İğrenç insanlar (anneler günü temalı)

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
3 yıldır evliyim her anneler gününde akrabaların acıma mesajlarını görmekten bıktım çocuğum yok düşünmüyorum da ama ısrarla bunu anlamak istemiyorlar kesin olmuyor vah vah aman bomboş yaşıyorsun cocuk yoksa hayat yok ayyy canııım seninde kutlu olsun demek isterdim amaaaaa minvalinde mesajlar almaktan yıldım
Arkadaslar diyeck görüşme mesaj atma atmıyotum aylardır akraba tayfasından kümseyle konusmuyorum hatta rehberimden sildim bile ama gelin görün ki tacizler bitmiyor .güzel bir güne enerjik başlayıp annemi aramak isterken böyle mod düşürüyorlar .ne diyeyim bu mübarek günlerde kırdığınız yerden kırılın!!

3 yıldır evliyim her anneler gününde akrabaların acıma mesajlarını görmekten bıktım çocuğum yok düşünmüyorum da ama ısrarla bunu anlamak istemiyorlar kesin olmuyor vah vah aman bomboş yaşıyorsun cocuk yoksa hayat yok ayyy canııım seninde kutlu olsun demek isterdim amaaaaa minvalinde mesajlar almaktan yıldım
Arkadaslar diyeck görüşme mesaj atma atmıyotum aylardır akraba tayfasından kümseyle konusmuyorum hatta rehberimden sildim bile ama gelin görün ki tacizler bitmiyor .güzel bir güne enerjik başlayıp annemi aramak isterken böyle mod düşürüyorlar .ne diyeyim bu mübarek günlerde kırdığınız yerden kırılın!!
Ailede bu tip kim varsa hepsini kökten engelle madem rahatsız sin ne diye numaranı verip bu şekilde gorgusuzce mesajlar alıyorsun ki anlmdm. Cahil bı çeşit insan topluluğu işte onlar ne anlar senin isteyip istememndn oluyor derler.

Çocuk düşünmediğinize emin misiniz? Ben de istemiyorum neredeyse 8 senedir evliyim, size söylenenlerin bin katı söylenmiştir bana ama umurumda değil, kırılmıyorum çünkü istemiyorum. Kırılıyorsanız damarınıza basılıyor demektir.
O suratlarındaki küçümseme garip bir sevinç belirtisiyle sormaları beni tiksindiriyor bi iş ortaya çıkarırım boş iş booooş çocuk yap 3. Üniversitemi okuyorum saçmalıksın çıcuk yap geziyorum tozuyorum amaaaan böyle ömür mü geçer gez gez nereye kadar en son herkesi sildim sildiğim halde hortluyorlar :)

Ama sürekli bu şekilde itham edilince insan deliriyor resmen taciz durup dururken bi anda hortlayıp vah vah ahh ahhh yahu sizene
Bozun insanları o zaman, hadsizliklerinin farkında değiller o halde. Çok rahat bir tip değilim ama kendi tercihimse umrumda olmaz. Çocuğun olmuyor da olabilir o zaman da taciz etmeleri haklı olmaz ki. Her türlü bu hadsiz insanları bozup atacaksın .

Bacım çocuğun olsa yine dert, iki oğlum var, yok bir tane daha yap kızın olsun, kız başka, kız şöyle kız böyle, erkek çocuk seviliyor mu yaaa diyeni bile duydum. ... Bende yıldım, bıktım artık. İki tane sağlıklı evladım var şükrediyorum, ama insanlar sağolsun ona da kulp takıyor. Ne diyim Allah akıl fikir versin, cahilliğin okumayla ya da yaşla alaksı yok.

Kalplerini kırın. Açıkça deyin ki hayatta ki tüm derdin bitti buna mi kaldın? Ne gerizekalisin. Iste böyle deyin

Bacım çocuğun olsa yine dert, iki oğlum var, yok bir tane daha yap kızın olsun, kız başka, kız şöyle kız böyle, erkek çocuk seviliyor mu yaaa diyeni bile duydum. ... Bende yıldım, bıktım artık. İki tane sağlıklı evladım var şükrediyorum, ama insanlar sağolsun ona da kulp takıyor. Ne diyim Allah akıl fikir versin, cahilliğin okumayla ya da yaşla alaksı yok.
En temizi yalnızlık sanırım

O suratlarındaki küçümseme garip bir sevinç belirtisiyle sormaları beni tiksindiriyor bi iş ortaya çıkarırım boş iş booooş çocuk yap 3. Üniversitemi okuyorum saçmalıksın çıcuk yap geziyorum tozuyorum amaaaan böyle ömür mü geçer gez gez nereye kadar en son herkesi sildim sildiğim halde hortluyorlar :)

Çok ısrar eden olursa bir kendi hayatına bak bir benimkine bak deyip geçiyorum ben. Ama bu yüzden hiç kimseyi hayatımdan çıkarmam. Hayatta istemediğimiz şeyler her zaman karşımıza çıkar, insanları silmek yerine baş etmeyi öğrenmek zorundayız. Diğer türlüsü kaçış sadece, problem çözmek değil.

Çok ısrar eden olursa bir kendi hayatına bak bir benimkine bak deyip geçiyorum ben. Ama bu yüzden hiç kimseyi hayatımdan çıkarmam. Hayatta istemediğimiz şeyler her zaman karşımıza çıkar, insanları silmek yerine baş etmeyi öğrenmek zorundayız. Diğer türlüsü kaçış sadece, problem çözmek değil.
Sizdem öğreneck çok şeyim var 👍🏻😊

Insanlik dişi hareketler.

Öyle mesaj atanlara cidden, şöyle cevap verirdim, seninde var'da ne oldu?
Hayirli evlat olacağina garantin varmi? veya yarin hayat'da olcağinin. Bir kala kalsin Kem Küm ederse Allah seni islah etsin deyip Kestirip atin . Devam edersede Haddini bil deyin.

Bunu vaktiyle yapmiştim pişmanmiyim Hayir!
Karşimdaki yerini bildi.

Kaldiki 2 yil niye cocuğum yok diye adima arkamdan kör ocak diye lakap takmişti.

Ben kimseyi kirmak istemem kolay kolay ama bazi konularda'da şu mesaji vermişimdir hep.

Hassas olduğum yerden vurursan en sağlam olduğun noktadan kırarım.

Edepten sustukca anlamaz bazi 2 ayakli mahluklar.

Diyelimki Nasip değil olmuyor, Allahin işi git o laflari Allaha et. Zaten bu şekilde ettiklerinin farkinda değiller.

Doğurmak mucizedir ama marifet değil, marifet cocuğua bakmaktir. Herkes Anne olamaz doğurdu diye O Biolojidir Bakandir Anne.

X