ihanetin bana değil dualara...

Seni bu halin ile kabul etmiyorsa defolsun gitsin zaten. Seni sen olduğu için hayatına ortak etmeli seviyorsa gerçekten geçmişine değil geleceğine bakar. Kusura bakmayın erkeklere de hak veriyorum devir değişti artık onlar erkeklere teklif ediyor erkekte canı çektiğinde bakire kız bozmuyor ki başına bela almazlar kolay kolay direk bakire olmayan kızlar ile takılıyorlar alan razı veren razı iş evlenmeye gelince bu kızlar aklına geliyorlar beni kekliyecek diye. Bazılarıda var güven saygı olsun dert etmiyor bekareti. Her insan kendi hayatını yaşar kimsenin hayatına müdahale hakkım yok kendime bakarım önce ama evleneceği adama kendi bakireymiş gibi gösterenleri sevmiyorum iki yüzlü ve yalancı görüyorum dürüstçe söylemek gerekirse. Burada yazılanları erkeklerde okuyor ben büyük bir teknoloji mağazasında pazarlama dep.görevliyim kullanıcı yorumları önemli girdiğim bir forumda erkekler burada ki konuşmaları tartışıyor kız mı değilmi nasıl kandırıyorlar çoğunu erkekler biliyor zaten numaraların.

evet dayak yediğim zamanlar ölüp bitiyordum çünkü çok aşığım sanıyordum ki hala aşık olabilirdim kendisi davranışlarıyla bitirdi ozamnlar ayrılamadım kendimde o gücü göremedim ölürüm sandım ayrılırsam zaten ayrıldım da bu sefer üzüntüden kahroldum ee bidaha yapmıycam diye yeminler etmesi yalvarması beni ikna etti zaten barıştım..baştanda söyledim kızlara bakması etmesi alışkın olduğum bir durumdu ve son 1 yıldır bakıyoduysada ben görmedim köpeğim olmuştu dedim ya ama bu sefer ben istemiyordum ve en küçük hatasını bekledim o gün kızla bakışması benim için bir neden oldu ve ayrıldım sadece bakmış olması değildi neden yani hepsinin toplamıydı artık dayancak gücüm kalmadı ve ayrıldım iyide yaptım..dayak konusunda haklısınız ne diyebilirim ki babam bu zamana kadar bir kere tokat atmadı bana annem dövdü onu saymıyorum:) ve gidip elin oğlunun bana vurması gerçekten koydu bana delircek gbi oldum çıldırdım nasıl yaparsın diye ama barıştım bilemiyorum nasıl bir ruh hali içerisindeydim şuan ki aklım olsa izin vermezdim ki oda farkındaydı şiddet olayı kalkmıştı onu terk etceğimi biliyordu çünkü..

canım valla çok iyisin kendini toparlaman kendine verdiğin en büyük hediye .
sen pişman olmuşsun eminim rabbim seni affetmiştir.
için temiz senin açık yüreklisin
bazılarınıda boşver canım

o kim oluyoda sana en ufak bi kavgada el kaldırıyo ya böyle ş..fzlkmi olur .sen çok bile dayanmışsın.aldatmaya değinmiyorum bile çünkü sen değil o aldatılmayı hak etmiş

bide biri konu açmıştı
kadın daha önce iki kişyle birlikte olmuş sonra bunu evleneceği erkeğe söylemiş
adamda kabul etmiş
evlendiği zamanlarda çok mutluymuş nişanlılık dönemide kadına çok iyi davranmış..
sonra kadın bebek isteyince adam senin kendine hayrın yok nasıl çocuğumuza doğru yolu gösterirsin demiş
ve ceza olarak çocuk felan yapmıcakmış ama kadın çok istiyor.sürekli o ilişkileri yüzüne vuruyormuşş

yani demeki istediğim eğer evlenmeyi düşünüyorsan evleneceğin adamı çoook ama çooooooooooooook iyi seç..

Bunun adına aşk diyor gençler maalesef,körü körüne saplantı haline getiriyorlar bu erkekleri,seviyorum aşığım mantığı ile yaklaşınca da sonuçları böyle acı bitiyor maaelsef..
Yapacağın tek bir şey var kafandan ve kalbinden bunu söküp atacaksın bir kere,hayatına yeni bir yön ver ve önüne bak artık olurmu..
Benden sana bir anne tavsiyesi canım,hiçbirşey senden daha kıymetli değildir ....

gerçekten erkekler kandırma numaralarını biliyorlar zaten babamı görevi nedeniyle bir çok yeri gezdik türkiyede birçok kişi tanıdım... ilişkiyi adet zamanına getirip onun bunu üstüne kalmaya çalışan kızlarda gördüm dediğim gibi neredeyse hergün başkalarıyla anal ilişkiye girip bakire olan kızlar tanıdım hatta evlenen biliyorum bu durumda olup...hele üniversitede bir kızı 2 erkek arkadaşın değiş tokuş yaparak kullandığını biliyorum buna kullanmak denilir yani.. anal ilişkiye girip en azından ben bakireyim diyerek beni ezmeye çalışan kızlar tanıdım ya:) şimdi onlar bakire namuslumu yani onunla evlenen erkek el değmemiş desin varsın allah biliyor ya sonuçta hadi adamdan sakladın ya kendin ne olcaksın mutlu olabilcek mi çocuk doğurcak o çocuktan utanmıycak mı bunu yapan..en azından ben yalansızım karşıma çıkacak kişiyi kandırmaya çalışmıycam..

