hislerime tercüman olmuşsunuz resmen aynı bu şekilde düşünüyorum..düşünmüyor değilim gün gelir bir adama aşık olurum bakireliğe önem verir beni istemez belki diye düşünüyorum ama ben yinede açık olucam çekeceğim varsa çekerim dediğiniz gibi bakireyim diye dolaşıp erkeklerle yatıp kalkan çok kız biliyorum bakire olupta geri kalan herşeyi yapan kızlar biliyorum..ben onlara göre bin kat daha namusluyum yine büyük konuşmayayım ben o duruma düşecek bir insan değilim kişiliğim elvermez öpüşüp kokuşup sonra bakireyim diyerek bakireliğe önem veren bir adamla evlencekler işte adamda benim namusum ilk ben bozdum diye sevinip dursun artık..
Şiddet görmüşsün suratın mosmor olmuş affetmişsin,başka bir kıza baktı diyede terk ettin demi ne diyeyim ben sana şimdi ..
Aşıktım gözüm görmüyordu yedim dayağı oturdummu diyeceksin şimdi....
Yazık yazık böyle yazıları okuyunca gençlikten hiç umudum kalmıyor artık..
Vurdurun kendinize bakalım,aileniz bir fiske laf söylese diliniz papuç kadar olur demi....
sizi ben anlıyorum baştan beri bana da çok yardımcı oldunuz söylediklerinizle..tabi ki benim içinde önemliydi hepimiz aynı yetiştirilmedik mi zaten babalarımız hep dedi namusuma laf getirme yeter diye..benim için olan oldu artık yapacak bişey yok diyorum sadece bu zamndan sonrada onu kafama takıp daha çok üzemiycem kendimi oyüzden bakirelik önemsiz diyorum omlayan bişey çünkü keşke bakire olsaydımda korusaydım ben yapamadım şimdi lise çağındaki yiğenlerimi uyarmakla meşgulüm onları korumaya çalışıyorum kendimce ama ne kadar korursan koru yine insan bildiği gibi davranıyor örnek ben eğer annemi dinlemiş olsaydım bunları yaşamazdım zaten artık geleceğe bakıyorum geçmişimi düşünmycem sadece edindiğim tecrübelerden yararlanırım bana katkısı bu oldu.
evet dayak yediğim zamanlar ölüp bitiyordum çünkü çok aşığım sanıyordum ki hala aşık olabilirdim kendisi davranışlarıyla bitirdi ozamnlar ayrılamadım kendimde o gücü göremedim ölürüm sandım ayrılırsam zaten ayrıldım da bu sefer üzüntüden kahroldum ee bidaha yapmıycam diye yeminler etmesi yalvarması beni ikna etti zaten barıştım..baştanda söyledim kızlara bakması etmesi alışkın olduğum bir durumdu ve son 1 yıldır bakıyoduysada ben görmedim köpeğim olmuştu dedim ya ama bu sefer ben istemiyordum ve en küçük hatasını bekledim o gün kızla bakışması benim için bir neden oldu ve ayrıldım sadece bakmış olması değildi neden yani hepsinin toplamıydı artık dayancak gücüm kalmadı ve ayrıldım iyide yaptım..dayak konusunda haklısınız ne diyebilirim ki babam bu zamana kadar bir kere tokat atmadı bana annem dövdü onu saymıyorum:) ve gidip elin oğlunun bana vurması gerçekten koydu bana delircek gbi oldum çıldırdım nasıl yaparsın diye ama barıştım bilemiyorum nasıl bir ruh hali içerisindeydim şuan ki aklım olsa izin vermezdim ki oda farkındaydı şiddet olayı kalkmıştı onu terk etceğimi biliyordu çünkü..
Seni bu halin ile kabul etmiyorsa defolsun gitsin zaten. Seni sen olduğu için hayatına ortak etmeli seviyorsa gerçekten geçmişine değil geleceğine bakar. Kusura bakmayın erkeklere de hak veriyorum devir değişti artık onlar erkeklere teklif ediyor erkekte canı çektiğinde bakire kız bozmuyor ki başına bela almazlar kolay kolay direk bakire olmayan kızlar ile takılıyorlar alan razı veren razı iş evlenmeye gelince bu kızlar aklına geliyorlar beni kekliyecek diye. Bazılarıda var güven saygı olsun dert etmiyor bekareti. Her insan kendi hayatını yaşar kimsenin hayatına müdahale hakkım yok kendime bakarım önce ama evleneceği adama kendi bakireymiş gibi gösterenleri sevmiyorum iki yüzlü ve yalancı görüyorum dürüstçe söylemek gerekirse. Burada yazılanları erkeklerde okuyor ben büyük bir teknoloji mağazasında pazarlama dep.görevliyim kullanıcı yorumları önemli girdiğim bir forumda erkekler burada ki konuşmaları tartışıyor kız mı değilmi nasıl kandırıyorlar çoğunu erkekler biliyor zaten numaraların.
gerçekten erkekler kandırma numaralarını biliyorlar zaten babamı görevi nedeniyle bir çok yeri gezdik türkiyede birçok kişi tanıdım... ilişkiyi adet zamanına getirip onun bunu üstüne kalmaya çalışan kızlarda gördüm dediğim gibi neredeyse hergün başkalarıyla anal ilişkiye girip bakire olan kızlar tanıdım hatta evlenen biliyorum bu durumda olup...hele üniversitede bir kızı 2 erkek arkadaşın değiş tokuş yaparak kullandığını biliyorum buna kullanmak denilir yani.. anal ilişkiye girip en azından ben bakireyim diyerek beni ezmeye çalışan kızlar tanıdım ya:) şimdi onlar bakire namuslumu yani onunla evlenen erkek el değmemiş desin varsın allah biliyor ya sonuçta hadi adamdan sakladın ya kendin ne olcaksın mutlu olabilcek mi çocuk doğurcak o çocuktan utanmıycak mı bunu yapan..en azından ben yalansızım karşıma çıkacak kişiyi kandırmaya çalışmıycam..
