Saç Rengi ve Saç Boyama İgora 8.77 7.77

Aginu85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
42
9
1
39
Kızlar yardım lütfen ablamın saclarini boyayacagimizi soylemistim boya için İgora 8.77 mi 7.77 mi arasında gidip geliyoruz içine de 0.77 koysak mi bilemedik ertesi gün onemli bir görüşmesi var lütfen yardım tarçın bakır elde etmek istiyo ama tupturuncu istemio önerisi olan veya deneyim sahibi bugün boyamamiz lazım ondan buraya yazdım! !!

Psikolojisi ve maddiyat olmadığı için evde bisiler yapmaya calisiyoruz biliyorum herkesin sıkıntısı var ve bu önemsiz bisi ama illa iş son noktaya gelince yazmak gerekmiyor. Ablam eşinden ayrilma noktasında ve yarın bulusacaklar kendini iyi hissetme adına bisiler yapiyoruz bdv ye yazma amacım bir an önce sorunu çözmek

Canim burası konunun yeri mi sence ?
Ayrica fotoğraf yok bakamiyoruz göremiyoruz sacin suan durumu ne halde bilmeden nasil yorum yapicaz.

Dusundun ve senada cok sacma geldi degil mi ? Birde bizi düşün.

Psikolojisi ve maddiyat olmadığı için evde bisiler yapmaya calisiyoruz biliyorum herkesin sıkıntısı var ve bu önemsiz bisi ama illa iş son noktaya gelince yazmak gerekmiyor. Ablam eşinden ayrilma noktasında ve yarın bulusacaklar kendini iyi hissetme adına bisiler yapiyoruz bdv ye yazma amacım bir an önce sorunu çözmek
ama biz söylediğin bu konuyu bilemeyiz değil mi canım sadece paylaştığın konu üstünden yorum yaptıkvdoğal olarak

Lütfen eltisini çekiştirmeyecek olan buraya yazmasın!!! Lütfen ama.
BDV dedikodu yeri değil ki salt elti çekiştirmeye indirgiyoruz.
Özellikle BDV kuralları kısmının ilk örneği bu saç rengi meselesi. Bununla ilgili bölüm varken sırf daha fazla dikkat çeksin de cevap gelsin diye niye burası yani? :kahve:

Canim bence hiç riske atmadan kuaföre gidin. Daha kötü olmadan. Ayrıca ablanin hakkinda hayırlısı olsun.Hoppa

Back
X