İhanet Sadakatsizlik

Siz bu tür evliliği kabullenmişsiniz zaten. Eve kadın getirdiğinde ilişkiye devam ederek hastalık riskinizi de arttırmışsınız. Muhtemelen çocuklar vardı diyeceksiniz de adam zina suçunu işlemiş zaten ispat edersiniz alırsınız hakkınızı. Para için mi evli kaldınız fakir biri olsa ayrılır mıydınız?

Yok bakıcısı olmayacağım çünkü ona bakıcı tutup kendimi dışarı atmayı planlıyorum Ben ona bakmam zaten maddi durumu gayet yerinde başında mutlaka bekleyecek bir görevli olacak ben ancak arada denetleme yaparım.. Düşüncem bu yönde doğrusu

Ablacım denetleme mi kalmış? Adam yapacağını yapıyor zaten sizden de çekinmiyor. Koskoca insansınız rica ederim çıkın hayal aleminden.

Fakir biri olsaydi 4 koldan bosanma demezlerdi adam zaten yurtdisina cikip duran biri parasizligin mumkunati yok. Oyle belli ki benjamin cilginligina dusuldugu djdjd ya bari konu acmasaydi gerek yok ki amaaan koca mi aldatmis gideyim bi canta alayim istinye parkin ust katindan

Sizi aldatığına dair elinizde kanıtlar varmış dava açtığınızda donuna kadar alabilirsiniz. Ayrıca size hastalık bulaştırdığı içinde ayrı bir tazminat davası açın. Hiç acımayın.

Sizin uzun yaşayacağınız kesin yani?

60 yaşında nereye gidecekseniz artık Fizik tedaviye gider orada amcalarla flörtleşirsiniz.

Boşanmak istemiyor. Geyik olsun diye konu açmış. Ya da fake.

Kocam zaten ahlaksız ama evli olduğunu bilerek onunla gezip tozan biri de ahlaksız oluyor.. Herhalde kafasına silah dayamadı adam istemese beraber olmazdı.. Ama sanırım siz de evli adamlarla gezip tozan kadınlara alışıksınız

Ha sizin planınız da bu şekildeymiş zaten…

60 yaşında nereye gidecekseniz artık Fizik tedaviye gider orada amcalarla flörtleşirsiniz.
Yaşınız
Yazdıklarınızı mantıklı buluyorum, annem ve kayınvalidem de aynı fikirde sizinle…

Metreslere hiç tahammülüm yoktur ama sizin durum böyle evli adamlarla birlikte olan kadın durumunu aşmış.
Kocanız eve eskort getirmiş, daha niceleri olmuş.
Bu kadın mı dert oldu şimdi?
Kadının yasi, çocuğu da size göre kabul edilebilir değil sanki. Genç,çocuksuz bir kadin mı yakışırdı zengin kocaniza ?

Bir tartışma sırasında boşanalım gidip dava aç dedim … Ben birşey yapmıyorum niye açayım dedi

Terapist ne diyebilir ki terapiste yuklenmis bircok uye ama doktor bosan diyebilir mi arkadaslar? Gurursuzsun dememis de anlayislisin demis iste.
Incinmissin dedi muhabbeti jdjdjs

Bunu yazmak için konuya geri dönmüştüm, yazılmışını buldum. "Ne çekiyon bacım manyak mısın?" mı diyecekti okumuş insan? Güldür Güldür'deki psikolog Naime mi sandılar; "Yüz verdik eşeğe alnımıza değdi .." diye söyleyecek öyle çatır çatır. Ben de çıktım salon kadını çizgimden 3. sayfada. O kadar empati yapıp yazdım, fıs.

İnsanlar size o kadar tavsiyede bulundu siz aradan boşanma çek bu durumu diyen yorumu mu mantıklı buldunuz. Pes!
Boşansa 20 senede boşanırdı zaten. İşte birileri “verme sakın nikahını, süründür onları” falan desin diye konu açmış zaten. Kendi hayatını mahvetmiş, o çocukların da hayatını mahvedecek farkında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…