İhanet Sadakatsizlik

aşkolsun.evli barklı kadınım,kendi paramda var çok şükür.

ölümüne bu evliliğe tutunmasındaki zenginlik ölçüsünü merak ettim.yani para var para var.

ha kaybolan gençliğini güzel yıllarını hiç bir servet geri getirmez o ayrı.ama sabrediyorum,gösteririm gününü,boşanırsam kayıplarım olacak dediği için sordum

Şaka yaptım kız😁 Adam müteahit bence, böyle varoşca abazanca ilişkilere genelde o takım bulaşıyor. Evde de 2-3 çocukları oluyor.

Bu nasıl bir komplekstir :olamaz: Böyle basit cümlelerle mi teselli ediyorsunuz kendinizi? Eğitimli ve kültürlü olduğunuza emin misiniz? Çünkü fa…şelerle birlikte olan adamla birlikte olup hastalık kapıyorsunuz, yıllardır tercih edilmiyorsunuz ve buna rağmen durumunuzla gayet barışıksınız. Yaşadıklarınız, olayları algılayışınızı epey problemli hale getirmiş. Çok yazık.
İnsanlar 40 yıllık eşlerini bir kez bile aldatmadan yaşıyor ve normali bu haberiniz olsun. Eşlerinin kokusu ile huzur bulan insanlar var. Ne huzur bulmuşsunuz ne eşiniz sizde huzur bulmuş. Ne acı bir hayat.
Hiç bir kompleksim yok gerçekler bunlar kabul edilmesi gerekiyor üzgünüm

Ben görgüsüzlük etmek istemem ama madem merak ettiniz yazayım… 3 katlı özel havuzlu bir villada oturuyorum eşim müteahhit .. Aracım BMW jeep,,, yüksek kira getiren gayri menkullerimiz var İstanbul’un en iyi muhitlerinde… Ve oturduğumuz konut dışında başka dairelerimiz de var… Ayrıca benim kendi evlerim de mevcut ailemden biraz gelen… Belki merakınız giderilmiştir biraz..
Trabzonlu muteahhitler rusyayi cok sever. Sizin kosova gocmenliginiz burada sekteye ugruyor iste

Selam.canim benim de yaşım 35 evliyim eşim ilk birlikteliğimiz 5 yıllık evliyim bende hpv kaptım nasıl oldu çok ilgilenmiyorum belki eşimin bende önceki ilişkisinden kaptı bende ondan yada dış etkenler

1 yıldı pozitif idi yüksek riskli simdi negatif e döndü smear de temiz geldi takip et birsey olmaz korkma

İnanın rakip görmüyorum çünkü benden daha güzel değil çünkü benden daha eğitimli değil çünkü benden daha saygın değil çünkü görgü ve kültür olarak benimle aynı değil.. Kültür derken ben Kosova göçmeni bir aileye mensubum o ise Rizeli.. Eşim de Trabzonlu.. Sadece benden 5 yaş küçük ama görüntüde ben daha genç görünüyorum çünkü ben kumral ve minyon yapılıyım 47 yaşındayım ama gençliğimden beri hep 7-8 yaş küçük sanırlar beni.. genetik özellik.. Demek istediğim nasıl rakip olsun bana ama gerçekler böyle olsa da o yeni tanıştığı biri olduğundan ve ben 19 senelik karısı olduğum için tabii ki o şu anda daha cazip geliyor eşime.. Ben cepteyim evdeyim çocukların başında

Ee kendinizi cepten cikarin o vakit? Kurmaniz gereken denklem budur belki de? Belliki siz esinizi terketmek degil, ders vermek istiyorsunuz cunku.

Neyi kabul edelim Kosova > Rize mi diyelim?? Hem Türklerin parasını yiyorsun, hem de bizimkileri beğenmiyorsun ... Rize de Türkiye toprağı, madem sizinkiler o kadar şahane, çık git kendi ülkene. Kocan da Trabzonlu ayrıca, Karadenizli kadını asagılamıssın ama senin kocan da ordan, çocukların da ordan??

