beri öksürmedi bakalım inşallah öksürmez :)

ıhlamur vermende bir sakınca yok ama cok ciddi bir faydası da olmayabilir,buhar makinesini calıstırman da iyi olmus.Tam da bu aylarda 6-7 ay cıvarı cocuklar bu tarz hastalıklar yasıyor ve ne yazık kı cogu bronsite ceviriyor o yuzden lutfen doktora danısın derim,kuzunuzun cigerlerine inmeden caresine bakılsın.Gecmis olsun.

haklısın zaten birkaç gün sonra kontrolümüz var ama geçmezse beklemem giderim bugün şimdilik bişey yok keyfi iyi, inşallah olmaz teşekkürler arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…