- 2 Ekim 2015
- 1.295
- 1.296
- 133
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
bende bilinen bir markanın keki küflü çıkmıştı şikayet var a şikayet ettiğimde aynı gün aradılar 1 hafta içinde de bir koli abur cubur yollamışlardı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmini vermeyeyim baş harfi bNedense bu çok şubeli marketin kuruyemişlerindende çıkıyormuş başka cisimler.
Şikayetvar sitesi bu marketin kurtlu bitli ürünleriyle doluİsmini vermeyeyim baş harfi b
Aşure zamanı kuru incir alacaktım için vingil vingil kurt kaynıyordu Allah'tan paket içi gözüküyordu almadım
Resmen cumhuriyet kurmuşlardı pakette![]()
Kurban olayım a ile başlayana o zaman tek sorun kasayla etiket fiyatının farklı olması o da kasiyerlerden kaynaklanıyormus :)Şikayetvar sitesi bu marketin kurtlu bitli ürünleriyle dolu![]()
Sümüklü bazı pahallı restronların nenüsünde başta gelir :)))Ben yurtta kalırken yurt yemeğinden sümuklu böcek çıkmıştı :)aklıma geldi şimdi iykkk.şikayet edin adını söyleyin bizde almayalım.
Tulum peyniri dediniz ya. Peyniri kurarken gercek tuluma basmis olabilirlermi peyniri acaba.merhaba bilgisi olan var mı acaba?
Sabah kahvaltıda bir markadan paketli olarak aldığımız tulum peynirinden yemek istedim bir parça kestim tabağıma koydum. Biraz yedim ve tam ekmeğime tekrar koyacakken peynirin arasından malesef iğrenç kalın uzun bi kıl bayağı kadın saçı gibi bir de beyaz ince bir tüy yine kadın saçı gibi çıktı. İnanılmaz tiksindim iğrençti. Ben bu olayı şikayet edebilir miyim ne yapabilirim?
Tulum peynirinin nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz sanırım önce öğrenin sonra galeyana gelin o zAten bi tomar kılın içinde yatırılıyor tulum olması için adı üstündemerhaba bilgisi olan var mı acaba?
Sabah kahvaltıda bir markadan paketli olarak aldığımız tulum peynirinden yemek istedim bir parça kestim tabağıma koydum. Biraz yedim ve tam ekmeğime tekrar koyacakken peynirin arasından malesef iğrenç kalın uzun bi kıl bayağı kadın saçı gibi bir de beyaz ince bir tüy yine kadın saçı gibi çıktı. İnanılmaz tiksindim iğrençti. Ben bu olayı şikayet edebilir miyim ne yapabilirim?
Evet efendioğulları markasıBimde satılan üçgen paketli şavak tulum peynir mi?
Efendioğulları şavak üçgen tulum peynir. Şoklarda bimlerde varkeşke markayı söyleseniz. tulum canavarı olarak dikkat ederdim
Tulum peynirin yapılış şekli nedeniyle içinden kıl çıkması çok normal. Yine de güvenilir markalardan almakta fayda var ki onların içinden de çıkıyor. Küflü peynir alıp bu küflenmiş ama demek gibi bişey olmuş sizin şikayetiniz
Şavak tulum peyniri efendioğulları markası aradım size döneriz dediler ama dönmedilerLütfen adını söyler misiniz çok midem bulandi
Bir de mesela ugrasayim bunu dava edeyim deseniz davadan bişey çıkmaz ki ispat edilemeyecek bişey. Resmen adamların vicdanına kalmış.
Tulum peynirinin nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz sanırım önce öğrenin sonra galeyana gelin o zAten bi tomar kılın içinde yatırılıyor tulum olması için adı üstünde