• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç ötesi

Şavak tulum peyniri efendioğulları markası aradım size döneriz dediler ama dönmediler

Canım fişi atmadıysan şirketle falan uğraşma markete götür iade et. Kız kardeşim de almış bir kere tadı kötü geldi bize, götürdük markete iade aldılar başka bir şey aldık.

Kızlar tamam da kızcağız kıl çıktı demiyor bildiğin upuzun kadın saçı gibi saç çıktı diyor. Market ürününde ekstra dikkat edilmesi lazım ne olursa olsun. Hadi şarküteriden organik alsa okey de. Bence aldığınız markete geri götürüp iade edin. Paketlenmiş ürünlerde dikkat edilmesi lazım. Bu arada İzmir tulumuna bayılırım ya, canım istedi vallahi.

Yani ben gidip organik basılmış el yapımı tulum peyniri almadım sonuçta. Bi de sadece aradım firmayı ne dava ettim ne bişey :D

Tulum peynirinin doğasinda var sanırım bu kıllar.
Daha yeni çok bilinmiş,1956'dan beri hizmet veren sık gittiğimiz bir restourant ta tabakla geldi önüme taptaze yeni pişmiş lavaş ekmek,tereyağı ve tulum,çatalı değdirmemle küçük küçük kılları gördüm,geri yolladım. Tuluma basılıyor vs dediler ama gelde ye o kılları görüpte o peyniri. Yenisini de istemedim yani.O güzel ekmeği yiyemedim içimde kaldı resmen ama korkarım artık asla yiyemem tulum falan.
Bilemiyorum acaba bize söylenen gibi birşey mi. Yani tulum'a bastıkları için öyle kıllı tüylü geliyor masamıza?
Her ne olursa olsun aldığınız yere götürüp iade edin. Yazık günah.

Küçük kıllar değil, resmini çekip yüklesem mideniz kat kat bulanır feci şeyler ben de artık yiyemem sanırım o markette satılan hiçbir şeyi

Küçük kıllar değil, resmini çekip yüklesem mideniz kat kat bulanır feci şeyler ben de artık yiyemem sanırım o markette satılan hiçbir şeyi
Ay bizdeki erkek kolu kılı gibi kıvrık kıvrık kara kara şeylerdi. Düşündükçe midem agzıma geliyor şu an.
Saç da aşırı tiksinc. Hadi kılın bir acıklaması vardı bana yapılan ki bence kabul edilemez ama saç çok ama çok acayip.

Iyki bu konuya gördüm bende alacaktım yarın. Vazgeçtim suan iğrenç ötesi resmen

Evet canım hatta komşulardan yapacaktı sakin ordan almayın incirleri kurtluydu dedim uyardım şeffaf paketse eğer herşeye bakarım ben gözümden kacmaz
Evimin hemen birleşik binasında var o mağaza benim. Canım sıkıldıkça gidiyordum, lanet olma sin geçmiş zamanlarda yediklerimi çıkarabilsem keşke :D

Evimin hemen birleşik binasında var o mağaza benim. Canım sıkıldıkça gidiyordum, lanet olma sin geçmiş zamanlarda yediklerimi çıkarabilsem keşke :KK70:
Gözükmuyorsa yoktur benim elime aldığım paketde yoğun şekilde vardı ve canlıydı hepsi
Muhtemelen yediklerinde yoktur ben paketin dışından gördüm yahu :D

Sen içini ferah tut ama dikkat et özellikle kuru bakliyat ve kuru yemişler de oluyor böyle şeyler
Ben herşeye bakarak alırım ama oranın unu olmadan birek kurabiye poğaça yapamıyorum
Unu da çok güzel mesela bı kere bile böcek çıkmadı :)

Gözükmuyorsa yoktur benim elime aldığım paketde yoğun şekilde vardı ve canlıydı hepsi
Muhtemelen yediklerinde yoktur ben paketin dışından gördüm yahu :KK70:

Sen içini ferah tut ama dikkat et özellikle kuru bakliyat ve kuru yemişler de oluyor böyle şeyler
Ben herşeye bakarak alırım ama oranın unu olmadan birek kurabiye poğaça yapamıyorum
Unu da çok güzel mesela bı kere bile böcek çıkmadı :)

Hahahaha alemsin ya :D bilmiyorum, bu saatten sonra... Zor :oops: M ile başlayan markete gideriz genelde hep, ama bu şimdi bahsi geçen market siteye taşınınca yakın diye gidiyordum hemen. Bundan sonra zor gerçekten :D

Hahahaha alemsin ya :KK70: bilmiyorum, bu saatten sonra... Zor :oops: M ile başlayan markete gideriz genelde hep, ama bu şimdi bahsi geçen market siteye taşınınca yakın diye gidiyordum hemen. Bundan sonra zor gerçekten :KK70:
Burda m li yer yok küçük yer bizim bu marketlerde bı yıldır var burada :D

Back
X