İğrenç insanlar (anneler günü temalı)

çocugun oluncada ikincisi icin ayni seyleri duyuyorsunuz oyuzden fazla takmayin
cocugu olanlarada yapiliyor aynisi.
hatta ikinciyi doguruncada yeter bu kadar daha yapmayin geccim zor diyorlar.
millet baskasinin evinin icine burun sokmaya bayiliyor yani her türlü

Baba tarafından bir kuzen yapmadı çocuk. İstemediler ,yapmadılar o kadar. Aileyi göreceksin piiii,o kadar iyi anlıyorum ki. Menepoza girdi kuzen yok rahim sorunu diyen,eşinin olmuyor diyen ,denediler olmadı diyen hırla gürle. Bir kere sordum istemedik , mutsuz olacağımızı düşündük, özgür olmak istedik dedi abla. Gerçekten de çok mutlular maşallah,dünyayı da gezdiler baya . Herkes çocuk yapmak zorunda değil. Ben her zaman aşırı sevdim çocukları ve bunun için evlendim. Nasıl biri bana neden çocuk yaptın diyemezse bende birine neden yapmıyorsun diyemem bence
Aynen yapanlara neden yapıyorsunuz demiyoruz

Çocuğu olmayan bir insana hangi insan böyle mesaj atar hayret doğrusu nasıl insanlar var çevrenizde öyle ..bizim akraba watsap grubunda onca insan var mesela ama bir kişinin çocuğu yok bu yüzden kimse kalkıp anneler günü dahi kutlamadi..diğer aile watsap grubunda herkesin bebesi var ondan rahatça kutluyor herkes..ben her türlü kutlamiyorum o ayrı :))
Aileden yana çok şanssızım
Benle yaşıt kuzen var o ve annesi benim gıyabımda bir fenalık duymak için deliriyorlar
Kendi kızının kaynanasının kardeşi düşünün neeee alakaaaa ama o bile gördüğü yerde tedaviye başladın mı diye soruyor bu kadar emin olmadığından sanki yanımızda tövbe tövbe

Ya siz onları ne takıyorsunuz Allah aşkına pek çoğu çocuğundan pişman 🤣🤣 mesela siz hamile olsa niz size sey diyeceklerdi siz orda acılar icinde kıvranırken,zor yürür zor nefes alırken "hamileliğin tadını çıkar " hahahaha neden mi çocuklarından pismanlar cocuk bakmayı bilmiyorlar cocuklar i uyumuyor huysuz vs vs. Kocaları da iste bi o zamanda onların canının çektiğini alıyor ev işinde yardim ediyor vs. Sonra bu aynı güruh 1.si olduğunda 2.sini yap kardeş olsun diyeceklerdi 🤣🤣 ama.kendileri kardesleriyle papaz haa. Miras kavgası mi dersin borç harç mi dersin ne ararsan var. Yani insanlar kendi bir taraflarındaki yarayı hic görmezler. Başkasını yaralı zanneder. Ondan oyle konusuyorlar amaç can sıkmak yani. Bence siz onların canını sıkın deyin ki tamam yapmadan önce haber vercem 🤣🤣🤣 oyle edepsize boyle cevap verilir zira kimsenin yatak odası kimseyi ilgilendirmiyor

Ben ıko düşük yaptım coxuk da istiyorum. Ama ne bıleyım , bugun ıcım falan acımadı. Ya da kımseye bozulmadım. Her goren Allah inşşşşallaaah sana da nasıp eder deyip dueuyor duymak pek istemesem ds ama canım sıkılmıyor.bosverın ya. Herkesın dedıgını taksydık ohoo.. Umursamayın.yanı rahatsız oluyorsanız bana ıkıdebor couk cocuk sorup durmahın deyin.ben sıkılsıgımda diyorum.

Hayir ikinci olacak. Oglumu ben de paylastim ama ozel gunler cok cok abartiliyor.

Benim de ironim gerçek anlaşılmış bol bol beğenmedim almışım😁 Arkadaşlar ben abartısız iki ayda bir paylaşım yapan insanımdır,bebeğimin kakalı bezini de hiç paylaşmadım ama insanın doğası gereği güzel olanı mutlu olduğu anı paylaşma eğilimindedir. Genelde ister zaten fakat zaman zaman olumsuz yorumlardan ,eleştirilerden ya da türlü sebeplerden paylaşmaz. Paylaşmamayı uygun görür.

Anne olunca o yoğunlaşan duygu durumuyla insan saçmalayabiliyor o yüzden anlıyorum ben paylaşım yapanları.

X