Ben sizi anladim. Siz buraya muhtemelen bir asufte için yuvanı bozma denilsin istiyorsun ama jenerasyon değişti. Size yazan jenerasyon y ve z kuşağı şu anda. Siz de kendi jenerasyonunuz değil annenizin jenerasyonun lafları bunlar.
Baby booemer jenerasyonunda vardı. Aldatılan kadın arkadaş ortamında bunu anlatır, herkes adama boyu devrilesice der, kadına asufte der, amaaan erkek değil mi hepsi aynı denir, adam hergun mantı mı yiyecek denir ve konu kapanırdı. Siz de evinde anne olan, mağdur, mağrur olan kadın olurdunuz.
Şimdi işler değişti kadınlar artık kv terörü çekmek istemiyor, cinsel işlev bozuklugu olan kocayı bozuyor, uckuru düşük adamları bosuyor. Kadın artık evlenilecek kadınım ben, çocuklarımın kralicesiyim kafasından çıkıyor. Mutlu olmak istiyor. Kendine yapıştırılan isimlerin altında ezilmek istemiyor.
O yüzden şu anda forumda çatışma yaşıyorsunuz. Biz sizin mağdur olduğunuzu düşünmüyoruz. Zaten siz de aldatmayı kabul etmişsiniz, sorun şimdi duygusal ilişki yaşamasına.
Bence siz simdilik bosanmayin. Bu sizin tüm bu yıllarda yaşadığınız, kendinize layık gördüğünüz, savunma mekanizmaları ile donattiginiz hayatınız yıkımı demek. Ama hazır olun, eşiniz çocuklar 18e basınca boşanmak isteyebilir, bu süreçte mal kaçırabilir. Çünkü günübirlik ilişkilerden aşık olduğu bir kadınla dost hayatına geçmiş. O kadına da bekle zamanı gelince sana geleceğim diyebilir, o kadından çocuk sahibi olabilir. Avukatla görüşün bu ihtimallere hazırlanın, şerh koydurmak vs gibi