Bana dünyayı tanıtamazsınız. Herkes sizin havuzlu villalı mahallenizde yaşamıyor, 14 senedir ülke ülke geziyorum. 3 senede 3 kıta değiştirdim. Zorunluluktan mecburiyetten de değil tamamen kişisel zevkten. Eşimle, nerede yaşasak acaba diyoruz, çocuklar için okul seçiyoruz ve abbas yolcu. Online çalışıyoruz ve mesai saatlerini de kafamıza göre seçiyoruz. Yönetim istese ülke ülke bulur nerelerden girmişim foruma. O yüzden böyle fancy fancy biz zenginiz, kocamın evleri jeepi var taammmıı havasını başkalarına atın. Zengin varlıklı yabancılar parayı bastırıp dünya kültürlerini tanımaya harcıyorlar. Villasıyla hava atanı hiç duymadım ama çok az insanın ayak basabildiği yerlerdeki fotoğraflarını gururla gösteren oldu.
Ayrıca benim umurumda da değil böyle zenginlik koca parası vs. Benim de 16 yaşında çocuğum var, bizde böyle bir şey yaşansa, anne nasıl kabul edersin bunu der beni ayıplar, yüzüme bakmazlar, babalarını da eve sokmazlar. Yetiştirme farkı.
Kaç milletten insanla bir araya geldim, bir tane bile böyle kocammmmm kadınıyla tanışmadım. Bir arkadaşım doğum yapacağı hafta 3. kocasını acımadı boşadı aldatıldı diye. Her kadın aldatılır ama her kadın bununla yaşayamaz. Kimi o kadar çok seviyordur ki gurur meselesi yapar çocuğuna nafaka bile isteyemez, kimi de adamın ciğerini söker donuna kadar alır. Siz de boşanmak istemeyebilirsiniz, kimse kabul etmez düşüncenizi ama saygı duyar. Burada ısrarla, bu yüzden boşanmam şu yüzden boşanmam, zenginiz biz villamız var... yazarsanız da millet haklı olarak sinirleniyor. Bir hem cinsimiz niye ve neden kendini bu hallere düşürüyor, üstelik yaptığıyla gurur duyabiliyor, bunu kabullenemiyoruz.