ya işte ben tam da bunu söylemeye çalışıyordum ama bekaretsizliği savunuyor oldum bir anda.
el değmemiş insan olacağını sanmıyorum bu dünyada, el değmemiş arayacaksa rahibeye gitsin gelecek kişi.

dediğim gibi soğuttu beni zaten cesaretim yok yeni birisiyle tanışmaya bile hiçbir şey yapmıycam allahım belki benim gibi düşünen beni anlayabilen çok iyi birisini çıkarır karşıma mutluluğu hak ettiğimi düşünüyorum inşallah bundan sonra daha dikkatli olcam kendimi bidaha asla ezdirmem aynı hataları yapmıycam kendime söz verim umarım tutarımm..

babyjane bu arada kararlılığını ve azmini takdir ettim, umuyorum kendini daha çok toparlarsın en kısa zamanda çünkü en ufak ayrılıklar bile yıpratır insanı, sen koskoca senelere dayanmışsın. senin aklının ve kalbinin güzelliği için yanında duracak birileri olacaktır inşallah hayatında, inşallah hayatının aşkını böyle birinden seçersin, o zaman da böyle dirayetli olursan hiç kimse kıramaz seni. düşüncelerim bazı insanlara ters gelebilir ama ben senin kaybettiğin hiçbir şey olduğunu düşünmüyorum, aksine açık yürekliliğinle kazanacaksın ileride, sadece kafanı topla yeter.

ya işte ben tam da bunu söylemeye çalışıyordum ama bekaretsizliği savunuyor oldum bir anda.
el değmemiş insan olacağını sanmıyorum bu dünyada, el değmemiş arayacaksa rahibeye gitsin gelecek kişi.

evet haklısın bu konuda en azından herkesin bir el ele tutuşmuşluğu var zaten artık yollarda görüyorum liseliler bile sarılıp öpüşüyorlar utanmadan sokaklarda bilmiyorum lisede ben korkardım bir erkekle konuşurken babam görürse falan diye ve şuanda bu durumdayım o kızların gelecekte neler yapabilceğini düşünemiyorum.

İnan utanacaklarını sanmıyorum vicdanları rahatlıyormuş diktirince ünv.neler var bizim komşu kızı var kız türbanlı ama ist.kimseyi bırakmadı uzak dururduk biz ondan ünv.zamanı beraberdik gruplara kadar katılıyordu geçen yaz müezzin biri ile evlendi gitti. Bu işi yapan kızlar zaten gitti diye takılıp sonra evlencek adam buluyorlar ya diktirme ya diğer yollar ile hayatına devam ediyor ama benim vicdanım el vermiyor bu olguya anormal geliyor ha arkasında durur benim hayatım isteyen böyle istesin beni sevsin derse eyvallah ona bişey demem. Daha neler var her koyun kendi bacağından asılır yalan sonsuza kadar sürmez bir yerden çıkar buna inanırım ben.

aynı şekilde düşünüyorum giderim bende diktirirm pek ala kandırırımda bunu yüreklice söyleyebilmek daha önemli bence öyle bir adam olmalı ki bunu söyledim diye dürüstlüğümden dolayı öpüp başının üstüne koymalı beni bundan sonra sevebileceğim adam...

aynı şekilde düşünüyorum giderim bende diktirirm pek ala kandırırımda bunu yüreklice söyleyebilmek daha önemli bence öyle bir adam olmalı ki bunu söyledim diye dürüstlüğümden dolayı öpüp başının üstüne koymalı beni bundan sonra sevebileceğim adam...

rahibe olayı iyimiş ben oğluma en iyisi rahibe alayım

keşke rahibe bulsanız, bulabiliyor olsanız da bulsanız. inanın hayatımda nelere şahit oldum, ki küçük değilim, ne örtülülerin ne kafelerde neler neler yaptıklarına, ne bekaret savunucularının ne kızlarla evlendiklerine... keşke rahibe gibi bir kız bulsanız.

ama dediğin gibi çok zor gerçekten bulamazsın
bazen diyorum iyiki çocuğum olmuyor
erkek olsa bi dert
kız ıolsa bi dert .çünkü ben çocuklarımın üzülmesini asla istemem sapıklık derecesinden bağlanırım ve takarım kafama ben en iyisi kocişle yaşlanayım

Kesinlik ile haklısınız bu konuda neler dönüyor erkekler masum geliyor neredeyse artık bana bu yüzden. Kadının 100 sırrı varsa erkek 99 bilir 100.sü şeytanın aklına gelmez derler :) Bu devirde zor vallahi ama imkansız değil hala eşine saklayan kızlarımızda var.

erkekler masum mu benim erkek kardeşim yüzünden erkeklere güvenim azalmıştı 3 kızı aynı anda idare ediyordu
ben kızları tek tek arayıp durumu anlatıyordum
az mı kavga etmedik cnm kardeşimle şimdi askerde evimmizin tek erkeği
kıyamıyorsun işte.
ama erkelerde her kıza asılmasın cnm kız yapıyorda tek başına yapmıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…