İHANET

Bir avukat olarak açıklama yapayım,evlilik birliği boyunca edinilen mallar ortaktır evet, fakat miras veya hediye yoluyla edilmiş mallarda eşler hak iddia edemezler. Sadece gelen kira bedelleri üzerinden hak talep edebilirsiniz.

Tazminat ve nafaka içinde, davayı kimin açtığının önemi yoktur.

bayanlar yanlışınız var miras yoluyla edinilen mal kime kaldıysa onundur bir diğeride bağışlanan mal. eşinize kalan mirasta hak sahibi olamazsınız çünkü o ailesinden kaldı bir emeğiniz yok üzerinde boşanmalarda ortak edilinilmiş mal paylaşılır.

Olmadi soyle bir dedem yahu
Miras yolu ile ese dusen mallardan yararlanamazsiniz, ayrica afedersiniz boynuzlanmissiniz hala mal derdindesiniz ben olsam onurlu olurdum ve hak ettigimden fazlasini bana verse de almazdim

ayrıca bir kadın ev kadını bile olsa eve maddi olarak katkıda sağlayamasa bile o evin düzeni maddi manevi desteğiyle tabii olarak evlilikte edinilen herseyde hak sahibidir faka size de miras kalabilrdi örneğin babanızın dişinden tırnağından artırdığı zmanında yuvanız olmuş bir ev size kalsa boşanırken eşinizin bunda hakkı olması ne kadar etik kabul edilebilir verirmiydiniz yada ona bölünsün istermiydiniz evniz aynı sey bu para da sizin hakkınız yok malesefki ne vicdanen ne kanunen tamam insan kötü seyler yasıyor kolay degil emek verdiğiniz ev yuva yıkılıyor heleki aldatıılma gibi bir sebeple evet koskoca bir 20 yıl söz konusu ama yinede miras kocanın mirası yapacak birşey yok... esler kazanç kapısı degil manevi tatmin olmadan maddi tatmin olmaz ve evlilikte basarı kadar basarısızlıkta ortaktır. yani bu miras dışlında bir mal mülk yoksa buda ikinizin basarısırlıgı. ortadaki büyük bir para umarım eşiniz vicdanlı davranır ve sizi mağdur etmez. dolaylıda olsa nafakada ancak miras işe yarayabilir. kiralar yada mirasla yapılan kazançtan belki nafakanız yüksek olur. allah yardımcınız olsun

=st: 45459761, r: 536124"]Olmadi soyle bir dedem yahu
Miras yolu ile ese dusen mallardan yararlanamazsiniz, ayrica afedersiniz boynuzlanmissiniz hala mal derdindesiniz ben olsam onurlu olurdum ve hak ettigimden fazlasini bana verse de almazdim
Neden , yapilanlarin cezasi olmasin mi? Bu insan emek vermis 20 yil.Hic mi hakki yok bir sey de .Çok sacma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…