- 17 Aralık 2015
- 26.404
- 48.059
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Aynen yapanlara neden yapıyorsunuz demiyoruzBaba tarafından bir kuzen yapmadı çocuk. İstemediler ,yapmadılar o kadar. Aileyi göreceksin piiii,o kadar iyi anlıyorum ki. Menepoza girdi kuzen yok rahim sorunu diyen,eşinin olmuyor diyen ,denediler olmadı diyen hırla gürle. Bir kere sordum istemedik , mutsuz olacağımızı düşündük, özgür olmak istedik dedi abla. Gerçekten de çok mutlular maşallah,dünyayı da gezdiler baya . Herkes çocuk yapmak zorunda değil. Ben her zaman aşırı sevdim çocukları ve bunun için evlendim. Nasıl biri bana neden çocuk yaptın diyemezse bende birine neden yapmıyorsun diyemem bence
Aileden yana çok şanssızımÇocuğu olmayan bir insana hangi insan böyle mesaj atar hayret doğrusu nasıl insanlar var çevrenizde öyle ..bizim akraba watsap grubunda onca insan var mesela ama bir kişinin çocuğu yok bu yüzden kimse kalkıp anneler günü dahi kutlamadi..diğer aile watsap grubunda herkesin bebesi var ondan rahatça kutluyor herkes..ben her türlü kutlamiyorum o ayrı :))
Zaten canınızı sıkmak için yapıyorlar belli ki. DeğmezAma sürekli bu şekilde itham edilince insan deliriyor resmen taciz durup dururken bi anda hortlayıp vah vah ahh ahhh yahu sizene
Hayir ikinci olacak. Oglumu ben de paylastim ama ozel gunler cok cok abartiliyor.İlk bebeğiniz mi
Anne olunca anlarsınız kakalı bezini bile paylaşasım geliyor hahaha
Hayir ikinci olacak. Oglumu ben de paylastim ama ozel gunler cok cok abartiliyor.