- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Aynısını düşünüyordum bendeNe dedeler var be... Adaletin bu mu dünya
tabiki talep edebilirsiniz kanıtınız var neden edemeyesinz ki bir de resmi nikahlı iken alınmış mallar illa sizin de hakkınız var bi avukatla güzelce oturup konuşun. belki tek celsede bitmez eşiniz mal vermek istemezse ama çekişmeli de olsa alırsınız ama hukuk mahkemelerinde avukat önemli sağlam kadın haklarını savunan birini bulursanız sıkıntı olmazMerhaba kızlar öncelikle dert benim değil. Yengemin ablasının derdi. 1 senedir işin içinden bir türlü çıkamıyorlar. 3 kadın toplandık sizin yorumlarinizi bekliyoruz. Yengemin ablasının dilinden yazıyorum. 20 yıllık evli 19 yaşında oğlum var. Geçen yıl eşime dedesinden yüklü bir miktarda miras kaldı (800.000) civari. Bu paralarla 3 daire bir dükkan bir araba aldı. Aldığı mirasın biraziyla mal-mülk sahibi oldu digerinide ilk eşi ile yedi. Üstelik ilk eşi eşimi fakirliginden dolayı bırakmış ve üstüne onu aldatmistir. Ben bütün fakirligini kavga-gurultusunu çektim fakat o parayı bulunca ilk karısına gidip ona eşyalar altınlar aldı. Oğlumu yeni evlendirdik. 1 ay oldu düğünde herkese mutlu çift rolü yaptık. Ailem sonuna kadar arkamda.Bunun sonu tabiki ayrılık. 3 evde eşimin üstüne bunlar miras yolu ile alındı. Bir eve şer koydurdum. Tablette mesajlarda var kanıt olarak. Yalnız ben eşimin dava açmasını bekliyorum ben acarsam tazminat nafaka ve evlerden hak alabilirmiyim? Ne yapicagimi şaşırdım nasıl davranmaliyim nasil bir yol gozlemlemeliyim. (Cevap bekliyoruz kızlar)
adreste belli ilk eş yada ikinci kadınDilekçeyi verirseniz evleri satamaz oyalanırsanız kağıt üzerinde de olsa evleri başka birinin üzerine yapabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?