Asilim masilim yazıp iyice kendini güldürdün millete, hepiniz adamın parasına yapışmışsınız iste al birini vur ötekine🙈

Ee kendinizi cepten cikarin o vakit? Kurmaniz gereken denklem budur belki de? Belliki siz esinizi terketmek degil, ders vermek istiyorsunuz cunku.
Çok doğru ders vermek istiyorum zaten sağlık problemim giderildiği andan itibaren başlayacağım cepten çıkmaya.. şu an maalesef evde takılıyorum daha çok.. Moralim bozuk şu virüs yüzünden tedavi olacağım

Abla sen kabul ettiysen sorun yok. Sevilmediğin bir evlilikte artık arabanla mı huzur bulursun yoksa havuzunun kenarına mı başını koyar ağlarsın bilmeyiz biz.

Konuyu niye açtın ki? Canın sıkılmış belli ki.

Uykuya dalmadan daireleri sayar sayar uyursunuz. Sahip olunan maddiyatla övünüp teselli bulacak noktaya gelecek kadar sığlaşmasın inşallah kimse. 🙏 İnsan bunlardan çok ötedir. Bu kadar zavallılık bana fazla. İçinizde ne büyük eksiklik var ki durmadan sahip olduklarınızı sayıyorsunuz. Olamamış insanlar sahip oldukları ile huzur bulmaya çalışır. Başarılar :kahve: Bana müsade 👋

Neyi kabul edelim Kosova > Rize mi diyelim?? Hem Türklerin parasını yiyorsun, hem de bizimkileri beğenmiyorsun ... Rize de Türkiye toprağı, madem sizinkiler o kadar şahane, çık git kendi ülkene. Kocan da Trabzonlu ayrıca, Karadenizli kadını asagılamıssın ama senin kocan da ordan, çocukların da ordan??

Asilim masilim yazıp iyice kendini güldürdün millete, hepiniz adamın parasına yapışmışsınız iste al birini vur ötekine🙈
Asilim evet ama sana cevap yazmak eğlenceli,, diye yazıyorum eğlendiriyorsun insanı😅Saygılıyım .. mesela… ben farklı kültürden geliyoruz dedim onlar köylü biz Avrupalıyız demedim mesela😉

Ne sevgisi Allah aşkına?! Size bu kadar kötülük yapan birini
Nasıl seversiniz?! İnsanlığa aykırı bi durum bu
Sizin için demedim. Annem var yani bu şekilde bir ruh hastası.
Ben insanları, mağdur eden taraf olmadıkça yargılamam.
Maalesef biz annem yüzünden çok mağdur olduk.
İnşallah siz kurtarırsınız kendinizi ve çocuklarınızı.
Ahlaksız birinin yanında yaşamaya herkesin psikolojisi dayanmıyor, ne para ne de başka bir şey için. Epey yıprandık çünkü.

Şu da var ki, ekonomi şu an hiç görülmemiş derecede kötü durumda. İnsan çocuklarıyla sokağa dökülmek de istemez, hak veriyorum.

Abla sen kabul ettiysen sorun yok. Sevilmediğin bir evlilikte artık arabanla mı huzur bulursun yoksa havuzunun kenarına mı başını koyar ağlarsın bilmeyiz biz.

Konuyu niye açtın ki? Canın sıkılmış belli ki.

