• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğrenç vücudum ve evlilik

tahterevalli23

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
84
166
23
38
Merhaba arkadaslar.
4 sene once 1 yilda 13 kilo verdim. 38 beden giyiyorum. Tesetturluyum ve disaridan bakildiginda guzel bir fizigim var saniliyor ama icini bi bilseler :KK43:
Simdi nisanliyim. Nisanlim beni hep tesetturlu gordu haliyle. Kismetse Şubat sonunda düğünüm olacak. Ama ben evlilikten cok korkuyorum. Bacaklarim kalcam basenlerim ve en kotusu de goguslerim catlak içinde. Lazer epilasyon yaptirdim ama bacaklarim pütür pütür ve kilcal damarlar belli. Goguslerim vucuduma gore buyuk ama dik ve diri degil. Biraz sarkik,yumus yumus. Genital bölgem çok koyu renk pek de estetik degil. Saclarim seyrek cansiz ve hatta dokuluyor. Sacimi yapinca cok guzel ama dogal hali degil...
Kizlar cok dert yandim biliyorum ama gercekten ne yapicam bilmiyorum :KK43: nisanlim cidden guzellik takintisi olan biridir. Kendisi de yakisiklidir hem. Beni begenmeyecek belli. Sesini cikarmaz yani beni kiracak seyler demez ama begenmemesi beni cok üzecek :KK43:
Sizce 4 ayda degistirebilecegim biseyler var midir?
Ek: en onemlilerden birini unutmusum; vucudum yumusacik. Bacak iclerim gobegim sirtim vs hiç sıkı degil. Bilmiyorum az zamanda spor bi ise yarar mi..
:( :( :(

Son düzenleme:
Benim eşim de çok güzellik takıntılı olan birisiydi. Benim vücudumdaki çatlaklardan deprem olsa fay hattı benden geçer derdim :KK70:evlendik, hiç gözü görmüyor ne çatlak, ne selülit ne de basen. Hiç takma canım benim. Sen onun gönlünü hoş tut, huzurunuz olsun yeter.

Bence sana fazla geliyodur herkesin catlagı var :) diğerlerininde çözümü var kesin net olurmu bilememde en aza indirirsin bence:) çatlakları azaltan yağlar vardı eczanelerde sanırım birinin ismi Bio-oil, evde hazırlanan doğal karışımlar var, yapmadım ama internette hep okudum çok iyi geliyormuş, keselenmek de iyiymiş, ayrıca spor yap bence göğsün için daha doğrusu her yerin için:)... genital bölgeyi bilemicem ama limon rengini açarmış öyle duydum çok yapmada yinede tahris etmesin

Kuzum inan ki bende düşünüyorum bazen. Özellikle de üst tarafım için. Ama öncelikle kendimize güvenmeliyiz kendimizde gördüğümüz kusurları ki kusur bile denemez karsi tarafa farkettirmemeliyiz. Esini kandiracak birsey yapmadin. Bunlar problem olmaz gercekten seviyorsa

Hemen spora baslayin, salona gidemiyorsaniz evde yapin, gogus hareketleri inanilmaz sonuc veriyor, eger sıkı ve diri bir vucudunuz olursa catlaklariniz asla goze batmaz, yagli ve yumusaksaniz (34 beden bile olsaniz) catlak bolgeleriniz burusuk ve kotu gorunur, cildiniz gerildikce bu durum ortadan kalkar.
Saclariniza bitkisel yaglarla bakim yapin, keratin yuklemesi de yaptirabilirsiniz. Hem dokulme azalir hem az olan saclariniz daha gur ve bakimli gorunur.
Genital bolgeye gelince zaten cok guzel bir organ degil onu es geciyorum :KK53:
Bacaklariniza duzenli olarak kese ve peeling yapin, the body shop un vucut peelingleri muhtesem.

Onemli not! Bunlari nisanlinizin sizi begenmesi icin degil sizin kendinizi begenmeniz icin onerdim.

valla arkadaşım ben çatlak olayına takılmam da, takan da var tabi ki.
nişanlınızda güzellik takıntısı varmış
tesettürlü arkadaşlardan belki örnekler gelir kendi yaşadıkları ile alakalı.
yine de kendinizi bu kadar üzmeyin, çok içinize dert oluyorsa nişanlınızla konuşun madem, başka yapacak bir şey gelmedi aklıma maalesef :(

konu bana çok da iyi niyetli gelmedi öncelikle bunu söylemek istiyorum.
kendini bu kadar batıran bir insanı ilk defa görüyorum.
özellikle kapalı olduğunu belirtmen de ayrıca saçmalık olmuş...

Canım seninle vücudun için evlenmiyorya bu adam.. Merak etme hic öyle korktuğun gibi olmayacak bnde senin gibi tereddutlerimle evlendim ya beni begenmezse diye simdi diyorum ki onu kim begensin.. Adamlarda öyle ahım şahım olmuyor merak etme.. Çok rahatsız hissedersen kendini ışığını los tutarsin hep los ışığın kusursuz gosteremicegi bi vücut yoktur bnce.. Şöyle sekil güzel gecelikler al kendine bide bak gör nasil döndürürsün basini.. Kimse mükemmel değil o TVde gördüklerine bakıp kendinle kiyaslama bos yere makyaj güzeli onlar.. Sen herşey güzel olacak de rahat tut kafani...

dört ay bile olsa pilates yap sıkılaştır vücudunu yürüyüş yap bol bol iyi mi. çatlaklar için yapılacak bişe yok ama pudra fondöten falan kullanabilirsin bi süre yani eşinin gözü alışana kadar.

konu bana çok da iyi niyetli gelmedi öncelikle bunu söylemek istiyorum.
kendini bu kadar batıran bir insanı ilk defa görüyorum.
özellikle kapalı olduğunu belirtmen de ayrıca saçmalık olmuş...
Sacmalik neden olsun? Saclarimdan dert yaninca zaten soracaktiniz onceden soyledim. Ama kendimi fazla batirdigimi soylemen biraz moral oldu dogrusu

1.59 boya 71 kg yi gördüm evliliğimin ilk yılı. selülitte oluştu. valla ben takıyordum şişko oldum nasıl vericem bu kiloları diye üzülüyordum adamın gözüne gözüne sokuyordum . valla eşim hep gel bir de benim gözümden gör kendini çok güzelsin derdi. hiç şikayet etmedi hala da fazla kilom var ki eşim ideal kilosunda kendine bakar. demem o ki seven insanın gözüne sivilce gamze görünürmüş. eğer eş adayınız sizi gerçekten seviyorsa bunlar gözüne batmaz. kendinizi sevin ve kendinizle barışık olun.

Son düzenleme:
Back