- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Sikayetten ziyade aldigin yere gotur parani iste
Gidip markete soyleyin, iade edin. Eger kabul etmezlerse baska yontemlere basvurursunuz. Bana boyle seylerde hemen galeyana gelmek sacma geliyor. Insanlik hali, hepimiz bazi hatalar yapıyoruz.
Sikayetvar a yaz fotoğrafları da çek at
Hangi markaysa bize de söyle almayalım valla insan sağlığı ile oynuyolar
Yalnız deri içinde olan peynirlerden miydi? Deri tulum oluyo hani onda keçi kılı olabiliyor deriden kaynaklı
Gidip markete soyleyin, iade edin. Eger kabul etmezlerse baska yontemlere basvurursunuz. Bana boyle seylerde hemen galeyana gelmek sacma geliyor. Insanlik hali, hepimiz bazi hatalar yapıyoruz.
Paketli ürün değilse dediğiniz doğru, küçük bir esnaf marketinde açık bir şekilde aldıysanız iade etmek yeterli olabilir. Ama paketli bir ürünse bunun üretildiği fabrikada hijyene çok önem verilmiyor demektir.
Ufak bi kıl değil uzun kalın kadın saçı hem de iki tane, tabiki şikayet edicem gerekirse markayı da ifşa ederim. İki tane uzun saç çıkıyor normal değil bence
Kapali paket ürün muydu?
Evet kurumsal marketler var ya çok şubeli onlardan birinden aldık. Yani hayatta bi daha tulum peyniri yiyemiycem o kadar iğrenç ki
Tahmin etmiştim.Evet kurumsal marketler var ya çok şubeli onlardan birinden aldık. Yani hayatta bi daha tulum peyniri yiyemiycem o kadar iğrenç ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?