- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Ama sürekli bu şekilde itham edilince insan deliriyor resmen taciz durup dururken bi anda hortlayıp vah vah ahh ahhh yahu sizeneÇocuk düşünmüyorsanız neden kırılıyorsunuz ? Ben de 4 sene bekleyip anne oldum kişisel tercihimdi,umrumda bile olmazdı anneler günü..
Ailede bu tip kim varsa hepsini kökten engelle madem rahatsız sin ne diye numaranı verip bu şekilde gorgusuzce mesajlar alıyorsun ki anlmdm. Cahil bı çeşit insan topluluğu işte onlar ne anlar senin isteyip istememndn oluyor derler.3 yıldır evliyim her anneler gününde akrabaların acıma mesajlarını görmekten bıktım çocuğum yok düşünmüyorum da ama ısrarla bunu anlamak istemiyorlar kesin olmuyor vah vah aman bomboş yaşıyorsun cocuk yoksa hayat yok ayyy canııım seninde kutlu olsun demek isterdim amaaaaa minvalinde mesajlar almaktan yıldım
Arkadaslar diyeck görüşme mesaj atma atmıyotum aylardır akraba tayfasından kümseyle konusmuyorum hatta rehberimden sildim bile ama gelin görün ki tacizler bitmiyor .güzel bir güne enerjik başlayıp annemi aramak isterken böyle mod düşürüyorlar .ne diyeyim bu mübarek günlerde kırdığınız yerden kırılın!!
O suratlarındaki küçümseme garip bir sevinç belirtisiyle sormaları beni tiksindiriyor bi iş ortaya çıkarırım boş iş booooş çocuk yap 3. Üniversitemi okuyorum saçmalıksın çıcuk yap geziyorum tozuyorum amaaaan böyle ömür mü geçer gez gez nereye kadar en son herkesi sildim sildiğim halde hortluyorlar :)Çocuk düşünmediğinize emin misiniz? Ben de istemiyorum neredeyse 8 senedir evliyim, size söylenenlerin bin katı söylenmiştir bana ama umurumda değil, kırılmıyorum çünkü istemiyorum. Kırılıyorsanız damarınıza basılıyor demektir.
Bozun insanları o zaman, hadsizliklerinin farkında değiller o halde. Çok rahat bir tip değilim ama kendi tercihimse umrumda olmaz. Çocuğun olmuyor da olabilir o zaman da taciz etmeleri haklı olmaz ki. Her türlü bu hadsiz insanları bozup atacaksın .Ama sürekli bu şekilde itham edilince insan deliriyor resmen taciz durup dururken bi anda hortlayıp vah vah ahh ahhh yahu sizene
Öyle yapıyorum zatenBozun insanları o zaman, hadsizliklerinin farkında değiller o halde. Çok rahat bir tip değilim ama kendi tercihimse umrumda olmaz. Çocuğun olmuyor da olabilir o zaman da taciz etmeleri haklı olmaz ki. Her türlü bu hadsiz insanları bozup atacaksın .
Eveeet hatta tam gece yarısında :) bu kadar düşünceli insanlar anneler günü başlar bailamazDurup dururken size mesajmi atiyolar anlamadim birde xoxugu olmayan birisine
Kalplerini kırın. Açıkça deyin ki hayatta ki tüm derdin bitti buna mi kaldın? Ne gerizekalisin. Iste böyle deyin3 yıldır evliyim her anneler gününde akrabaların acıma mesajlarını görmekten bıktım çocuğum yok düşünmüyorum da ama ısrarla bunu anlamak istemiyorlar kesin olmuyor vah vah aman bomboş yaşıyorsun cocuk yoksa hayat yok ayyy canııım seninde kutlu olsun demek isterdim amaaaaa minvalinde mesajlar almaktan yıldım
Arkadaslar diyeck görüşme mesaj atma atmıyotum aylardır akraba tayfasından kümseyle konusmuyorum hatta rehberimden sildim bile ama gelin görün ki tacizler bitmiyor .güzel bir güne enerjik başlayıp annemi aramak isterken böyle mod düşürüyorlar .ne diyeyim bu mübarek günlerde kırdığınız yerden kırılın!!
En temizi yalnızlık sanırımBacım çocuğun olsa yine dert, iki oğlum var, yok bir tane daha yap kızın olsun, kız başka, kız şöyle kız böyle, erkek çocuk seviliyor mu yaaa diyeni bile duydum. ... Bende yıldım, bıktım artık. İki tane sağlıklı evladım var şükrediyorum, ama insanlar sağolsun ona da kulp takıyor. Ne diyim Allah akıl fikir versin, cahilliğin okumayla ya da yaşla alaksı yok.
O suratlarındaki küçümseme garip bir sevinç belirtisiyle sormaları beni tiksindiriyor bi iş ortaya çıkarırım boş iş booooş çocuk yap 3. Üniversitemi okuyorum saçmalıksın çıcuk yap geziyorum tozuyorum amaaaan böyle ömür mü geçer gez gez nereye kadar en son herkesi sildim sildiğim halde hortluyorlar :)
Sizdem öğreneck çok şeyim varÇok ısrar eden olursa bir kendi hayatına bak bir benimkine bak deyip geçiyorum ben. Ama bu yüzden hiç kimseyi hayatımdan çıkarmam. Hayatta istemediğimiz şeyler her zaman karşımıza çıkar, insanları silmek yerine baş etmeyi öğrenmek zorundayız. Diğer türlüsü kaçış sadece, problem çözmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?