- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
-
- Konu Sahibi Manolyalale
3 yıldır evliyim her anneler gününde akrabaların acıma mesajlarını görmekten bıktım çocuğum yok düşünmüyorum da ama ısrarla bunu anlamak istemiyorlar kesin olmuyor vah vah aman bomboş yaşıyorsun cocuk yoksa hayat yok ayyy canııım seninde kutlu olsun demek isterdim amaaaaa minvalinde mesajlar almaktan yıldım
Arkadaslar diyeck görüşme mesaj atma atmıyotum aylardır akraba tayfasından kümseyle konusmuyorum hatta rehberimden sildim bile ama gelin görün ki tacizler bitmiyor .güzel bir güne enerjik başlayıp annemi aramak isterken böyle mod düşürüyorlar .ne diyeyim bu mübarek günlerde kırdığınız yerden kırılın!!
Verene şükürler olsun Allah kimseye aratmasın, ikinci ay hamile kaldım.4 sene sonra hemen çocuk sahibi olabildiniz mi peki
Çok doğru gerçektenCunku akraba demek ayni grup icindeki diger insanlarin kirilganliklarindan beslenmek demek. Belirli bir kaliplari vardir ve o kaliplara uymadiginiz takdirde uzerinize yururler de yururler.
Ben hicbiriyle gorusmuyorum ve oyle huzurluyum ki...
Bende böyle alaya almayı çok istiyorum :)Ay aynen. Ben de cok zor karar verdim cocuk sahibi olmaya. 8.senemde hamile kaldım. O zaman ben de bu sacmaliklara cok maruz kaldim cunku esimin tarafi resmen dogurma yarisinda. Umrumda bile olmadi. Hatta kisirim ben deyip geciyodum.
Bende böyle alaya almayı çok istiyorum :)
Erkek çocuk seçiliyor mu ne yaaa..Bacım çocuğun olsa yine dert, iki oğlum var, yok bir tane daha yap kızın olsun, kız başka, kız şöyle kız böyle, erkek çocuk seviliyor mu yaaa diyeni bile duydum. ... Bende yıldım, bıktım artık. İki tane sağlıklı evladım var şükrediyorum, ama insanlar sağolsun ona da kulp takıyor. Ne diyim Allah akıl fikir versin, cahilliğin okumayla ya da yaşla alaksı yok.
Var malesef, bazıları gözünün içine bakarak diyor, gözlerinde o ışığı görüyorsun...Erkek çocuk seçiliyor mu ne yaaa..
Yuuhh böyle diyene öyle bir cemkiririm ki.
Nasipse kızım olacak, daha onun sevgisini tatmadım, ama bir oğlum var.
Ölürüm ona, herşeyi herkesi yakarım oğlumun bir gülüşüne.
Ne biçim insanlar var
Söndürün o ışığı, bir daha salak salak konusamasin..Var malesef, bazıları gözünün içine bakarak diyor, gözlerinde o ışığı görüyorsun...
Anneler gunu de gosteris sebebi oldu artik. Sabahtan beri sosyal medyada kâh annesini, kâh cocugunu, kâh kayinvalidesini paylasan paylasana. Sirf bu sürü yuzunden ozel gunlerde paylasim yapmiyorum. Kendi annemin anneler gununu kutladim sadece.
Anneligin cok da kutsal oldugunu dusunmuyorum. Kimse mecbur da degil kendini birine adamaya zaten. Artik siradan olan her sey olaganustuymus gibi yansitiliyor.
Yok artıkİlk bebeğiniz mi
Anne olunca anlarsınız kakalı bezini bile paylaşasım geliyor hahaha
Asil cock olnca hayatin cocgn oluyor omur boyu bitmwyen bi sormluluk aliyorsn ustune bizde 4 . Senemzde aldk kizimizi kucagmza bile isteye. Hicte pisman degilim herseyn bi zamani var herkes hemen cock isteyecek yahut herkes cock isteyeck diye bisey yok ama insani cevre yipratiyor hepmz yasadk takma bosverÇocuk yoksa hayat yok muAman ne takıyorsun.Engelle gitsin.
Çocuk çok büyük sorumluluk.Hayatın bir daha asla eskisi gibi olmuyor.Ama toplumumuz farklı düşüncelere açık değil işte.Bazı şeyleri kabullenemiyoruz.Kızınızıda Allah bağışlasinAsil cock olnca hayatin cocgn oluyor omur boyu bitmwyen bi sormluluk aliyorsn ustune bizde 4 . Senemzde aldk kizimizi kucagmza bile isteye. Hicte pisman degilim herseyn bi zamani var herkes hemen cock isteyecek yahut herkes cock isteyeck diye bisey yok ama insani cevre yipratiyor hepmz yasadk takma bosver