İğneyle Boğazından Biopsi yaptıran var mı?

7 yıl olunca tecrübe edindim baya :) faydam olduysa ne mutlu.. dediğim gibi içini ferah tut sen hayırlı haberlerini de bekliyorum bak

7 yıl olunca tecrübe edindim baya :) faydam olduysa ne mutlu.. dediğim gibi içini ferah tut sen hayırlı haberlerini de bekliyorum bak

söz pazartesi gelir gelmez yazıcam sabah sekizbuçukta aldım randevuyu inşallah biyopsiye gerek kalmadan sintigrafiyle yetinicek diye dua ediyorum kan değerlerimde çünkü büyük bir anormallik yok ondan içim rahat canım

selamlar :)
şu anda antibiyotik tedavim olduğu için (büyük 22mm olan nodüllerimin iltihap kaynaklı olabileceğinden dolayı) antibiyotiğimin bittiği günden 15 gün sonra gelip yeniden kan ultrason vermemi istedi tamer bey ve o gün sintigrafimi yapıcak eğer büyük nodüllerde bir gerileme söz konusu olmazsa iğne biyopside o gün yapılıcak yani gene beklemedeyim inşallah erime yapar büyük nodüllerimde korkulucak bir durumu olmamış olur.ama bundan sonra 3-4 ayda bi ne olursa olsun kontrol yaptırmam gerekiyormuş ve ben sevinmiştim kan değerlerim ikinci sayımda tsh değerim düşmüştü 2 puan 4.60 olmuştu bu bile yeterliymiş troid hapı kullanılması için çünkü nodül fazlası olduğundan çoğalmayı engellicekmiş.
Kısaca yaklaşık 20 gün sonra yeniden kan vericem ultrasona giricem nodüllerimin değişimi varmı diye ve sintigrafı o gün olucam şu anda yapılması bişey ifade edemiyormuş antibiyotik kullanımımdan dolayı braz daha bekle bakalım dedi
inşallah o zamana kadar şu büyük nodüllerim erime vs yaparda korkulucak durumları kalmaz
sevgiler

hoşgeldin canım.. umarım iltihaptandır nodüllerin de , antibiyotik kurutur.. biyopsiye flan gerek kalmaz.. hadi bakalım 20 günde şifa bulur iyileşir kurtulursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…