Uykuya dalmadan daireleri sayar sayar uyursunuz. Sahip olunan maddiyatla övünüp teselli bulacak noktaya gelecek kadar sığlaşmasın inşallah kimse. 🙏 İnsan bunlardan çok ötedir. Bu kadar zavallılık bana fazla. İçinizde ne büyük eksiklik var ki durmadan sahip olduklarınızı sayıyorsunuz. Olamamış insanlar sahip oldukları ile huzur bulmaya çalışır. Başarılar :kahve: Bana müsade 👋
Bana merak edenler saydırttı canım , benim saymaya hiç niyetim yoktu

Vallahi kendini rezil etti. Kenar mahallede yaşayıp zengin adamla evlenen bir kadın vardı bir dizide. Ne yapsa o fakir zihniyetten kurtulamıyor parasını, malını mülkünü sayıp duruyordu. O da kocası tarafından hiç sevilmiyordu. Esmer komik bir kadın vardı o oynuyordu. Dizinin adı gelmiyor aklıma. :KK70:

Sizin için demedim. Annem var yani bu şekilde bir ruh hastası.
Ben insanları, mağdur eden taraf olmadıkça yargılamam.
Maalesef biz annem yüzünden çok mağdur olduk.
İnşallah siz kurtarırsınız kendinizi ve çocuklarınızı.
Ahlaksız birinin yanında yaşamaya herkesin psikolojisi dayanmıyor, ne para ne de başka bir şey için. Epey yıprandık çünkü.

Şu da var ki, ekonomi şu an hiç görülmemiş derecede kötü durumda. İnsan çocuklarıyla sokağa dökülmek de istemez, hak veriyorum.
Haklısınız.. Zor günleriniz için üzüldüm…

Vallahi kendini rezil etti. Kenar mahallede yaşayıp zengin adamla evlenen bir kadın vardı bir dizide. Ne yapsa o fakir zihniyetten kurtulamıyor parasını, malını mülkünü sayıp duruyordu. O da kocası tarafından hiç sevilmiyordu. Esmer komik bir kadın vardı o oynuyordu. Dizinin adı gelmiyor aklıma. :KK70:
Yoo hiç rezil etmedim.. Ben yabancı bir kolejde okudum ailemin durumu da gayet iyi.. İyi bir üniversiteden mezun oldum.. Eşimden bu anlamda da üstünüm.. Bilmem anlatabildim mi?

Zenginin vizyonsuzu da hiç çekilmiyor. Bu arada zengin olan herkes öyle über kültürlü falan da olmuyor. Görüyoruz. Gerçekten, kültürlü, vizyonlu olan insan çirkin hayatını burada afişe edip sonra araba markasıyla, oturduğu evle ego tatmini yapmaya çalışmaz.

Yoo hiç rezil etmedim.. Ben yabancı bir kolejde okudum ailemin durumu da gayet iyi.. İyi bir üniversiteden mezun oldum.. Eşimden bu anlamda da üstünüm.. Bilmem anlatabildim mi?
Yalancisiniz ya. Bu kadar ustun bi kadin sumuklu bi adami bunca sene cekmez bize sallamayin bol keseden sjsnsns

Ben görgüsüzlük etmek istemem ama madem merak ettiniz yazayım… 3 katlı özel havuzlu bir villada oturuyorum eşim müteahhit .. Aracım BMW jeep,,, yüksek kira getiren gayri menkullerimiz var İstanbul’un en iyi muhitlerinde… Ve oturduğumuz konut dışında başka dairelerimiz de var… Ayrıca benim kendi evlerim de mevcut ailemden biraz gelen… Belki merakınız giderilmiştir biraz..
Evet giderdiniz merakımı.Keşke hiç sormasaydım. Şimdi sizin adınıza daha sa çok üzüldüm:KK43: valla bak ironi yapmıyorum.
Bu saydıklarınız güzel şeyler konforlu hayat için yeterli şeyler ama normal hayatı olan için. Sizin giden yıllarınız ve onarılmayacak yaralarınızı hiç bir maddi değeri olan şey saramaz.

Keşke bu sahip olduklarınız beraberinde huzur ve mutluluğu da verseydi.

Hani bir laf vardır “O kadar fakirsin ki sadece paran var”. İstemsizce aklıma geldi.

Bu arada Allah daha çok versin.

X