İğrenç insanlar (anneler günü temalı)

Cunku akraba demek ayni grup icindeki diger insanlarin kirilganliklarindan beslenmek demek. Belirli bir kaliplari vardir ve o kaliplara uymadiginiz takdirde uzerinize yururler de yururler.

Ben hicbiriyle gorusmuyorum ve oyle huzurluyum ki...

Ya salla boşver, bende 3 yıldır evliyim herkes soruyor, bazıları acıyan gözlerle bakıyor falan hani öyle soranlarda güya eğitimli insanlar. Biz şu an düşünmüyoruz. Belki sonra da düşünmem bilemiyorum yani. Hayırlısı deyip geçiyorum soranlara. Bu Sadece çocuğu olmayana değil ki çocuğun olsa mesela erkek, bir tane de kız yap derler Bu cümle resmen cahillik turnusolu. Siparişle oluyor sanki. Boşver geç ya kafana takmaya değmez.

Bende böyle alaya almayı çok istiyorum :)

Valla bence alabilirsiniz. Hem gercekten istemiyorsanız cok da kolay yani.
Cunku insanlar cocuk istemiyor olmayi anlamiyorlar. Ozellikle 2 3 seneden sonra olmak zorundaymış istemek zorundaymissiniz gibi davraniyorlar.
Esimin yengesi her gordugunde tuttururdu cocuk diye. Çocuk sevmek istiyoruz dedi bir ara. Ben arabayla 28 saat mesafede oturuyorum kendilerine ve senede bir kere gidiyorum. En son sevecegi cocuk benimki yani. Ben de cocuk sevmek istiyorsan yap bir tane daha dedim 50 kusur yasinda kadın. Ben senin cocugunu sevmek istiyorum dedi. Ben kisirim dedim bi daha konuyu acmadi.

Siz de onları kırın ciddiyim. Ben de size acıyorum çocuklu hayatınızda benim yaşadıklarımı yaşayamazsınız deyin kıskandırın siz de onları böyle insanlara böyle muamele lazım.

Benim de yok Rabbim nasip etmezse ne yaparsan yap olmuyor 3 defa düşük yaptım 1 ölü bende en son vazgeçtim artık ama beni de arayıp mesaj atanlar oluyor ki kayinvalidem bile kutladi ben uzulmuyorum aksine mutlu oluyorum hiç kötüye çekmedim siz de çekmeyin iyi düşünün kötü niyetle soyleyenleri de Allaha havale edin

İnsanlar hep konuşur.Neden bu kadar takıldınız ki?Umursamayın.

Erkek çocuk seçiliyor mu ne yaaa..
Yuuhh böyle diyene öyle bir cemkiririm ki.
Nasipse kızım olacak, daha onun sevgisini tatmadım, ama bir oğlum var.
Ölürüm ona, herşeyi herkesi yakarım oğlumun bir gülüşüne.

Ne biçim insanlar var

Anneler gunu de gosteris sebebi oldu artik. Sabahtan beri sosyal medyada kâh annesini, kâh cocugunu, kâh kayinvalidesini paylasan paylasana. Sirf bu sürü yuzunden ozel gunlerde paylasim yapmiyorum. Kendi annemin anneler gununu kutladim sadece.
Anneligin cok da kutsal oldugunu dusunmuyorum. Kimse mecbur da degil kendini birine adamaya zaten. Artik siradan olan her sey olaganustuymus gibi yansitiliyor.

Var malesef, bazıları gözünün içine bakarak diyor, gözlerinde o ışığı görüyorsun...

İlk bebeğiniz mi

Anne olunca anlarsınız kakalı bezini bile paylaşasım geliyor hahaha

Baba tarafından bir kuzen yapmadı çocuk. İstemediler ,yapmadılar o kadar. Aileyi göreceksin piiii,o kadar iyi anlıyorum ki. Menepoza girdi kuzen yok rahim sorunu diyen,eşinin olmuyor diyen ,denediler olmadı diyen hırla gürle. Bir kere sordum istemedik , mutsuz olacağımızı düşündük, özgür olmak istedik dedi abla. Gerçekten de çok mutlular maşallah,dünyayı da gezdiler baya . Herkes çocuk yapmak zorunda değil. Ben her zaman aşırı sevdim çocukları ve bunun için evlendim. Nasıl biri bana neden çocuk yaptın diyemezse bende birine neden yapmıyorsun diyemem bence

Çocuğu olmayan bir insana hangi insan böyle mesaj atar hayret doğrusu nasıl insanlar var çevrenizde öyle ..bizim akraba watsap grubunda onca insan var mesela ama bir kişinin çocuğu yok bu yüzden kimse kalkıp anneler günü dahi kutlamadi..diğer aile watsap grubunda herkesin bebesi var ondan rahatça kutluyor herkes..ben her türlü kutlamiyorum o ayrı :))

Bende uzuuun bir zaman çocuk düşünmüyorum ve bu konuyu hiç kafama takmıyorum. Cevremde çoğu insanda beni gömmeye çalışıyor çocuğun olmuyor mu diye. Burda hatta konu açmıştım. Sağolsun hanımlar yardımcı oldular. Dilimin yetmediği yerde burdaki tavsiyeleri uyguluyorum. *hepinizi seviyorum kızlar* Ama takmıyorum hiç. Bu hayata bi kez geliyorum ve boş insanlar yüzünden hiç canımı sıkamam. Salla

Çocuk yoksa hayat yok mu Aman ne takıyorsun.Engelle gitsin.
Asil cock olnca hayatin cocgn oluyor omur boyu bitmwyen bi sormluluk aliyorsn ustune bizde 4 . Senemzde aldk kizimizi kucagmza bile isteye. Hicte pisman degilim herseyn bi zamani var herkes hemen cock isteyecek yahut herkes cock isteyeck diye bisey yok ama insani cevre yipratiyor hepmz yasadk takma bosver

Çocuk çok büyük sorumluluk.Hayatın bir daha asla eskisi gibi olmuyor.Ama toplumumuz farklı düşüncelere açık değil işte.Bazı şeyleri kabullenemiyoruz.Kızınızıda Allah bağışlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…