İğneyle Boğazından Biopsi yaptıran var mı?

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
iğneyle boğazından biopsi yaptıran var mı hanımlar çok merak ediyorum nasıl birsey ? nodül çıktı bende o yüzden soruyorum..:Saruboceq:

yaptırmadım ama kolay olduğunu duydum. aynı kalçadan yada kola iğne yaptırdığında duyduğun acı gibiymiş.ve bir dakikadan kısa sürüyormuş. geçmiş olsun..allah şifanı versin...

canım kayınvalıdeme yaptılar çok kolay olduğunu anlattı çok ınce bır ığneyle oradan sıvı alıyorlarmış.ama nobul için bu tarz bır yonteme baş vurmazlar sanırsam .çok geçmiş olsun

ben yaptırdım önce boğazdan iğne yapıp uyuşturuyorlar daha sonrada iğneyle sıvı alıyolar korkulacak bişey yok

arkadaşım benimde k.annem yaptırdı çok basit bir operasyon sinek ısırığı gibibir acı oluyormuş okadar.

ben her 3 ay da bir yaptiririm ultrason esliginde nodul bulunup yapiliyor igne nodulunuz buyukse hemen bulunuyor ama kucukse gercekten zor oluyor iki uc kere igne atiliyor ve dogru yere batirilana kadar igne girdiginde aci oluyor sadece birde icerden sivi alirken aciyor ama sonrasi acisiz yani fazla bir aci olmuyor onemli olan alan kisinin erbabligi canim allah kolaylik versin.

kızlar bendede nodül var hemde bayağı bir büyük doktor banada biyopsi dedi ama yaptırmadım. korkudna değil sonucundan korkuyorum. ya kötü bir şey çıkarsa diye. hoş bende 6 yıldır vra. kötü birşey olsa sanırım şimdiyekadar giderdim tahtalı köye dimi:))))) sizdeki nodüller büyükmü nasıl tekmi çoklu nodülmü=

ben üç gün önce yaptırdım o kadar korulacak büyütülecek bir durum yok koldan kan aldırmak gibi...sonucum temiz çıktı ama içim rahat değil pekte küçük değil nodüllerim hemde solid nodül

kızlar ben de bugün ultrason çektirdim.
sağ lob 18x14x43 mm
sol lob 18x18x42mm
çıktı. doktor biyopsi yapabilirz dedi, sizin değerleriniz kaç çıkınca biyopsi istediler

canım benim ultrason raporum aynen şöyle:sağ lobds9x9mmizo-hipoekojen,sağ lobda 10x9mm hipoekojen düzensiz sınırl solid nodüller.her iki submandıbular alanda büyüğü solda 20x7mm boyutunda ilk planda reaktif olarak değerlendirilen multıpl lenf nodu.....bu rapora göre biopsi yapıldı kötü sonuç çıkmadı inş. sende rahat nefes alırsın.

bilmiyorum şu anda yaptırdınız mı ama yaptırmadıysanız bi an önce yaptırın biyopsinizi..
kötü bi durum olsa bile siz biyopsi yaptırmayınca o iyileşmeyecek hatta geç kaldığınız için daha kötü olacak
lütfen böyle şeyleri ihmal etmeyin yaa

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan galiba benim nödüller seninkinden daha büyük. cuma günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek

canım merakla bekliyoruz seni... iyi haberle inşallah.. valla ben yine gitcem dr. sonucu cerrahiye gösterdim sadece, sanırım ilaç kullanmak grekiyormuş endokrinolojiye gitmek şart...

canım merakla bekliyoruz seni... iyi haberle inşallah.. valla ben yine gitcem dr. sonucu cerrahiye gösterdim sadece, sanırım ilaç kullanmak grekiyormuş endokrinolojiye gitmek şart...

bugün endokrine gittim canım biyopsiye şimdilik gerek yok dedi yarın kan tahlili yaptıracağım onun sonucuna göre ilaç verecekmiş

residevrim;

Ben 20 gün önce ameliyat oldum nodülüm 1 cm di ama kanser cıktı ve hemen emliyata aldılar, lenflerede geçmişti sakın ama sakın ihmal etmee

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın? Tedavi olarak ne uygulanıyor?
Ben dün ultrasona girdim. tek hipoekoik solid nodül var. 1 cm. büyüklüğünde. 6 ay önce farkedilmişti, o zaman da 1 cm'di. Yani büyümemiş. ikisinde de dahiliye uzmanına gittim. ilki 3 ay sonra kontrol demişti. en son gittiğim de istersen biyopsi yaptır istersen 6 ay sonra tekrar ultrason dedi. ama ultrasonu yapan doktor "iyi görünmüyor" dedi. ben de internetten araştırdım, hep kötü hastalığa çıkıyor gibi. çok korkuyorum. yarın tıptan genel cerrahiden randevu aldım.oraya gösterecem sonuçları. internetten çok şey okudum ve çok korktum. metastaz falan yapabiliyomuş. senin sadece boyun lenflerinde mi çıktı?

Sen İstanbul'da nerde ameliyat oldun? Bana doktor tavsiye edebilir misin? Gerçi ben eskişehirdeyim ama oraya da gelebilirim.

Bir de bitkisel olarak bişeyler yapılabilir mi?

Tekrar çok geçmiş olsun. Cevabını dört gözle bekliyorum.

ben yaptırdım önce boğazdan iğne yapıp uyuşturuyorlar daha sonrada iğneyle sıvı alıyolar korkulacak bişey yok

merhaba qwert biyobsi yaptırmışsın epey olmuş ama merak ediyorum.
boyundan iğneli biyobside iz kalıyor mu.yoksa birkaçgünde geçiyor mu..üzerini bantlıyolar mı..
hiç bir bilgim yok merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…