bide biri konu açmıştı
kadın daha önce iki kişyle birlikte olmuş sonra bunu evleneceği erkeğe söylemiş
adamda kabul etmiş
evlendiği zamanlarda çok mutluymuş nişanlılık dönemide kadına çok iyi davranmış..
sonra kadın bebek isteyince adam senin kendine hayrın yok nasıl çocuğumuza doğru yolu gösterirsin demiş
ve ceza olarak çocuk felan yapmıcakmış ama kadın çok istiyor.sürekli o ilişkileri yüzüne vuruyormuşş
yani demeki istediğim eğer evlenmeyi düşünüyorsan evleneceğin adamı çoook ama çooooooooooooook iyi seç..
ya işte ben tam da bunu söylemeye çalışıyordum ama bekaretsizliği savunuyor oldum bir anda.
el değmemiş insan olacağını sanmıyorum bu dünyada, el değmemiş arayacaksa rahibeye gitsin gelecek kişi.
gerçekten erkekler kandırma numaralarını biliyorlar zaten babamı görevi nedeniyle bir çok yeri gezdik türkiyede birçok kişi tanıdım... ilişkiyi adet zamanına getirip onun bunu üstüne kalmaya çalışan kızlarda gördüm dediğim gibi neredeyse hergün başkalarıyla anal ilişkiye girip bakire olan kızlar tanıdım hatta evlenen biliyorum bu durumda olup...hele üniversitede bir kızı 2 erkek arkadaşın değiş tokuş yaparak kullandığını biliyorum buna kullanmak denilir yani.. anal ilişkiye girip en azından ben bakireyim diyerek beni ezmeye çalışan kızlar tanıdım ya:) şimdi onlar bakire namuslumu yani onunla evlenen erkek el değmemiş desin varsın allah biliyor ya sonuçta hadi adamdan sakladın ya kendin ne olcaksın mutlu olabilcek mi çocuk doğurcak o çocuktan utanmıycak mı bunu yapan..en azından ben yalansızım karşıma çıkacak kişiyi kandırmaya çalışmıycam..
İnan utanacaklarını sanmıyorum vicdanları rahatlıyormuş diktirince ünv.neler var bizim komşu kızı var kız türbanlı ama ist.kimseyi bırakmadı uzak dururduk biz ondan ünv.zamanı beraberdik gruplara kadar katılıyordu geçen yaz müezzin biri ile evlendi gitti. Bu işi yapan kızlar zaten gitti diye takılıp sonra evlencek adam buluyorlar ya diktirme ya diğer yollar ile hayatına devam ediyor ama benim vicdanım el vermiyor bu olguya anormal geliyor ha arkasında durur benim hayatım isteyen böyle istesin beni sevsin derse eyvallah ona bişey demem. Daha neler var her koyun kendi bacağından asılır yalan sonsuza kadar sürmez bir yerden çıkar buna inanırım ben.
İnan utanacaklarını sanmıyorum vicdanları rahatlıyormuş diktirince ünv.neler var bizim komşu kızı var kız türbanlı ama ist.kimseyi bırakmadı uzak dururduk biz ondan ünv.zamanı beraberdik gruplara kadar katılıyordu geçen yaz müezzin biri ile evlendi gitti. Bu işi yapan kızlar zaten gitti diye takılıp sonra evlencek adam buluyorlar ya diktirme ya diğer yollar ile hayatına devam ediyor ama benim vicdanım el vermiyor bu olguya anormal geliyor ha arkasında durur benim hayatım isteyen böyle istesin beni sevsin derse eyvallah ona bişey demem. Daha neler var her koyun kendi bacağından asılır yalan sonsuza kadar sürmez bir yerden çıkar buna inanırım ben.
ya işte ben tam da bunu söylemeye çalışıyordum ama bekaretsizliği savunuyor oldum bir anda.
el değmemiş insan olacağını sanmıyorum bu dünyada, el değmemiş arayacaksa rahibeye gitsin gelecek kişi.
keşke rahibe bulsanız, bulabiliyor olsanız da bulsanız. inanın hayatımda nelere şahit oldum, ki küçük değilim, ne örtülülerin ne kafelerde neler neler yaptıklarına, ne bekaret savunucularının ne kızlarla evlendiklerine... keşke rahibe gibi bir kız bulsanız.
keşke rahibe bulsanız, bulabiliyor olsanız da bulsanız. inanın hayatımda nelere şahit oldum, ki küçük değilim, ne örtülülerin ne kafelerde neler neler yaptıklarına, ne bekaret savunucularının ne kızlarla evlendiklerine... keşke rahibe gibi bir kız bulsanız.
Kesinlik ile haklısınız bu konuda neler dönüyor erkekler masum geliyor neredeyse artık bana bu yüzden. Kadının 100 sırrı varsa erkek 99 bilir 100.sü şeytanın aklına gelmez derler :) Bu devirde zor vallahi ama imkansız değil hala eşine saklayan kızlarımızda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?