• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç ötesi

Nedense bu çok şubeli marketin kuruyemişlerindende çıkıyormuş başka cisimler.
İsmini vermeyeyim baş harfi b :D
Aşure zamanı kuru incir alacaktım için vingil vingil kurt kaynıyordu Allah'tan paket içi gözüküyordu almadım

Resmen cumhuriyet kurmuşlardı pakette :D

merhaba bilgisi olan var mı acaba?

Sabah kahvaltıda bir markadan paketli olarak aldığımız tulum peynirinden yemek istedim bir parça kestim tabağıma koydum. Biraz yedim ve tam ekmeğime tekrar koyacakken peynirin arasından malesef iğrenç kalın uzun bi kıl bayağı kadın saçı gibi bir de beyaz ince bir tüy yine kadın saçı gibi çıktı. İnanılmaz tiksindim iğrençti. Ben bu olayı şikayet edebilir miyim ne yapabilirim?
Tulum peyniri dediniz ya. Peyniri kurarken gercek tuluma basmis olabilirlermi peyniri acaba.

merhaba bilgisi olan var mı acaba?

Sabah kahvaltıda bir markadan paketli olarak aldığımız tulum peynirinden yemek istedim bir parça kestim tabağıma koydum. Biraz yedim ve tam ekmeğime tekrar koyacakken peynirin arasından malesef iğrenç kalın uzun bi kıl bayağı kadın saçı gibi bir de beyaz ince bir tüy yine kadın saçı gibi çıktı. İnanılmaz tiksindim iğrençti. Ben bu olayı şikayet edebilir miyim ne yapabilirim?
Tulum peynirinin nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz sanırım önce öğrenin sonra galeyana gelin o zAten bi tomar kılın içinde yatırılıyor tulum olması için adı üstünde

Tulum peynirinin doğasinda var sanırım bu kıllar.
Daha yeni çok bilinmiş,1956'dan beri hizmet veren sık gittiğimiz bir restourant ta tabakla geldi önüme taptaze yeni pişmiş lavaş ekmek,tereyağı ve tulum,çatalı değdirmemle küçük küçük kılları gördüm,geri yolladım. Tuluma basılıyor vs dediler ama gelde ye o kılları görüpte o peyniri. Yenisini de istemedim yani.O güzel ekmeği yiyemedim içimde kaldı resmen ama korkarım artık asla yiyemem tulum falan.
Bilemiyorum acaba bize söylenen gibi birşey mi. Yani tulum'a bastıkları için öyle kıllı tüylü geliyor masamıza?
Her ne olursa olsun aldığınız yere götürüp iade edin. Yazık günah.

Tulum peynirin yapılış şekli nedeniyle içinden kıl çıkması çok normal. Yine de güvenilir markalardan almakta fayda var ki onların içinden de çıkıyor. Küflü peynir alıp bu küflenmiş ama demek gibi bişey olmuş sizin şikayetiniz

Kızlar tamam da kızcağız kıl çıktı demiyor bildiğin upuzun kadın saçı gibi saç çıktı diyor. Market ürününde ekstra dikkat edilmesi lazım ne olursa olsun. Hadi şarküteriden organik alsa okey de. Bence aldığınız markete geri götürüp iade edin. Paketlenmiş ürünlerde dikkat edilmesi lazım. Bu arada İzmir tulumuna bayılırım ya, canım istedi vallahi.

Tulum peynirin yapılış şekli nedeniyle içinden kıl çıkması çok normal. Yine de güvenilir markalardan almakta fayda var ki onların içinden de çıkıyor. Küflü peynir alıp bu küflenmiş ama demek gibi bişey olmuş sizin şikayetiniz

Kıl çıksaydı belki şikayetim dediğiniz gibi olabilirdi upuzun kalın kadın saçı çıktı paketli market ürünün, peynirin arasından hem de

Lütfen adını söyler misiniz çok midem bulandi:kusmuk:

Bir de mesela ugrasayim bunu dava edeyim deseniz davadan bişey çıkmaz ki ispat edilemeyecek bişey. Resmen adamların vicdanına kalmış.
Şavak tulum peyniri efendioğulları markası aradım size döneriz dediler ama dönmediler

Tulum peynirinin nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz sanırım önce öğrenin sonra galeyana gelin o zAten bi tomar kılın içinde yatırılıyor tulum olması için adı üstünde

Paketlenmiş ürünün içinden birden fazla kalın saç kadar uzun kıl çıkarsa siz de tiksinir galeyana gelirsiniz tabi bu galeyana gelmekse. Alt tarafı ürün firmasını arayıp bildirdim.

Back
X