- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Bende öyle düşünüyorum artık, geçen birine patladım özellikle kız anneleri böyle düşünmeden konuşuyor diye, ama ben seni incitmek istemedim falan,belli bir süreden sonra inciniyor ama insan, Allahtan gelen şeyler bunlar, hepsi nasip, ama anlayana tabi.En temizi yalnızlık sanırım
Ama sürekli bu şekilde itham edilince insan deliriyor resmen taciz durup dururken bi anda hortlayıp vah vah ahh ahhh yahu sizene
Kesinlikle kalitesiz üzmek değil de sinir oluyorumSanırım çok kalitesiz bir çevreniz var. Umarım akrabadır, görüşmezsiniz olur biter. Ünv okuyorsun boş iş diyen insanı engellerim aramam sormam konuşmam bir daha, kendimi de üzmem bunun için.
Kızgınlık çünkü resmen taciz etmektir buZaten istemiyormuşsunuz insanların bu tür mesajlarına kırılmamanız gerekir. Ama sanki çocuk doğurmak bir mecburiyetmiş gibi ve çocuk doğurmayanların eksikmiş gibi lanse edilmesi gerçekten çok sığ ve sinir bozucu. Bu anlamda üzülüyorsanız anlamıyorum ve fakat kızıyorsanız hak veriyorum size.
Tedavi görseniz anne olmak için çabalasanız kırılmakta haklısınız ama madem istemiyorsunuz neden takıldınız?Ben tedavi görmeme ve çok istememe rağmen birçok arkadaşım anneler günümü kutladı Benim kutladıklarım inşallah sende tadarsın bu duyguyu yazdı ama hiç kırılmadım3 yıldır evliyim her anneler gününde akrabaların acıma mesajlarını görmekten bıktım çocuğum yok düşünmüyorum da ama ısrarla bunu anlamak istemiyorlar kesin olmuyor vah vah aman bomboş yaşıyorsun cocuk yoksa hayat yok ayyy canııım seninde kutlu olsun demek isterdim amaaaaa minvalinde mesajlar almaktan yıldım
Arkadaslar diyeck görüşme mesaj atma atmıyotum aylardır akraba tayfasından kümseyle konusmuyorum hatta rehberimden sildim bile ama gelin görün ki tacizler bitmiyor .güzel bir güne enerjik başlayıp annemi aramak isterken böyle mod düşürüyorlar .ne diyeyim bu mübarek günlerde kırdığınız yerden kırılın!!
İnsanın akrabalarını seçememesi ve buna rağmen katlanması ne acıHayatımda hiç böyle insanlara rastlamadım çokk şükür. Çevreniz cok cahil üzgünüm. Ben tek cocukta kalmayı düşünüyorum cocuk başlı başına sorumluluk kısıtlama. Coook güzel bir duygu amaaa o peş peşe doguranların cocuklarını görüyorumda burunları ağızları pis sokaklarda terbiyesiz kendi kendine büyüyen cocuklar oluyor genelde yani öyle bakamayacağınız için istememek istemememiz cok normal
Kırılma değil sinir oluyorum benim hayatımı yargılamak hadlerine değil ve ben sürekli had bildirmekle uğrasıyorumTedavi görseniz anne olmak için çabalasanız kırılmakta haklısınız ama madem istemiyorsunuz neden takıldınız?Ben tedavi görmeme ve çok istememe rağmen birçok arkadaşım anneler günümü kutladı Benim kutladıklarım inşallah sende tadarsın bu duyguyu yazdı ama hiç kırılmadım
Amann cevap bile vermeyin bizde de bazı akrabalar her gördüklerinde diyorlardı çocuk yapın artık diye tüp bebek denedikten sonra ağızlarına kürekle vurasım geliyordu yaşadıklarımı hatırlayıpKırılma değil sinir oluyorum benim hayatımı yargılamak hadlerine değil ve ben sürekli had bildirmekle uğrasıyorum
Çünkü o insanların bu hayattaki en büyük başarıları çocuk sahibi olmuş olmak. Başka bir şey bilmiyorlar3 yıldır evliyim her anneler gününde akrabaların acıma mesajlarını görmekten bıktım çocuğum yok düşünmüyorum da ama ısrarla bunu anlamak istemiyorlar kesin olmuyor vah vah aman bomboş yaşıyorsun cocuk yoksa hayat yok ayyy canııım seninde kutlu olsun demek isterdim amaaaaa minvalinde mesajlar almaktan yıldım
Arkadaslar diyeck görüşme mesaj atma atmıyotum aylardır akraba tayfasından kümseyle konusmuyorum hatta rehberimden sildim bile ama gelin görün ki tacizler bitmiyor .güzel bir güne enerjik başlayıp annemi aramak isterken böyle mod düşürüyorlar .ne diyeyim bu mübarek günlerde kırdığınız yerden kırılın!!
Çocuk düşünmediğinize emin misiniz? Ben de istemiyorum neredeyse 8 senedir evliyim, size söylenenlerin bin katı söylenmiştir bana ama umurumda değil, kırılmıyorum çünkü istemiyorum. Kırılıyorsanız damarınıza basılıyor demektir.
Ay aynen. Ben de cok zor karar verdim cocuk sahibi olmaya. 8.senemde hamile kaldım. O zaman ben de bu sacmaliklara cok maruz kaldim cunku esimin tarafi resmen dogurma yarisinda. Umrumda bile olmadi. Hatta kisirim ben deyip geciyodum.
4 sene sonra hemen çocuk sahibi olabildiniz mi pekiÇocuk düşünmüyorsanız neden kırılıyorsunuz ? Ben de 4 sene bekleyip anne oldum kişisel tercihimdi,umrumda bile olmazdı anneler günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?